srijeda, 25.09.2013.

Jedna noć

Nakon dugotrajnog razmišljanja kako će mi ljeto propasti jer su svi prijatelji otišli na more a ja sam jedina ostala kod kuće i bavila se svojim uobičajenim aktivnostima punih mjesec dana - čitanje knjiga, sunčanje, kupanje u bazenu, kave s frendicama koje također nisu išle na more.. došlo je do promjene.
Pozitivne promjene.
Baš ovo ljeto nekoliko puta sam se našla s prijateljicom iz osnovne s kojom sam imala zajedničku prijateljicu pa smo shvatile da zapravo, imamo dosta toga zajedničkog. I tako smo se često nalazile, išle u šetnju i ubijale ljetnu dosadu.
Tako je i došao njen 18. rođendan na koji sam bila pozvana. Bilo je super, dosta mladih, živa muzika.. a još bitnije,tamo sam vidjela njega. Znali smo se i otprije ali nismo nikad razgovarali. Dok sam još išla na folklor, bila sam si dobra s njegovom sestrom koja je također bila tamo. Nešto u njegovim očima me jako zainteresiralo, i par puta sam se ulovila kako, doslovce, buljim u njega. Ali, da bi stvar bila još bolja, i on je gledao u mene. Tu je već postalo neugodno pa sam samo skrenula pogled. Zbog tog mi je bilo neugodno pa sam se par puta sigurno zacrvenjela kao paprika. S tog sam se rođendana vratila blago rečeno, u transu.
Odmah sljedeći dan sam frendici prepričala dojmove. I tako sam par dana nakon tog rođendana bila navečer doma i, kao po dobrom starom običaju, visila na Fejsu i pregledavala neke stare inboxe. I tako se odjednom pojavio novi pop-up s njegovim imenom. Pošto smo moderna tehnologija i ja u nekim stvarima na Vi, uspaničila sam se misleći da sam nešto krivo stisnula i poslala mu neku poruku.
No, ispostavilo se da se on meni javio. Moram priznati da mi je u tom trenutku srce poskočilo. I kad smo se te večeri počeli dopisivati, činilo se kao da tome nikad neće doći kraj. Pretresli smo dosta tema i činio mi se kao zanimljiv i dobar dečko. Zatim,par dana nakon te prve poruke, ponovno sam bila kod frendice i visile smo na Fejsu, i pojavila se njegova poruka. Prvo smo jedno vrijeme udarale jedna drugu da se uvjerimo da je to stvarno istina,a onda sam mu odgovorila na poruku. I tako, prelazili smo s jedne teme na drugu da bi me pitao kakve dečke volim i imam li ga uopće. Moj odgovor bio je da ga nemam. A nakon toga, zamalo sam se onesvijestila na stolici. Pitao me da me u tom slučaju može slobodno pozvati na kavu. I tako smo otišli na tu kavu, pa na još jednu, pa u kino..nakon toga pao je i prvi poljubac...a nakon nekog vremena smo i prohodali.
I eto, sad smo već mjesec i pol u vezi i mogu vam reći - zadovoljnija sam nego ikad.
Stvarno je vrijedilo odbijati sve druge i čekati.

Oznake: ljeto 2013., ljubav

- 11:16 -

Komentari (3) - Isprintaj - #

Andrea <3


Miš  <3


Jelena <3

Nena <3


Uvijek se smij jer nikad ne znaš tko će se zaljubiti u tvoj osmijeh :)


"Prijatelj je netko tko razumije tvoju prošlost, vjeruje u tvoju budućnost i prihvaća te danas onakvim kakav jesi."