FUNKY & HOT

28.07.2006., petak

Pussycat dolls Don*t cha

Stvarno cool video! Nicole je stvarno lijepa! ali nije nam ni do koljena!ha-ha! i šta vi kažete?




- 14:32 - Komentari (1) - Isprintaj - #

27.07.2006., četvrtak

Njih dvoje su bar što se tiče pjevanja odlična kombinacija!Sean ima tako odličan glas!taj pomalo "jamajka" naglasak!Komentari na ovu kombinaciju dobrodošli!:)))bokić!
ps. obavijest svim obožavateljima Seana Paula još njegovih spotova možete naći u arhivi!!smijeh




- 15:44 - Komentari (0) - Isprintaj - #

MALI PODSJETNIK NA NAŠE OVOMJESEČNE TOP DEČKE!!



- 15:05 - Komentari (1) - Isprintaj - #

Hips Don't Lie

Pjesma je stvarno odlična ali spot je mogao biti i bolji!ali to je naše mišljenje i rado bi čuli i vaše pa stoga bacite se na komentiranje!



- 10:26 - Komentari (2) - Isprintaj - #

Lepa Brena - Mače moje

Ova pjesma je prožeta metaform!naughtyako se pitate na šta mislimo poslušajte pjesmu jedne od najvećih balkanskih pjevačica pa nam se slobodno pridružite u komentiranju pjesme!



- 10:10 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Pussycat Dolls - Beep

Ma pjesma je zakon!thumbupsva najbolje!spot je super!preslušajte pa dajte svoje mišljenje!



- 09:24 - Komentari (2) - Isprintaj - #

26.07.2006., srijeda

Aco Pejovic - Opusteno

Ma sam opušteno!!!!!!!!!!!!!smokin uz ovu me pjesmu vežu neke lijepe uspomene!naughty otvoreno za komentare!

- 13:22 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Saša matić - Nije ovo moja noć

Ova pjesma jednostavno mami na ples!!super pjesma!svakako poslušajte!Saša&Dean su legende!definitivno spadaju među naše najdraže pjevače!smijeh vaše mišljenje o pjesmi je...?

- 12:08 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Seka Aleksić & Vesna Djogani - Na silu

Ovo je odlična pjesma!!ritam je odličan! na uvodu ima jedna mali poruka koju mi želimo svima!!ali naravno malo bi drukčije to izgovorile!!! smijehsmijehstvarno odlična izvedba Seke i Vesne!! mislimo kako će se muškom dijelu pogotovo svidjeti!!cerekslobodno prokomentirajte!

- 11:41 - Komentari (0) - Isprintaj - #

22.07.2006., subota

Male početnićke muke!!

A napokon sam krenila na vozački!u četvrtak mi je bio prvi sat a danas mi se auto ugasio jedno tisuću puta usred grada!jadan moj instruktor moram priznati da mu je srce stalo kad sam malo taknula bankinu!živcira me to stalno mijenjanje brzina pa stisni kvačilo pa pusti kvačilo!o katastrofa!!!inače instruktor mi je prava legenda!čovjek je stvarno ispravan!shvaća da smo mi samo početnici nema kod njega onog bezobraznog usiljenog superiornog držanja!ali ipak koliko on super bio moj savjet vam je ljudi izbjegavajte cestu dok ja ne položim!pozzzzzz

by: Antonia thumbup
- 12:48 - Komentari (1) - Isprintaj - #

21.07.2006., petak

Brzopotezna gimnastika

Vjerujemo da među vama sigurno postoji netko tko bi želio oblikovati stražnjicu ili pak ispeglati trbuh ili stanjiti noge?a evo mi smo vam tu napisale par vježbica pa ko voli nek izvoli!
Opseg struka ili stražnjice često nas više brine nego izgled nogu. Griješimo, jer zbog pomanjkanja kretanja i prirodnih procesa koji se u tijelu odvijaju a povezani su s godinama, celulit rado napada upravo noge, mišići nogu gube čvrstoću, koža se opušta i ne preostaje nam ništa nego s čeznutljivim uzdahom promatrati tuđe minice i uske suknje. Istraživanja koja su provedena na sportašima pokazala su da mišićno tkivo služi kao potpora krvnim žilama. Mišići su dakle najbolji saveznik zdravlja krvnih žila.
Ta spoznaja postaje još važnija ako se zna da najveći utjecaj na stvaranje celulita - veći od hormona, tjelesne težine, nedostatka kretanja ili trudnoće - ima nepravilna ili otežana cirkulacija, tj. proširene vene oslabljenih stijenki u kojima zaostaje krv. Dakle, najbolja taktika protiv celulita je jačanje mišića nogu. A da biste u tome uspjeli, nemojte tjelesnu aktivnost birati nasumce jer svaka aktivnost pokreće druge mišiće, a vaš cilj je pokrenuti mišiće nogu. Upravo je to cilj nove metode "fast gym". Ta brzopotezna gimnastika jača mišiće nogu i otapa potkožne masne naslage. Za to je dovoljno 8 minuta dnevno, a rezultat je isti kao da ste 25 minuta vježbali aerobik.
Na nogama razlikujemo dvije vrste mišića. Mišići zaduženi za držanje i hodanje smješteni su dublje i mogu se usporediti s kobilicom broda. Kako bi se poboljšalo stanje krvnih žila, potrebno je pokrenuti upravo te mišiće. Druga skupina su kinetički mišići. Oni nozi daju oblik, a imaju nešto manji utjecaj na stanje krvnih žila.
Kako bi vježbe bile uistinu učinkovite, moraju aktivirati obje te skupine mišića. Usto je važno istegnuti mišiće i mišićne ovojnice kroz koje prolaze krvne žile jer ta tkiva utječu na povratni tijek krvi prema gore.
Najbolji sportovi za...
Oblikovanje noguVožnja biciklom, plivanje, hodanje, trčanje, tenis, jedrenje na dasci, skijanje, mačevanje.
Za stražnjicuRolanje, trčanje i plivanje, posebice plivanje s perajama.
Za ravan trbuhVeslanje, hodanje na skijama, golf, borilački sportovi, penjanje i ples.
8 minuta za lijepe noge
Tri vježbe i jedno kratko istezanje - "fast gym" je vrlo jednostavna metoda. Pokrete izvodite brzo i ritmično, bez stanke između dva pokreta. Vježbajte svakodnevno i promjene ćete vidjeti vrlo brzo.
Stezanje2 minute
Ležeći na podu, ruku položenih uz tijelo, postavite između koljena loptu srednje veličine i stegnite noge. Potom podignite stražnjicu, noge, ruke i gornji dio tijela kao da zdjelicu želite gurnuti prema stropu. Istodobno loptu stežite što više možete (stopala, dlanovi i ramena su na podu). Zadržite napetost i sporo se vratite u početni položaj.
Izvedite 3 niza od 20 ponavljanja.
Spuštanje2 minute
Stanite uspravno na steper ili nisku klupicu (nešto višu od uobičajene stepenice). Svi nožni prsti moraju biti položeni na stepenicu, a pete i ostatak stopala su u praznom. Držeći noge napete, spuštajte pete koliko god možete. Spuštajte se i podižite bez prekida, održavajući ravnotežu.
Izvedite 3 niza od 20 spuštanja.
Podizanje2 minute
Stanite uspravno i raširite ruke. Stanite na prste lijevog stopala i podignite desnu nogu što više možete, koljenom prema gornjem dijelu tijela, dok je stopalo desne noge ispruženo.
Izvedite 3 niza od 20 podizanja svakom nogom.
Istezanje
2 minute
Stanite uspravno ispred prečke ili višeg komada namještaja. Podignite u stranu ispruženu nogu i stavite je na prečku (stopalo te noge je istegnuto, a tijelo je blago nagnuto u tu stranu). Zadržite taj položaj 30-ak sekundi.
Izvedite 2 puta svakom nogom.
Kako prikriti nedostatke: Ako vam je stražnjica prevelika, izbjegavajte suknje koje ističu donji dio tijela i hlače 3/4 dužine. Nosite odjeću koja se širi od bokova prema dolje, kako bi gornji i donji dio tijela izgledali skladno. Ako imate male grudi, nosite majice i veste s ojačanim ramenima i "lađa" izrezom.
Trbuh kao daskaVaš vitki struk samo je davna uspomena? Ciljanim vježbama možete smanjiti opseg struka.
Tek jedna od deset žena izjavljuje da ima ravan trbuh. Hormonske promjene (posebice nakon 40. godine života) i neuravnotežena prehrana (grickanje između obroka), potiču nakupljanje masnog tkiva i povećavaju opseg struka. Ako se tome doda i nedostatak kretanja te opuštanje mišića pogoršano trudnoćom, rezultat je često više nego porazan. Nije toliko važno koliko ćete puta ponoviti jednu vježbu, znatno je važnije da svaku vježbu izvodite pravilno.
Pazite na držanjeDržanje tijela od velike je važnosti. Većina nas tijelo drži u pogrešnom položaju dok radimo ili dok vježbamo, a time se stanje pogoršava.
Provjerite svoje držanje: lezite na pod, nekoliko puta podignite gornji dio tijela pogleda usmjerenog u trbuh - napuhuje se, a ne bi smio.
Pokrenite mišić cijelom duljinom
Pri izvođenju vježbi za ravniji trbuh potrebno je mišić pokrenuti u cijeloj njegovoj duljini. Važno je da su leđa pravilno postavljena jer će tako vježbe potaknuti mišiće koje namjeravamo vježbom pokrenuti, a to su mišići koji služe kao "pojas" lumbalnom dijelu kralježnice i trbuhu i završavaju na bedrenoj kosti. To su mišići koji su na trbuhu smješteni otprilike oko pupka. O njima ovisi držanje i položaj zdjelice, oni održavaju donji dio kralježnice u pravilnom položaju.
Da biste osjetili te mišiće i naučili njima upravljati, lezite na leđa i podignite stražnjicu od poda. Potom sporo spuštajte leđa na pod, kao da spuštate jedan po jedan kralježak dok ne osjetite da je cijela kralježnica na podu. Morate osjetiti leđa cijelom dužinom naslonjena na pod. Da biste to provjerili, malo gurnite leđa prema podu. Zdjelica mora biti podignuta i tek tada možete početi vježbati, tako će vježbe biti deset puta učinkovitije. Ako želite, provjeru držanja možete napraviti i u stojećem položaju. Opazit ćete da pri pravilnom držanju tijela trbuh izgleda ravniji.
4 vježbe za ravan trbuhPočetni položaj
Savjeti
Usredotočite se na pokret, vježbe ne izvodite gledajući televiziju ili razmišljajući o nečem drugom.
Tijekom vježbanja stalno vodite računa o položaju leđa.
Dišite tako da pri naporu ispuhujete zrak, izbacujući što više zraka iz pluća.
Nakon niza vježbi zadržite položaj 5 sekundi kako biste dodatno učvrstili mišićna vlakna.
1. Lezite na leđa. Ruke su uz tijelo, koljena podignuta, a leđa cijelom površinom na tlu. Desno stopalo gurnite naprijed, kao da želite ispružiti nogu, a potom je sporo vraćajte u početni položaj. Ponovite drugom nogom i na kraju s obje noge istodobno.
Izvedite 2 niza od 10 ponavljanja svakom nogom naizmjenično. Jedan niz od 10 ponavljanja s obje noge istodobno.
2. Lezite na leđa, rukama obuhvatite zatiljak i raširite laktove. Podignite gornji dio tijela pa lijevo koljeno podižite prema desnom laktu. Potom se spustite na pod. Ponovite vježbu suprotnim koljenom i suprotnom rukom.
Izvedite 3 niza od 10 ponavljanja.
3. Lezite na leđa, a ruke stavite iza glave. Leđa i trbuh čvrsto su pritisnuti prema podu, noge su polusavinute, a stopala položena na tlo. Podižite gornji dio tijela i sporo se istežite.
Izvedite 3 niza od 10 ponavljanja.
4. Koljena su savinuta, a stopala naslonjena na pod. Podižite istodobno obje noge tako da budu okomite u odnosu na tijelo. Stražnjica se pri tome ne miče. Spustite noge u početni položaj tako da pod najprije dodirnete prstima a tek potom i petama.
Izvedite 2 niza od 10 ponavljanja.
Kako prikriti nedostatkeIzbjegavajte suknje i hlače niskog struka, od tankog materijala. Haljina trapez kroja ističe gornji dio tijela a prikriva trbuh.
Čvrsta stražnjicaIdealna je stražnjica čvrsta i lijepo oblikovana. No taj dio tijela ima vrlo ružnu osobinu: nakuplja sve viškove, stvara zalihe i opušta se. Evo kako je oblikovati
Imate preveliku i opuštenu stražnjicu? Krivac su suvišni kilogrami koji se u žena najradije nakupljaju upravo na tom dijelu tijela i na bokovima. Potkožno tkivo stražnjice i bokova ima izuzetno veliki broj masnih stanica. Drugi su krivac ženski spolni hormoni koji takav raspored potkožnih masnih naslaga uzrokuju sve do menopauze. Isto vrijedi i za celulit, koji se upravo ovdje lako stvara i nakuplja.
Sport + zdrava prehranaAko izostane tjelesna aktivnost, stražnjica se opušta. Da bi se to izbjeglo, potrebno je aktivirati tri mišića stražnjice. Za oblikovanje stražnjice najbolje je kombinirati sport i zdravu prehranu, to je jedina učinkovita kombinacija. Treba smanjiti unos masnoća, posebice zasićenih (mesa, suhomesnatih proizvoda i sireva), škroba i pržene hrane, šećera (kolača, sladoleda), jake kave i čokolade.
Lagana jela s dosta bjelančevina
Prehranu obogatite ribom, nemasnim mesom peradi, voćem i povrćem, obranim mliječnim proizvodima, integralnim kruhom, mahunarkama i pijte puno vode. Takvim načinom prehrane lako ćete se riješiti suvišnih naslaga. Važno je da organizmu osigurate dovoljno bjelančevina jer su važne za očuvanje mišićne mase.
U svakom obroku pojedite 150 g bjelančevina: ujutro jedite nemasnu šunku ili pileći filet, jaja...
Odaberite sport koji vam se najviše sviđa: hodanje, plivanje, vožnja bicikla, veslanje. Održavajte umjereni ritam kako biste se kretali najmanje 45 minuta. Toliko je naime organizmu potrebno da počne trošiti uskladištene masnoće. Dva ili tri puta tjedno bilo bi idealno. Vrlo brzo počet ćete se osjećati lakše.
3 dragocjene vježbeLezite na leđa, ruke su položene uz tijelo, dlanovi naslonjeni na pod. Jednu nogu savijte u koljenu, a drugu ispružite prema stropu podižući stražnjicu od poda. Stegnite stražnjicu i trbuh pazeći da ne savijete leđa. Sporo se spuštajte u početni položaj i ponovite vježbu.
Izvedite 2 niza od 12 ponavljanja svakom nogom.
Lezite na bok, glavu naslonite na dlan. Nogu koja je na podu savijte u koljenu da održite ravnotežu. Drugu nogu podižite ispruženu, sa stopalom okrenutim prema podu.
Izvedite 2 niza od 15 ponavljanja svakom nogom.
Kleknite i naslonite se na savinute laktove. Podižite jednu nogu savinutu u koljenu (stopalo je ravno kao da želite dotaknuti strop cijelim stopalom). Pazite da ne savijate leđa. Povucite nogu prema naprijed prije nego načinite 20 podizanja. Bez prekidanja, podignutom nogom načinite 10 malih krugova najprije u jednom, a potom u drugom smjeru. Potom nogu ispružite prema natrag i načinite 20 kratkih pokreta "gore-dolje". Ponovite drugom nogom.
Izvedite 2 niza svakom nogom.
Kako prikriti nedostatke? Ako vam je stražnjica "otežala" pripazite na kroj hlača i sukanja. Nosite malo više potpetice koje izdužuju noge. Gornji dio odjeće (veste i majice) neka slijedi struk, ali prikriva stražnjicu.

I ZA KRAJ: JEDNA MOTIVACIJSKA SLIKA!! image hosting

image hosting


- 19:54 - Komentari (0) - Isprintaj - #

19.07.2006., srijeda

Broj 5. na listi hooot tipova



- 13:06 - Komentari (5) - Isprintaj - #

Broj 4. na listi hooot tipova



- 10:12 - Komentari (2) - Isprintaj - #

18.07.2006., utorak

Broj 3. na listi hooot tipova



- 13:41 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Broj 2. na listi hooot tipova



- 13:11 - Komentari (1) - Isprintaj - #

Broj 1. na listi hooot tipova



- 12:22 - Komentari (1) - Isprintaj - #

Ko kaže da tigar nemože biti dobar kućni ljubimac?



adopt your own virtual pet!






Tko te stvarno želi??riješite ovaj jednostavni kviz i saznajte!!!upišete samo ime i omiljenu hranu i vola!odgovor je tu!

Would anyone want to bang you? by phobia
Name:
Favorite Food:
Wants to Bang you:
This many times:11
Quiz created with MemeGen!

- 11:34 - Komentari (1) - Isprintaj - #

Ah,život je ništa do li splet okolnosti!!!

I nažalost sreće!!!!!!!a ja sreće nemam!moj život vam ide otprilike

cvako: trud,trud,nada,razočaranje!! nemoraju nužno postojati ove prve

tri odrednice mogu biti i neke druge,ali uvijek na kraju dolazi

razočaranje!uzmimo na primjer ovu moju vražju situaciju s fakultetom!!

namučila sam se učeći tako reći ko konj, željela sam upasti na

ekonomski fakultet u Zagrebu kako bi mogla studirati turizam, Zagreb

mi je bio prvi fakultet a kao rezervni sam odabrala onaj u Dubrovniku!

Moram naglasiti da u Dubrovnik nisam ni željela ići,ali bolje i tamo nego

da pauziram godinu!No da pređem na stvar otišla sam ja tako na

prijemni u prošli ponedjeljak u Zagreb, i tamo nisam bila kao upala iako

sam prešla prag!!i tako ne imaći izbora povučem ja svoje papire s faksa

i krenem na 11-satni put u Dubrovnik!!u Dubrovniku sam upala,da bi u

subotu navečer saznala da SAM PRIMLJENA u Zagreb!headbangali već

je bilo gotovo i sad moram studirati u 1ooo km udaljenom gradu koji je

po zimi isti Čepin!!da umreš od dosade!a još tamo nikog ne znam a

pošto Dubrovnik nije baš velik svi se međusobno već poznaju!strah me

da ne budem jedna od onih koje nemaju prijatelja nego sam uče!!!ali

toliko sam ljutaburninmadburninmadjer uvije sve mora ispasti

suprotno od onog šta ja želim!! i sad bi ja kao trebala vjerovati u onu

poslovicu trud se dobrim vraća!!!moš mislit!!!mad

by: Antonia
- 10:14 - Komentari (0) - Isprintaj - #

08.07.2006., subota

joj preksutra prijemni!!!!!!!!!!!!!!evo ova tu lana mi pokazuje matošku i bas je smotana!!!!!!!!!!a ja nemam blage veze s vezom!!!!!!!!!!!!!!fige mi držite!!!!!!!!
- 16:07 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< srpanj, 2006 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

100% zajebancija!!!!!!!!!!!i o životnim usponim i padovima dvije štemerice iz Čepina! ma sve i svašta!!!!!!!!! slobodno vi komentirajte našu ljestvicu ovomjesečnih top pet tipova!!! dajte i neke prijedloge za buduće kandidate!!
Važna napomena!!!isključite sve spotove koje ne želite slušati!inače imamo malu zbrkicu.........i
deaddeaddeaddeadblog se trun duže otvara zbog puno spotova pa ako vam nije bed pričekajte sekundicu isplatit će vam se!!!wavespotovi su miješani,zasad strane spotove možete naći u arhivi!!


image hosting

image hosting

Linkovi

blog images

blog images



Hit Counter
Get a Hit Counter

MALO O NAMAcerek


LANA

rođena: 25.05.1987
opis:visoka, crnokosa
plavooka slatkica
životni stav:teški optimist
voli:eksperimentiranje u kuhinji,
slatke dečke,rolanje...
nakon srednje će: raditi godinu dana i onda možda na faks


blog layouts

blog layouts




ANTONIA

rođena:21.11.1987
opis:plavokosa, plavooka mršavica
životni stav:realan pogled na svijet
voli:subotnje izlaske,ples,mamine sinove..
nakon srednje će:studirat ekonomiju

blog layouts

blog layouts



Christina Aguilera "Fighter"












Free Image Hosting at www.ImageShack.us




blog

blog









image hosting

image hosting






A koliko vas je samo! 0 ili 1..?nadamo se kako će vam se svidjeti naš mali blogić!wave







blog Layouts

blog Layouts




blog

blog











Free Image Hosting at www.ImageShack.us






Free Image Hosting at www.ImageShack.us










Free Image Hosting at www.ImageShack.us