...CeLeBrItY NeTnEwS... https://blog.dnevnik.hr/celebritynetnews

ponedjeljak, 03.03.2008.

...:::SaDrŽaJ:::... (Ožujak, 2008.)

1. JUDAS PRIEST
2. LED ZEPPELIN
3. RED HOT CHILI PEPPERS
4. JESSICA ALBA


JUDAS PRIEST
Judas Priest pripada među najutjecajnije bandove najžešćeg pravca u rock glazbi - sredinom 70-tih godina pokrenuli su tzv. novi val britanskog heavy metala, te značajno utjecali na pojavu trash metala i death metala u 80-tim godinama.
Grupa je osnovana 1970. godine u Birminghamu, a tijekom karijere izdali su više od 20 albuma i live DVD-a, te prodali preko 40 milijuna albuma širom svijeta.
Priesti i danas imaju ogromnu bazu obožavatelja od Amerike do Azije, a u njihovoj pjesmarici nalaze se brojni klasici metala, poput "Breaking the Low", "Living After Midnight", "You've Got Another Thing Comin'", "Painkiller" itd.
Cijena ulaznice je 245 kuna, a u prodaji će biti na ovlaštenim
mjestima od 1. veljače.
No, kako Lupa promotion organizira i koncert drugog legendarnog metal banda, Iron Maiden na splitskom Poljudu 10. kolovoza, svi fanovi koji će kupiti ulaznice za oba koncerta platit će ih ukupno 445 kuna i uštedjeti 50 kuna, navodi organizator.
Zainteresirani se trebaju javiti na mail ticketsŽlupa.hr ili doći u
prostorije agencije Lupa promotion, Drniška 22 u Zagrebu.

Image Hosted by ImageShack.us


LED ZEPPELIN
NAKON šestomjesečnih probi i 19 godina izbivanja sa svjetskih pozornica, grupa Led Zeppelin vratila se na scenu u velikom stilu - dvosatnom koncertu u londonskoj O2 Areni nazočilo je više od 20 tisuća posjetitelja, a glazbeni kritičari oduševljeni su zvukom koji, prema njihovim komentarima, nikad nije bio jači i uvjerljiviji.
Novi bubnjar i tri originalna člana Led Zeppelina - Robert Plant, Jimmy Page i John Paul Jones, oduševili su na dugo očekivanom povratničkom koncertu koji bi se, prema najavama i obzirom na veliki uspjeh, mogao protegnuti u veliku svjetsku turneju. Na koncert su pristigli obožavatelji iz cijelog svijeta, a jedan je zagriženi fan Zeppelina ulaznicu na internetskoj aukciji platio nevjerojatnih 170 tisuća dolara.
Pioniri heavy metala publici su ponudili pravi spektakl - na velikim ekranima prikazivali su se isječci iz najsvjetlijih faza njihove karijere, a publika je na svoje došla izvedbama hitova "Stairway To Heaven", "Rock'n'Roll", "Dazes And Confused" i drugih. "Tisuće i tisuće emocija prošle su kroz nas dok smo pripremali ovaj koncert. Mi na pozornici uživamo, nadam se da vi dolje osjetite naš zanos", rekao je publici Jimmy Page i dodao kako bi prava šteta bila da londonski nastup bude i posljednji pa će priliku da čuju glazbene veterane najvjerojatnije imati fanovi iz cijelog svijeta.

Image Hosted by ImageShack.us


RED HOT CHILI PEPPERS
Red Hot Chili Peppers osnovali su davne 1983. godine Anthony Kiedis i Michael Balzary (poznatiji kao Flea), prijatelji iz srednje škole. Uskoro su im se pridružili Hillel Slovak i Jack Irons, pa je četvorka počela marljivo vježbati i nastupati po Los Angelesu. Nisu preko noći postali popularni, dapače, malo je bilo zainteresiranih za njihovu svirku, ali pozornost su na početku privlačili čudnim ponašanjem na stageu i još čudnijom odjećom.
Bili su goli, tijela su im bila premazana neonskom bojom, a na spolne organe stavili su čarape. Malo tko im je tada predviđao dugovječnost i takav uspjeh na glazbenoj sceni. Ipak, bend je dobivao sve veću naklonost publike.
Nakon početnih uspjeha kod publike i kritike uslijedio je šok: 1988. Hillel Slovak umro je predoziravši se heroinom. Imao je samo 26 godina. To je uzdrmalo njegove kolege iz benda, kao i tada već brojnu publiku, iako se za koketiranje Peppersa s drogama od početka znalo. Irons je tada, ne mogavši se suočiti s gubitkom prijatelja, napustio bend.
Kiedis i Flea odlučili su spasiti bend, isprobali su suradnju s nekolicinom glazbenika, a onda kao stalne članove primili bubnjara Chada Smitha i gitarista Johna Frusciantea. Jedva godinu dana nakon Slovakove smrti Peppersi su izdali vrlo uspješan album, Mother's milk.
1992. godine John Frusciante je iznenada napustio bend. Priča se da je nekoliko godina lutao Los Angelesom kao beskućnik bez prebijene pare, kao džanki bez zubi i s rukama izranjavanim od bezbroj uboda iglom.
Peppersi su nastavili serijal sve uspješnijih albuma, a 1998 John Frusciante se posve neočekivano vraća, i to baš na vrijeme da sudjeluje u stvaranju vrlo uspješnog albuma Californication, koji je prodan u 15 milijuna primjeraka. Uslijedio je 2002. također uspješan album By the way, a najnovijem uratku Stadium arcadium predviđaju sjajnu budućnost.

Image Hosted by ImageShack.us


JESSICA ALBA
Prelijepa glumica koja je glumila u filmovima kao što su Never Been Kissed (1999) i Idle Hands (1999), Fantastic Four. Poznata i iz serije Dark Angel. Inače otac joj je porijeklom iz Meksika, a mama joj ima danske i francuske krvi. Jessica Alba obožava igrati golf. Jessica Alba nije samo lijepa već je i pametna jer je srednju školu završila već sa 16 godina. Jedno vrijeme bila je zaručena sa glumcem Michaelom Weatherflyom s kojim je glumila u seriji Dark Angel.People Magazine je Jessicu Albu 2005 godine svrstao među 50 najljepših ljudi svijeta. Kao dijete bila je dosta boležljiva te je imala i astmu, a 2001 imala je i anoreksiju.Inače Jessica Alba je već od malena, sa nepunih pet godina znala da želi postati glumica, a što je kasnije i ostvarila.Ima dva peseka koji se zovu Nancy i Sid. 2006 godine portal Askmen proglasio ju je najpoželjnijom ženom na svijetu.Jessica Alba se bila i zakačila s Playboyem nakon što su u ožujku 2006 stavili njenu sliku na naslovnicu Playboya. Maxim magazine ju je 2006 godine proglasio drugom najvrućom curom svijeta.Inače Jessica Alba obožava i kuhati, a specijalitet su joj tortille, a pali se na dečke koji voze Harley Davidsone.Trenutni dečko (2007) joj je Cash Warren. 2007 godine Victoria's Secret ju je proglasio najseksi curom na svijetu, a isto je učinio i poznati FHM magazin.Ima tetovažu sa riječju lotus zapisanom na sanskrtu.Jessica Alba je i dobra prijateljica sa Evom Longoriom i Evom Mendes, a vjerovali ili ne plaši se ptica u letu.

Image Hosted by ImageShack.us





03.03.2008. u 12:36 • 3 KomentaraPrint#^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< ožujak, 2008  
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Ožujak 2008 (3)
Veljača 2008 (1)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

free hit counter

hit counter


...Na OvOm bLoGu sU svE NoVoStI O PoZnAtImA i SlAvNiMa...
...oVo Je InTeRnEtSkI ČaSoPiS...
...nE PlAćA Se NovCimA, pLaĆa Se KomEnTaRiMa...


...EvO VaM MaLo LiNkIcA...
Rihanna Offical Site
Beyonce offical Site
Fergie Offical Site
Amy winehouse Offical Site
Pussycat Dolls Offical Site
Nicole scherzinger Offical Site
Avril Offical Site
Christina Aguilera Offical Site
Jennifer Lopez Offical Site
Pink Offical Site
Destiny's child offical Site


RIHANA KAO SADO-MAZO NA KONCERTU!greedy
Image Hosted by ImageShack.us


NAOMI CAMPBELL POBJEGLA HELIHOPTEROM IZ BOLNICE!bang
Image Hosted by ImageShack.us


AMY WINEHOUSE VISE NIJE POD NAZOROM!
party
Image Hosted by ImageShack.us


FRANKA BATELIĆ SE PRIPREMA ZA OVOGODIŠNJI FESTIVAL!pjeva
Image Hosted by ImageShack.us


Linkovi

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr