nedjelja, 23.04.2006.

That's the way I am....

Ba smi je bilo jezivo kada sam vidjela da May i Mandy imaju onakve tetovaže, Zašto? Pa bilo mi je nekako kao da smo ... Ma glupo je pa tako mi smo odlučile pitati lijepo Dumbledorea.
I tako smo nas tri lijepo ujutro otišle do Dumbledorea. Putem nas je zaustavio Malfoy pitao me hoću li se prijaviti za mjesto u metloboju(lovca). A onda je nestao...
I tako smo nas tri tamo dosle.
Ja: Profesore...
Dumbledore: Rekao sam već tvojim prijateljicama a reći ću i tebi Gryffindori i Slytherini...
Ja: Ma nene ne to ipak ću ostati ovdje gdje jesam nego,vidite nas tri smo ovdje zato što smo primjetile nešto jezivo
Mandy: Dobro više čudno nego jezivo
May: E pa mi vidite imamo sve tri iste tetovaže a nijedna od nas nezna otkud su!
Ja: A Miranda kaže da smo klonovi...
Dumbledore: Ah ta cura Miranda puno toga keže, ali Melanie zar mene nebi zanimalo da mi tri cure pet godina šeću školom s tetovažama o kojima ništa neznam
May: Ali profesore nas smo dvije
Mandy: ovdje dva dana
Dumbledore: E pa onda ste vjerovatno zaključile da ne govorim o vama
Melanie: Ali profesore ja pet godina govorim o tome ali nitko meni nikada nije rekao da i on ima takvu tetovažu
Dumbledore: E pa dobro onda sada cu ti ja reći tko to ima takvu tetovazu još
melanie: Dakle-....
Dumbledore: Ovo je Madeline i Magy
Melanie: Molim kako pa vas dvije pet godina idete u isti dom i na istu godinu samnom a nikad mi niste rekle , ah stvarno ste zbunjene
Madeline: Pa sada kad znamo tko sve ima tetovaže mogli biste nam reći zašto ih imamo
Dumbledore: Pa jednostavno je sve ste stvorene,ovaj rođene na istom mjestu a to je znak bolnice
Magy: samo to???
Dumbledore: Samo to
Ah onda idemo,
Sve: Bok!
kada smo izasle ucinilo mi se dasam cula glas prof. Dipetta : Ah kad bi bar znale koliko je to daleko od istine

- 14:22 -

Komentari (13) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  travanj, 2006 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

ispovjedi cure zaduzene za borbu protiv zla

Free Counters
Free Counters


Ja
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Ja sam Melanie Max Anarcity. Imam 15 godina. Imam dugu smedju kosu i smedje oci rekli biste obicna cura. Ali nisam ja sam vjestica. Moji roditelji neznaju nista o meni a neznam ni ja. Imam cudnu tetovazu na vratu kao bar kod s brojevima i slovima izmedju koja pisu Max, pa me mnogi tako zovu lai ja to bas i ne volim osjecam se ko neki proizvod.Ah ali sta mogu...

mAY I mANDY Polsen
Blizanke , Slytherinke. Moje naj frendivce iz Slytherina.Jane je mladja ali je Roxy manja. Nemaju bas puno prijatelja osim mene jer ih svi smatraju poduplanim cudakinjama, ma oni su cudni ja sam bas ljubomorna sta ja nemam blizanku.kAO I JA IMAJU TETOVAŽE


Maggy Lakokog
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Slytherin kao i May i Mandy moja best fendica. Pomalo je kao Slytherinska Hermiona najbolja učenica na mojoj godini.Kineskinja je ili japanka nisam sigurna. Voli sve predmete a posebno povijest magije. Čudakinja.

Melody Mayers
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Jos jedna moja najbolja prijateljica! Super je kao i Maggy, May, Mandy.Sta da kazem luda je. Svira gitaru kao i ja. Skolu smatra nužnim mučenjem a jedini predmetr koji voli je proricanje. I to ne zbog predmeta nego sto Trelawneyica vjeruje svemu sta kaže a ona lupa gluposti!!!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Nadaline Rowenin
Moja najbolja prijateljica. U Gryffindorima je iako sam ja u Slytherinima super mi je frendica.Ima dugu plavu kosu i smedje oci, jako je pametna ali smatra da joj imidz glupacice bolje pristaje pa neka od njenih pitanja zvuce poput Nadaline Rowenin? sta sam to ja? Ali zapravo je vrlo hrabra i pametna. Najbolja je!!

Jeniffer Pleasant
Image Hosted by ImageShack.us
-ima dugu plavu kosu,do pola leđa; tamno smeđe oči, naj predmeti: Preobrazba, Obrana od Mračnih Sila,Čarolije, lovac u metlobojskoj ekipi; imam snježno-bijelu sovu Narsillu; najbolji frendovi:Harry,Hermiona,Ron.Kad odrastem bi htjela biti auror.Od druge g. pokušavam postati animagus sa Hermionom, Harryjem,Ronom i Dracom.Dosad nam, needless to say,nije uspjelo.Obožava zezat Pansy(bwhahahahaha).

Amy Watson
Na 5. godini, najdraži predmet su joj Čarolije i Čarobni napici, a najdraži profesor Flitwick. Kao što znate škola ima četiri doma: Gryffindor, Slytherin, Hufflepuff i Ravenclaw. Ja naravno pripadam Gryffindorima!
Jako sam društvena i volim biti okružena ljudima, naravno volim dečke! Jako sam brbljava, brzo planem i katkad sam agresivna!:)
Imam dugu crnu kosu prošaranu crvenkastim sjajem i plave tatine oči. Prosječne sam visine i težina mi je taman, na što sam jako ponosna! Obožavam piercinge i tetovaže, imam 3 piercinga (u pupku, na jeziku i nosu) i na ušima (na jednom 3,a na drugom 2).
Volim muziku, rokerica sam. Imam svoj stil oblačenja, i moderno i otkačeno. Sviram gitaru i bubnjeve te klavijature! Volim crtati i čitati.
Imam starijeg brata Daniela koji je na 7. godini. Iako sam čistokrvna, odgajana sam u bezijačkom svijetu, a cilj je bio da ga upoznam kao svoj!


Sorry
Image Hosted by ImageShack.us
Griffindorka,prvašica.Zovu me Sorry.Naglasit ču da ja nisam Sorraya već Soraya...kakva je razlika uopće?Imam smeđu kosu i tople smeđe oči,kako bi rekla moja mama.Mrzim kad me prekinu u riječi...poznata sam svugdje jer sam uvijek na rubu živčanog sloma,ali ču to u priči ublažit.Najbolje frendice:Mary Matthews i Keera Smith.Volim Čarobne napitke,preobrazbu i čarolije.Imam papigicu Winnie,samo što ona nije obična papiga...to vam je ovo...rastaviš bezjačku stvarčicu i začaraš je i opet sastaviš...šalim se.I da...imam izrazito koristan talenat za predvidjet budućnost...ili znati kakvu mi pakost neku želi načinit...hehehe!!!


Mary M
Bok sam bila u Hogwartsu, bila sam Gryffindor. Sada sam u Durmstrangu, i to u Krassymiru. Tamo sam otkrila da sam metamoformagus. Imam dugu smeđu kosu i oči boje čokolade. Igram metloboj, ali nisam dovoljno dobra da uđem u ekipu. Volim učiti, slična sam Hermioni, ali za razliku od nje sam imala 10 ČAS-ova sa O, a samo proricanje sudbine sam imala I. Nisam prenaporna, ali sam dobra prijateljica. Patronus mi je u obliku jelena, a bauk u obliku dementora. Za ljubimca imam perzijsku mačku imenom Cassie. Naj predmet mi je obrana od mračnih sila, a najgori povijest magije i proricanje sudbine. Htjela bih biti auror. Tata mi je bezjak, a mama čarobnica (dok ih Voldemort nije ubio).


Anira Eleniel Davis

5.sam godina,Gryffindor.Imam plavo-zelene-sive oci(zavisi od svetla),tamno braon kosu...visoka sam 170, imam 52kg. Volim Čarolije,Čarobne napitke,Preobrazbu.Volim leteti pod punim mesecom(ah..kakav osećaj..). Teška sam osoba,živčana ..haha....Emotivac sam,i najgluplja me stvar može razbesneti... Većina ljudi misli da sam umišljena,mada sam ja zapravo usamljenik. Obožavam ono svoje mesto kraj jezera gde na miru mogu čitati,razmišljati ili jednostavno-uživati... Uvek ću pre poslušati srce nego razum,a to je loše... Slušam rock,sviram bubnjeve... (nije da se hvalim ali..) imam piercing na obrvi i tetovažu u dnu leđa.. I nikad se ne odvajam od svojih conversica-ma sta rekli o uniformi

Daisy Andrews
imam smeđu kosu,ali sam je u Hogwartsu obojila u crveno.
Sviđa mi se John Blind...ali,to ne znači da sam se zaljubila
u njega!
Najdraži su mi predmeti:astronomija,
čarobni napici,obrana, preobrazba,čarolije,
skrb za magična stvorenja,stare rune,
aritmancija...
Nagori su mi predmeti proricanje i povijest magije.
Došla sam u Hogwarts na 4.godinu,nakon što mi je
obitelj poginula.
Toliko toga imam za nadoknaditi da neznam
kako ću to sve uspijeti...
Bauk mi je u obliku pauka (točnije,ogromne,krvožedne
tarantule...brrrrr...),a patronus u obliku labuda...
pokušavam postati animagus i nadam se da ću
jednom uspjeti u tome.Lovica sam u metlobojskoj
ekipi.Imam sovu Albu i ježa Mikija kojeg sam našla
izgubljenog jednog dana pored jezera.

Luna Snape(
)Imam 15 godina i idem u dom Gryffindor.Imam dugu i gustu plavu(bijelu ponekad,jer sam albino,a pošto sam vještica,kosa mi se mijenja kad sam zabrinuta ili tužna) kosu i neobično zeleno-plave oči.Hodam s Ronom Weasleyem,koji mi je i najfrend.Metloboj igram kao tragač,ali kao pričuva.Naj predmeti su mi Obrana od mračnih sila i ručak.Živim s tetom koja radi u medičarnici,a svoga strica Severusa Snapea mrzim,jer je surađivao s Voldemortom.Roditelji su mi mrtvi,zahvaljujući Voldemortu.Imam sovu Clemence i jastučarku Wendelin.
Najbolje prijateljice su mi Hermiona Granger,Ivy Black,Sam Taylor i Astrid Cotterell(ostale cure su sve ok osim Rachel,Cindy i Paole),a najbolji prijatelji Ron Weasley i Harry Potter..