Zanimljive aplikacije - Susretit će se u sredini

nedjelja , 30.12.2018.

Najkorisnije Android aplikacije u 2016.










Click here: Zanimljive aplikacije






Kako ne bi bila kada YouTube praktikuju mnogi ljudi, različitih slojeva. Ukratko, služi za automatizaciju mobitela i može kontrolirati sve, od postavki do SMS-a i aplikacija. Ova super igra za decu i odrasle je jednostavna za rukovanje, ali ju je teško savladati! Moraćete biti lukavi i mudri kako biste uspeli u ovoj igrici.



zanimljive aplikacije

Spada u besplatne i zabavne igrice. Izaberite model, fotografišite svoju ruku i podesite veličinu i poziciju prstena prema željenom prstu.



zanimljive aplikacije

Više kanala i zabave uz Orion TV! - Ako znate crtani film i sviđa mi se , ova retro igra za djecu definitivno će biti jedna od vaših omiljenih igara.



zanimljive aplikacije

Kad igricu skinete na svoj pametni telefon, dobivate mogućnost preuzimanja kontrole nad vašim omiljenim strip junacima. Svijet se pretvorio u pravi horor film jer njime vladaju zombiji koji konstantno pokušavaju doći do vašeg velikog kamiona i uništiti vas, ali vi morate stisnuti papučicu gasa, pobjeći i otići negdje daleko, na sigurno mjesto, gdje ova stvorenja još nisu uspjela doći. Upravo sve ovo sada je moguće s novom igricom koja je tek stigla u. Pomoću ove aplikacije možete performanse na vašem uređaju postaviti u realnom vremenu do najsitnijih detalja. Ako vam to nije dovoljno, možete napraviti svoj profil te na taj način upravljati telefonom. Ova Android aplikacija trebala bi raditi na svim uređajima, a bit će vam dostupni podaci o radu procesora, korištenju mobilnih podataka, memoriji i još puno drugih stvari. Zanimljiva igra u kojoj se trebate snaći u prometnoj gužvi koja postaje sve kompliciranija. Igrica je poprilično zarazna, kontrole su dosta jednostavne i igra s razlogom na ima ocjenu od 4 zvjezdice. Ova aplikacija omogućuje da se povežete s kolegama, odnosno da upoznate ljude oko sebe koji također imaju instaliran AppChat. Postoje dva načina za komunikaciju; jedan je kroz listu korisnika, a drugi je pokretanje chata.



iOS aplikacije koje najviše koristim – Dejan Turk
Uz ovu aplikaciju bićete zvezda na Instagramu! Predstavljamo vam inicijativu Pastorala mladih salezijanske provincije za ovu korizmu. Kao hardcore ljubitelji cloud pohrane podataka, balansiramo između više računa na dnevnoj bazi. Možda najbolja stvar u ovoj igri je to sto vam pomaže da se družite i sprijateljite, jer je najbolja igra za dva igrača, i ne igrajte je sami. Moj ljubimac, beba Gu, toliko je sladak da ćete zaboraviti na sve ostale besplatne djecije igrice za mobitel. Ako volite dobre igre fizike i raspoloženi ste za ozbiljne pucacine, onda je zombi protiv biljaka idealan za vas! Brojni vjernici već su preuzeli aplikaciju, preuzmite ju i vi te budite S Bogom svaki dan. Dogovorite se — igrač koji je najslabija karika u ovoj Blitz igri za Android i koncentracija igrici, će kupiti slatkiše za sve prijatelje. Rikoset je jedina stvar koja može uništiti ove biljke — ciljaj pod pravim uglom, i koristiti metke mudro.

[Analni sex gay|Žene oglasi sa slikom|Slobodne cure za vezu]






Oznake: više, kanala, i, zabave, uz, Orion, tv

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.