< ožujak, 2008 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Lipanj 2008 (1)
Svibanj 2008 (3)
Travanj 2008 (2)
Ožujak 2008 (7)
Veljača 2008 (6)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Ovim putem pozdravljamo sve septičare,osobe koje jedu višnje i gongaju.Zahvaljujemo svima na potpori i podršci,a posebice blogu.hr koji nam je ustupio prava za realizaciju našeg bloga.Lijep pozdrav i mirna septička!

Linkovi

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr

Detalji

Budući da je ovaj blog tvorevina dvaju tvoraca,tvorci će se predstaviti.
Naša precjenjena imena: Helena i Mile
Zanimanje: Septičari
Mjesto stanovanja: Septička Jama
Najdraže jelo: Pizza i Makaroni
Najdraže piće: Cappuccino i Cola
Ljubav: Sretno Oduzeti, a Ponekad i Zauzeti
Helena voli: Žutog Kišobrana, Cigane, Rome (razlikovati ova dva pojma!),Milu, Bosance, Srbe, Muslimane, Židove, Nalakirane Nokte, Gitaru, Četkice za Zube Koje Se ljube, Sestru, Brata, Mamu, Tatu, Potok ,Zuračkicu, Marinku Ban, Bijeli Kombi, Emira Kusturicu, TyniPic, Talijanski, Maru Pipu, Anušku, Pavu, Ruski, Ruse, Slađanine Perlice, Kosovo i puuuuno toga.
Mile voli: Ljude, Struju, Helenu, Svoje Roditelje, Mariju, Nekoga, Nešto, Ići na Kavu, Markirati, Dobiti Peticu, Zadar, Rijeku, Italiju, Tramvaje, More, Sunce, Spavanje, Gledanje TV-e, Šetanje, Glupiranje, Ludiranje, Smijeh, Hranu, Svoj Razred, Nepismenost, Rvacki, Kupovanje, Obilaženje Dućana, Pričati, Tračati i puno toga.
Helena ne voli: Helena Voli Sve,Helena ne Može ne Voljeti
Mile ne voli: Tjelesni(mrzim ga,imam fobiju od njega) Latinski, Đački Dom, Stajati, Šutjeti, Biti Gladan, Primitivce, Nepopunjenost, Zubara..

01.03.2008., subota

By Mile

Upravo sada gledajući "Žutu minutu" sjetih se toga kako je divno što mi u Hrvatskoj nemamo hrvatsku verziju te emisije. Jer zamislite da se oni namjere na vas pa da se i vama tako nešto dogodi tj. da se tako osramotite zamislite kako bi to bilo grozno. Da ljudi koji vas znaju i misle da ste vi nekako normalni ili oni koji vas ne znaju i misle da ste normalni pogledaju telelviziju i shvate da vi zapravo niste normalni jer su vas takve budaletine uhvatile i osramotile vas a da ste vi tako ispali ogromna budaletina. Ma još bi samo to trebalo uza sve ove problem u školi pa ja bi tada jednostavno prestao učiti i ne znam bio bih osramoćen moj ponos bi totalno pao u vodu ja mislim da bih se ja ispisao iz škole i zatvorio u kuću i tek kada bi svi to zaboravili ja bih počeo normalno živjeti.

Image and video hosting by TinyPic