< lipanj, 2008  
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Lipanj 2008 (1)
Svibanj 2008 (3)
Travanj 2008 (2)
Ožujak 2008 (7)
Veljača 2008 (6)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Ovim putem pozdravljamo sve septičare,osobe koje jedu višnje i gongaju.Zahvaljujemo svima na potpori i podršci,a posebice blogu.hr koji nam je ustupio prava za realizaciju našeg bloga.Lijep pozdrav i mirna septička!

Linkovi

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr

Detalji

Budući da je ovaj blog tvorevina dvaju tvoraca,tvorci će se predstaviti.
Naša precjenjena imena: Helena i Mile
Zanimanje: Septičari
Mjesto stanovanja: Septička Jama
Najdraže jelo: Pizza i Makaroni
Najdraže piće: Cappuccino i Cola
Ljubav: Sretno Oduzeti, a Ponekad i Zauzeti
Helena voli: Žutog Kišobrana, Cigane, Rome (razlikovati ova dva pojma!),Milu, Bosance, Srbe, Muslimane, Židove, Nalakirane Nokte, Gitaru, Četkice za Zube Koje Se ljube, Sestru, Brata, Mamu, Tatu, Potok ,Zuračkicu, Marinku Ban, Bijeli Kombi, Emira Kusturicu, TyniPic, Talijanski, Maru Pipu, Anušku, Pavu, Ruski, Ruse, Slađanine Perlice, Kosovo i puuuuno toga.
Mile voli: Ljude, Struju, Helenu, Svoje Roditelje, Mariju, Nekoga, Nešto, Ići na Kavu, Markirati, Dobiti Peticu, Zadar, Rijeku, Italiju, Tramvaje, More, Sunce, Spavanje, Gledanje TV-e, Šetanje, Glupiranje, Ludiranje, Smijeh, Hranu, Svoj Razred, Nepismenost, Rvacki, Kupovanje, Obilaženje Dućana, Pričati, Tračati i puno toga.
Helena ne voli: Helena Voli Sve,Helena ne Može ne Voljeti
Mile ne voli: Tjelesni(mrzim ga,imam fobiju od njega) Latinski, Đački Dom, Stajati, Šutjeti, Biti Gladan, Primitivce, Nepopunjenost, Zubara..

14.06.2008., subota

O Bože hvala ti jer napokon je kraj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Napokon nakon 9 mjeseci za 5 dana završava ova 2007/2008 školska godina. Napokon dolazi kraj svih muka, svega onoga za što smo se trudili, za što smo radili... ma sve završava i napokon ovaj jebeni prvi razred će biti gotov. I zato ti Bože hvala i hvala ti i zato što onaj dom neću morati gledati 2 mjeseca, što se u njemu neću morati usmrdljivati, u njemu spavati i što me neće biti strah svih onih bubetina koje su tamo. Evo već se na samu pomisao ježim. A ježim se i od onih ljudi koji ga nastanjuju jer je velika većina njih upravo onakva kako Cele KAŽE BOŽEEEEEEEEEEEE ME SAČUUUUUVAAAAAAAAAJJJJJ! I BOŽŽŽŽEEEEEEEEE ME SAČUVAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ovime putem pozdravljam svoj PRVI C ili divljake fizioterapeutske iz medicinske. Puno pozdrava i svima vama koji čitate ovaj blog i ovaj post i zahvaljujem vam na vjernosti. A svima želim da im što prije prođe ovo malo vremena i da se strpe jer onda dolazi sve ono što nije bilo i što se nije moglo ostvariti u ovih 9 mjeseci. E da i poseban pozdrav i Švicrskoj i Austriji te 2-ojici kretena koji su tamo na ovom nogometnom sranju. SAD JE ĆAS ZA POĆINAK I REĆ PA-PA VEĆ MALO DRIJEMA SNAGE NEMA ZVONKO SPREMAN JE ZA SAN JER SUTRA JE NOVI DAN. O ZVONKO, ZVONKO....