parfem-obavezan prijatelj...


Image Hosted by ImageShack.us

Mirisati dobro je stvar elegancije i rafiniranosti. Ali ne samo to. Parfem se tradicionalno promatra kao čarobni ljubavni napitak. Od samoga početka, ideja koja je nadahnula stvaranje parfema je veza, želja, strast između muškarca i žene. To je neiscrpna tema: ženska moć zavođenja, ženska strast, privatnost, intima, putenost stidljive djevice, blagost, svježina i otmjen dodir svilenog rublja, topli i divlji miris seksa, nježnost i lascivnost romantične noći i još mnogo toga.
Sigurno ste se pitale postoji li idealni parfem za svakoga, parfem koji može odgovoriti svim našim potrebama: razveseliti nas, učiniti da se osjećamo dobro u svojoj koži, razotkriti našu osobnost, naši senzualnost i osobito, imati "razorni" seksualni učinak na naše životne partnere. Ne postoji takav parfem.
Može se reći da je parfem "živ". On "živi" i "razvija" se u odnosu na pH vrijednost vaše kože, raspoloženju osobe koja ga nosi, okolini. Možete skakati od razigranosti do ozbiljnosti, od sramežljivosti do koketiranja, od smijeha do plača i nema sumnje da se i miris našeg parfema također mijenja. Sve može utjecati na miris vašeg parfema: hormoni, bolest, emocije, toplina ili hladnoća, čak i hrana. Jedan od trenutaka kada parfem mijenja miris je kada vodite ljubav. Tada postaje znatno jači, senzualni, zapanjujući i strastveni koktel. Rezultat toga je velika važnost izbora parfema u ovisnosti od toga što želite njime izraziti. Trebao bi biti idealni nastavak vaše osobnosti, ali također i raspoloženja. Uz to, postoje i pravila u svezi kompozicije parfema i vremena kada ga se treba nositi. U jutro i podne koristite zelene, biljne parfeme, svježe i lagane. Popodne koristite voćne, biljne, malo jantarne parfeme. Za večer birajte orijentalne, "teške", komplicirane parfeme, s velikim udjelom jantara i mošusa.
Lov na parfeme
1. Najbolje je kupovati parfem ujutro, kad s vaša osjetila mnogo oštrija. Što se tiče pitanja gdje da ga izaberete, najbolje je da pođete u specijalizirane trgovine.
2. Nemojte na sebi nositi neki parfem.
3. Nemojte se zavaravati naknadnim dojmom i nemojte mirisati parfeme s komada kartona, taj miris je deformiran.
4. Nemojte isprobati više od tri parfema.
5. Izađite iz trgovine, vratite se za 30 minuta i stavite jedan od prethodna tri parfema na zglob ruke. Ne na vrat ili iza ušiju, u tom slučaju ako vam se ne sviđa morat ćete ga nositi ostatak dana.
6. Nemojte kupiti isti dan. Isprobajte ga više puta.

Još jedan savjet: nemojte isprobavati parfeme nakon jela, za vrijeme menstruacije ili kad ste pod stresom.

Parfem trebate nositi tamo gdje želite biti poljubljene (Coco Chanel)

1. Na vratu - to je mjesto sa jakim otkucavanjem pulsa, stoga je to najadekvatnije mjesto. Dvije kapi vašeg omiljenog parfema je više nego dovoljno da se osjećate dobro i osobito da zavedete svog muškarca. Parfimirani vrat je izjava, izazov, nealkoholno pijanstvo, seksualni magnetizam, nevinost, intimnost, i vatra strasti. Predstavlja vas drugima točno onako kako želite biti viđene: senzualne, ženstvene, optimistične, sjajne i vesele.

2. Na stražnjem dijelu vrata - to je erogena zona "namijenjena" muškarcima koji zaista znaju umjetnost zavođenja. Nekoliko kapi parfema, stavljene točno uz korijen vaše kose može imati isti učinak kao deseci minuta predigre. Samo jedan pokret vaše glave, jedna mala gesta ili koketerija i instinktivno raspaljivanje njegovih osjeta je vrlo moguće.
3. Iza ušiju - parfem primijenjen iza vaših ušiju nije nepotrebna gesta koketiranja već neophodnost. Ta zona je vrlo prokrvljena i pojačava senzualnost vašeg parfema. Uz to, to mjesto je tako intimno, specijalno namijenjeno za nježne poljupce nakon što vam kaže koliko vas voli.
4. Među grudima - vatra strasti gori i morate znati kako ju primijeniti. Koktel: misterija, hipnoza, aroma i dodir. To su sastojci koji jamče uvod u strastvenu noć u dvoje. Ta zona je toliko putena i baršunasta, skrivena od očiju, a opet pod vašom odjećom upadljiva pred njegovim požudnim pogledom. Tajna potpunog zavođenja je u tome da ovdje stavite nekoliko kapi vašeg omiljenog parfema upravo pred sastanak.

5. Zglob ruke - parfem je suptilan i delikatan poput daha. Količina treba biti jedva primjetna. Jedan pokret vaše ruke je uzbudljiva provokacija, izazov njegovom osjetu mirisa. Toplina vaše kože će istaknuti vibrirajuće egzotične signale, pozvati ga da vam poljubi ruku, dodirne vas, osjeti baršunasti dodir vaše kože.

6. Iza koljena - požuda, vatromet, ljubav, seks... najprikladniji trenuci za njega da prekrasno otkriće (s čarobnim učinkom i za vas isto kao i za njega): čarolija iza vaših koljena. Čak ni najprofinjeniji užici ne mogu se usporediti sa jednostavnim poljupcem u taj dio vašeg tijela.

nadam se da su vam se svidjeli mali savijetici u vezi parfema i nošenja parfema....pusssaaakiss


24.02.2007. u 13:13 | K | 7 | P | # | ^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.


< veljača, 2007  
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28        

Veljača 2007 (6)
Siječanj 2007 (13)
Prosinac 2006 (13)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv




ImageChef.com - Create custom images
ImageChef.com - Create custom images
Hit Counter
Hit Counter

sexy:)


Friendster images

Friendster images

Friendster

Friendster

Friendster

Friendster

kiss
/>
Cursors




Baner by: Free designes & banersFriendster images

Friendster images

MySpace images

MySpace images

o meni......par crtica o mom životu...









nish zovem se Ivana imam 17 god idem u hoteljersko turističku školu u zagrebu......zivim solo s mamom..i to je mrak imas sve sto pozelis:),nisam bash neka učenica:)mislim ono krpam se....imam dečka već god i pol,...veza je ok,mislim sretno sam zaljubljena..u biti sretna sam u životu..
inače slušam narodno i rnb,i please nemojte vrijeđati,jer nisam ni srpkinja niti volim srbe ali imaju muziku za umrijeti...i obožavam ju...Customize your blog

Customize your blog

Customize your blog

Customize your blog

MySpace images

MySpace images

MySpace images

MySpace images

MySpace images

MySpace images

pazite šta rade vaši kućni ljubimci:)


Friendster images

Friendster images

Friendster images

Friendster images

Friendster images

Friendster images

Friendster images

Friendster images

..
Cursors
Image Hosted by <a href=image hosting file

image hosting file

image hosting file

image hosting file

image hosting file

image hosting file

image hosting file

image hosting file


Inače veliki sam ljubitelj životinja,ali nažalost nemogu ih imati,,imam samo Jednu malu kornjačicu staru 7 godina:)vidi se da ju volim..pazite na svoje najdraže jer i oni su živa bića i imaju svoje potrebe.....nisu igračke...