Image Hosted by ImageShack.usCatharsis

Catharsis

19.06.2007., utorak

LJEPOTA JE U OČIMA PROMATRAČA..

U kozmetičkom salonu ˝Catharsis˝, koji ima iskustvo i stručnost, pomažemo svakoj ženi koja želi njegovati svoje lice pravilnim i jedinstvenim tretmanima!

Catharsis je posebno mjesto za bijeg od svakodnevnog stresa i užurbanog načina života...bar na tren!ili jedan dan..ili barem nekoliko ukradenih sati provedenim u Catharsisu pružiti će vam blagodati uživanja i opuštanja kakvo zaslužujete..


U našem salonu njeguju vas proizvode najprirodnije kozmetike na tržištu-Afrodite,te proizvodi najpoznatijeg francuskog brenda Marrie Galland, kozmetike Dalton, Klapp..
Prepustite se u naše ruke i neće vam biti žao..


TRETMANI ZA MRŠAVLJENJE I UKLANJANJE CELULITA



Osim pretjeranog uživanja u hrani i nekretanja uzroci celulita mogu biti različiti. Jedan od takvih uzroka leži i u samoj strukturi ženskog vezivnog tkiva koje ima sposobnost akumuliranja i razvlačenja, što je neophodno tijekom trudnoće. Još jedan od uzroka također može biti slaba prokrvljenost kože koja ometa odstranjivanje toksina i produkata metabolizma koji se talože ispod kože.

Uskladištene masne stanice i voda s lakoćom se ugnjezde u ovo vezivno tkivo, te se na površini kože odražavaju kao ružne nakupine poznate još kao ''narančina kora''. Danas postoji niz efikasnih metoda za uklanjanje i smanjenje celulita.U našem salonu,kroz nekoliko prirodnih i anticelulitnih tretmana, nakupina celulita se smanjuje,a efekt ˝narančine kore˝ skoro u potpunosti nestaje.

Masaža



Masaža je jedan od najblagotvornijih načina postizanja i očuvanja zdravlja. Snažno djeluje na zdravlje i raspoloženje, stimulira krvotok i tako omogućuje bolju oksigenizaciju tkiva, opušta mišiće,potiče probavu, a stimuliranjem limfnog sustava ubrzava izlučivanje otpadnih tvari.

Masaža djeluje na živčani sustav smirujući nervozu i smanjujući razinu štetnih stres hormona u tijelu.

Kod osoba izloženih ugotrajnom stresu pojavljuju se kronične poteškoće sa zdravljem, povišeni krvni tlak, migrene, probavne smetnje i PMS.

Tretman započinjemo laganim opuštajućim pokretima, a zatim pojačavamo pritisak i na kraju istežemo muskulaturu.

Trajanje tretmana je oko 60 minuta.Preporučamo tretman ponavljati jednom tjedno ili po potrebi.
U ponudi vam nudimo i aromaterapijske masaže sa prirodnim visokokoncentriranim eteričnim uljima..

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.