25.08.2007., subota

Spot - Putting Holes In Happiness

Dakle, dosao nam je i novi spot!
I imamo cast pokazati vam ga.



Spot zapravo nije toliko specijalan i sokantan kao prijasnji, ali je gledljiv. Naravno, izostavivsi Mr. Mansonovo lamatanje rukama tijekom cijelog spota. Cak mozemo primjetiti na koji nacin odrzava higijenu ispod pazuha. Fascinantno.
Zelimo vase skromno misljenje!


Gene Albright

23.08.2007., četvrtak

Novi post nakon dugo vremena

draga Ava Hindley je zamolila mene Betty Kemper da napišem post.
pa evo ispunit ću želju jedne od naših čitateljica i napisati nešto o tužbi Madonne W.G Mansonu.
Bivši klavijaturist Stephen Gregory Bier Jr., poznatiji pod pseudonimom Madonna Wayne Gacy tužio je svog nekadašnjeg 'poslodavca' za 20 milijuna američkih dolara. Bier optužuje Brian Hugh Warnera odnosno Marilyn Mansona da je novac namijenjen cijelom bendu trošio na svoj raskalašen život. Navodno je kupovao drogu, razno razne tablete te 'nepotrebne ukrase' za svoju precjenjenu kuću. Manson je zanijekao optužbe rekavši da nikad ne bi novac potrošio na kupnju kostura kineske djevojčice: 'To bi bilo preko svih granica. Za vašu informaciju, radi se o kineskom dječaku.'

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Također su tu i optužbe da je davno zaboravljeni bubnjar Sara Lee Lucas otišao iz benda zbog Mansona koji je navodno činio svakakve nepodopštine samo da ovaj ode. Priča se da mu je podmetnuo zapaljivo sredstvo na palice dok prije koncerta te se dogodio požar dok je ovaj i dalje svirao.

Glasine su i te da je Manson rasistički vrijeđao afroamerikance hraneći svog ljubimca - zmiju.

"I wish there was some sort of legal angle to this whole thing, or some sort of common sense, or just even camaraderie after all the years that we knew each other," rekao je Manson i dodao "I don't have an explanation for it. It just seems like another ex-bandmember suing me and trying to assassinate my personality as a means to financial gain, and it just seems old. It's just not fair. If I spent my money on anything, it was my family, and paying his salary for a year when we weren't even touring."

Betty Kemper

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

design made by v4MP1r3