srijeda, 20.07.2011.

kad muškarci kupuju kozmetiku...

Donese mužić neki dan doma kutijicu.
"Kaj si to kupio ?"
"Tebi kremu za oko očiju. vVdim da si ujutro prerezala tubicu i vadiš van sa prstima.. Očito nemaš više, pa sam ti kupio. Al mislim da to nije samo za oko očiju nego za cijelo lice"
rolleyes
Pogledam kutijicu, nekak mi ne djeluje kao okoločna krema,a na kutijici piše "Serum za proširene pore" zuborofl naughty
Objasnim mu da je kupio nešto skroz krivo, da serum za lice imam a da mi još jedan i to za proširene pore kojih nemam,ne treba. I da bude to sutra zamijenio. Srećom imao je račun...belj

- 11:17 - Tvoje rijeýi ( 12 komentara) - Tvoj papir - #

utorak, 05.07.2011.

crtići, crtići

Crtića je na repertoaru zagebačkih kina dovoljno , barem 2-3 , a svaka 2-3 tjedna dođe neki novi.
Prošle nedjelje gledali smo "Konferenciju životnija" prekrasan crtić nakon kojeg čovjek izađe iz kina optimističan i razdragan. Animacija je krasna, dobra fabula, dobro obrađeno , bez praznih hodova tj nekih 15-tak minuta kad mi u gotovo svakom crtiću postane monotone (a djeci još i prije vjerojatno). Likovi su odlično razrađeni, svaki ima glavu i rep , muzika je genijalna , a sve to zaokružuje i odlična sinhronizacija (uz standardne glumačke glasove tu su i Edo Maajka i Davor Gobac )

Image and video hosting by TinyPic

Svakako pogledati sretansretan

Jedina zamjerka je bilo otužno prazno kino, ne znam da li nas je bilo 15 u dvorani. Osjeća se da su školski praznici, godišnji odmori i da su svi zbrisali iz grada.

Dva tjedna prije toga smo gledali "KUNG-FU PANDA 2". Nisam oduševljena. Sviđa mi se samo pouka na kraju koja je prije namjjenjena odraslima. jer djeca teško da ju mogu razmijeti. Barem ne ovi ispod 10 godina.
Cijeli je film prepun akcije, stalno se puca, bori, stalno neke zle namjere. Sve u svemu - nije mi sjeo.
Viti se svidio iako je sada rekao da mu se "Konferencija životinja" više sviđa.
Ali uz taj film za razliku od Kung-Fu Pande nema popratnih (MARKETINŠKIH) sadržaja, figurica, tetovaža itd., Eh. rolleyes

- 11:47 - Tvoje rijeýi ( 3 komentara) - Tvoj papir - #