srijeda, 16.08.2006.

...I had a dream...

U zadnjih par dana sanjam totalne nebuloze. Totalno nepovezane stvari koje nisu jasne ni samom meni. Dugo sam razmišljao i na kraju sam odlučio da vam opišem prošla dva sna.

San Prvi
Ovaj san se dogodio s nedjelje na ponedjeljak. Sanjao sam da gledam spot Nelly Furtado feat. Timbaland - Promiscuous na telki. I spot ok ide, prvo su u nekom klubu kao i na kraju pod palmama. Sad dolazi zanimljivi dio. Kako se spot sve više bliži kraju, Nelly postaje sve više napaljena i počinje govorit neke pizdarije od kojih se sjećam samo "mmm Timbo" ovo ono. Kao šećer na kraju, Nelly izvadi Timbovu ogromnu, crnu kurčinu i stavi ga u usta dok mamojebeni Timbo pjevuši refren "Promiscuous girl//Wherever you are//I’m all alone//And it's you that I want". Sad, nebi to bilo čudno da sam ja gledao pornić prije spavanja, al nisam. Štoviše, ja nisam do danas vidio ni spot, i ispada da sam pogodio da se radnja odvija u klubu. Štoviše, sjećam se da sam u snu pogodio i odjeću koju Nelly fura. Ako ste mislili da je ovo čudno, provjerite slijedeći san...

San Drugi
To je san koji sam sanjao s ponedjeljka na utorak. Gdje se radnja odvija, zaboravio sam, no to nije niti toliko bitno kao sama poruka ovoga sna. Radnja počinje in medias res. Alen (no name, HHUnity Crew) istrčava s nekim milim pogledom iz nečije kuće, dođe do mene, zagrli me (il stavi ruku na rame, koji kurac već, ne sjećam se) i kaže mi "Chill, ja sam peder". Ja onak, "Alen, wtf??? Šta nisi maloprije pojebo neku curu? Pa Indy vas je vidio skupa u krevetu i sranje". No name odgovara, "Ma to sam ju samo zamolio da ležimo skupa da ne ispadne da sam peder, ali morao sam ti ovo reći". Tu se san naglo prekida i ja se budim s "WTF" izrazom lica i upitnicima nad glavom, ko u crtićima. I sad, mislim si ja, koji jeb? Odakle to dolazi? I onda mi sine za drugi san da je to najvjerojatnije posljedica sve one silne zajebancije "Unity je gay", "Hip hop je gay" i sličnih sranja. Sranje mora stati, ne zato šta meni to smeta, uostalom - nisam ja ispao pederčina u zadnjem snu, nego zato što mi se jednostavno neda sanjati takve gluposti. Naporno je.

Uglavnom, to je to. Ostavio sam još jedno pitanje za kraj: Trebam li potražiti pomoć?

Mir vani,
Ostanite leteći,
Hop nije gej i sranje...

-Chill Jr.

- 18:24 - Komentari (29) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.