Obrnuta kaubojka - Lijepe djevojke

utorak , 18.12.2018.

4 poze u seksu koje morate da probate u 2018.










Click here: Obrnuta kaubojka






U ovoj pozi ne samo da imaju potpunu kontrolu nad penetracijom, one takođe imaju kontrolu nad klitorisom. Ako žena drži noge ispod kolena i vuče ih prema gore-nazad, sperma može da se slije kroz do ulaza u matericu. Ali neće se zadovoljiti bilo kojom stojećom pozom.



obrnuta kaubojka

Lav Velika mačkica Lavica želi da se bori sa svojim seksualnim plenom, pa joj je potreban muškarac koji zaista ima smisao za avanturu. Prema seks istraživaču Edvardu Ajhelu, koji je i razvio ovu tehniku, tokom odnosa u ovoj pozi je potrebno koordinisano ljuljuškanje oba partnera kako bi se vršila maksimalna stimulacija klitorisa. S obzirom na to da je Bikovima senzualnost najvažnija, za njih su savršene misionarska ili poza kašike u kojoj žena leži na leđima, a muškarac na njoj.



obrnuta kaubojka

Magazin - Prema seks istraživaču Edvardu Ajhelu, koji je i razvio ovu tehniku, tokom odnosa u ovoj pozi je potrebno koordinisano ljuljuškanje oba partnera kako bi se vršila maksimalna stimulacija klitorisa. Ovo je jako zanimljiva, a opet laka poza u kojoj oboje možete uživati.



obrnuta kaubojka

Ova pandemija pala ko kec na deset mušakrcima. A pao ti seks na pamet. A glupo ti da staviš masku. A ne možeš, brate, da čekaš, tek smo u drugom talasu. A gde smeš rodjenom mužu da veruješ da je kašljao u lakat, prao ruke i komunicirajući sa ostalim svetom držao pristojno odstojanje. Ko nije znao, to je poza u kojoj muškarac leži na ledjima a žena sedi na njemu, takodje okrenuta ledjima. On će da uživa a ja tako sedeći mogu i da heklam da ne razmišljam da sam u pozi koja ne odgovara meni finoj, udatoj i moralnoj ženi. Najbolje da heklam, da ne gubim vreme pošto mi je seks kuluk a moram, bračna dužnost, šta ćeš. Ako ova poza kaubojke koja je greškom naopako sela na konja ne odgovara, može bilo koja poza kojoj žena ne mora da gleda krvnika koji samo na seks misli. Da ćutim i mislim na nešto lepo. Treba da molite boga da ova pandemija ne prodje skoro, kako drugačije da nas naterate na ovo. Ko ima ljubavnika ili ljubavnicu može kako hoće, to je ionako rizik, zaradili grip ili bruku svejedno je. Ionako od nečega mora da se umre.



+18 Cartoon sex
Da ćutim i mislim na nešto lepo. Uočite na animaciji kako se muška karlica tokom penetracije blago izdiže prema gore, radi boljeg ciljanja G-tačke. Izazvalo je dosta klizanja, mumlanja i umalo krvav nos. Pokušajte da stanete leđima okrenuti partneru, pa se oslonite na zid ili ormar i pustite ga da uđe otpozadi u vas. Postavke položaja — Muškarac sedi uspravno, rukama naslonjen na podlogu. Opustite svog partnera, dozvolite mu da sedi ili leži dok ćete vi uraditi sve!

[Internet zarada klikanjem|Moj profil na badoo|Cure za vezu rijeka]






Oznake: 4, poze, u, seksu, koje, morate, da, probate, 2018.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.