Krv iz anusa nakon sexa - Datiranje za seks

četvrtak , 27.12.2018.

Krvarenje tokom spolnog odnosa










Click here: Krv iz anusa nakon sexa






U ovom stupnju razvoja javljaju se krvarenje nakon stolice, svrbeľ i pečenje, a čvorići se mogu napipati na anusu. Da li bi se klamidija vidjela tokom pregleda ako imam simptome? Polipi materice retko, ali predstavljaju rizik za razvoj karcinoma.



krv iz anusa nakon sexa

Moram napomenuti da je to bio odnos bez zaštite i bez vađenja nikada mi doktori nisu rekli da neću moći zatrudniti prirodno, ali imam poteškoća. Zbog sumnje na krvarenje iz digestivnog trakta na pregled gastroeneterologa dolaze mnogi pacijenti. Posle toga se operite i osušite osetljivu kožu brisanjem mekim peškirom.



krv iz anusa nakon sexa

krvarenje nakon spolnog odnosa - Adenomioza je nalaz endometrijalnog tkiva najčešće u mišićnom sloju materice i češće je kod žena u perimenopauzi. Najčešći uzrok krvarenja iz gornjih delova digestivnog trakta je peptički ulkus čir , odnosno duboki defekt u sluznici, najčešće želuca ili dvanaestopalačnog creva.



krv iz anusa nakon sexa

Krv u stolici može da bude svetlo crvena, boje kestena, crna, ali može da se pojavi i kao okultno krvarenje nevidljivo golim okom. Uzroci krvi u stolici mogu da budu u rasponu od bezopasnih, neprijatnih stanja gastrointestinalnog trakta, kao što su hemoroidi, pa sve do ozbiljnih stanja poput tumora. U svakom slučaju, krv u stolici trebala bi da bude pregledana od strane vašeg lekara. Rektalno krvarenje najčešće dolazi iz debelog creva, rektuma ili anusa, a boja krvi često zavisi od mesta krvarenja u probavnom sistemu. Ukoliko je krvarenje bliže anusu, krv će biti svetlija. Dakle, krvarenje iz anusa kao i sigmoidnog debelog creva obično je svetlo crvene boje, dok krvarenje iz poprečnog debelog creva i desnog debelog creva ima tendenciju da bude tamno crveno ili boje kestena. Melena Kod nekih pacijenata, krvarenje može da bude crno, lepljivo i neugodnog mirisa. Takvo krvarenje naziva se melena, a nastaje kada je krv u debelom crevu dovoljno dugo da bi se zbog bakterija razvio hematin, koji krvi daje crnu boju. Melena obično ukazuje na krvarenje iz gornjeg dela probavnog sistema npr. Melena ponekad može da se pojavi i zbog krvarenja iz desnog dela debelog creva, dok se krvarenje iz sigmoidnog debelog creva i rektuma obično ne zadržava u telu dovoljno dugo da bi bakterije krvi dale crnu boju. Retko, velika količina krvarenja iz desnog debelog creva, tankog creva odnosno zbog čira na želucu ili dvanaestopalačnom crevu, može da prouzrokuje brzi prolaz krvi kroz probavni trakt, a rezultat će da bude rektalno krvarenje u jarko crvenoj boji. U tim situacijama, krv prolazi kroz debelo crevo tako brzo da nema dovoljno vremena da bi zbog bakterija poprimila crnu boju. Okultno krvarenje Ponekad, krvarenje iz probavnog trakta može da bude presporo da bi se javila melena ili rektalno krvarenje. Kod tih bolesnika, krvarenje je okultno odnosno nije vidljivo golim okom, a krv može da se primeti samo testiranjem stolice u laboratoriji.



KAKO SE ZAUSTAVLJA KRVARENJE IZ NOSA?
Kod tih bolesnika, krvarenje je okultno odnosno nije vidljivo golim okom, a krv se može primijetiti samo testiranjem stolice u laboratoriju. U tim situacijama, krv prolazi kroz debelo crijevo tako brzo da nema dovoljno vremena da bi zbog bakterija poprimila crnu boju. Zanima me da li trebam da brinem zbog krvarenja moram da napomenem da posle nemam nikakve bolove nakon svakog pokusaja odnosa ili je to normalno s obzirom da tek stupam u iste? Zbog sumnje na krvarenje iz digestivnog trakta na pregled gastroeneterologa dolaze mnogi pacijenti. Stoga, ukoliko vaša žena koristi pilule ili je trudna, to bi mogao biti uzrok krvarenja za vreme ili posle seksualnog čina. Ne tako retko, dešavaju se hronična, oskudnija, golim okom nevidljiva krvarenja takozvana okultna krvarenja koja mogu da se otkriju samo specijalnim testiranjem. Pri tome nisam imala nikakve bolove niti išta slično. Sta bi moglo da bude?

[Trazi decka|Hrvatski dating app|Gay chat croatia]






Oznake: krvarenje, nakon, spolnog, odnosa

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.