čarobni svijet https://blog.dnevnik.hr/carobnisvijet

subota, 10.06.2006.

Nastavak Zakutne ulice

Na svakom izlogu stajali su razne stvari. Mene je privukao jedan u kojem su se prodavale razne i čudnovate životinje. Djedu sam rekla da mi otiđe kupiti knjige ,a da ču ja pogledati neke žitvotinje. Ušla sam u unutra sve je bilo prašnjavo životinje oko mene su graktale, roktale, ...........Koda su me očekivale zastori su se povukli i izađe neki čovijek bio je napola čelav, naočale su mu se krivile na nosu u ustima je držao prašnjavu lulu.
On: Gospođice Dumbledore izvolite trebalite nešto.
Ja: Aaaaaaaaaa Kako znate kako se prezivam????????
On: Naravno da zna tvog dijeda poznajem o mi je bio dobar prijatelj u školi viještičarenja ,a tvoju majku isto znam. Još se siječam kako je prvi put došla u moj dučan ako me siječanje nevara. A sad tebi prvi put je ovdije. Ajmo se vratiti na trgovinu. Znam što bi tebe zanimalo.
Na stol je stavio veliki kavez a unutra je bila sniježna sova sa bijelim prekrasnim perijem. Na dnu liste pisalo je da moramo imati jednu životinju ja sam bez razmišljanja uzela sovu iz đepa sam uzela nekoliko novca koje mi je majka dala prije odlaska. Kad sam platila izašla sam iz trgovine tamo me je čekao djed Dumbledore.
Dijed: Još moram nešto obaviti a ti idi i kupi najvažniju stvar za čarobnjake a to je naravno štapič.
Ja: Dobro. Ja ću otić tamo. Vidimo se!!
Otrčala sam do trgovine čarobnih štapiča sve je bilo prašnjavo. Svaka polica je bila prašnjava ,a na svakoj polici poredane male kutijice a u njima različiti štapiči. Iza jedne police izaša je čovijek sa dugim šeširo isti je bio kao djed Dumbledore samo manji bio je manji i od mene ..............................................
Nastavlja se!!!!

10.06.2006. u 08:59 • 38 KomentaraPrint#^

subota, 03.06.2006.

Zakutna ulica

Vidjela sam mami suzu u oku dok je pričala s onim starcem. Mama mi je prišla kad je završio razgovor i sam me zgrlila i rekla "Sad moram kreniti čućemo se". Nisam ništa mogla govoriti stajala sam kao začarana nisam se mogla ni pomaknuti. Gledala sam kako odlazi. Nekoliko sam minuta gledala dok nija zbrisala mi sa vida ,a onda mi je priša onaj starac koji je razgovarao sa mojom mamom. Ruku mi stavio na leđa i rekao veselo "Moramo se upoznat ali na nekom boljem mijestu" . Ušli smo u kafić koji nam je bio odma iza leđa djelova je staro zbog drveni prašnjavi vrata. Ali kad sam ušla unutra sve je bilo puno čudni ljudi koji su nosili stariske nošnje svi su pokraj sebe imali svoje čarobne štapiće svima su bili drugačiji. Starac koji je bio pokraj mene prišapča mi je "Svi su čarobnjaci pazi neki nisu raspololženi zato pazi " sjeli smo na stolice odma pokraj nas. Starac je sjeo pokraj mene i počeo je pričat sam mnom:
Djed: Ja sam Albus Dumbledore ravnatelj škole Hogwars i što je najvažnije tvoj djed..............
Prikinila sam ga u sri rečenice i glasno rekla da su svi u kafiću čuli i okrenuli se.
Ja: Moj djed !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nastavila sam.
Ja: Moj ali ja nikad nisam vidjela svog dijeda to nije moguće. To je sigurno neka šala gdije je kamera.
Djed: Ha,ha,ha............ To nije nikakva šala ja sam tvoj djed iako nisa često dolazio. Mislim nikako imao sam posla sa upranvljanjem škole. Sto posto te zanima kako sam ja tvoj dijed ? Klimnula sam glavom.
Dijed: Ja sam od tvoje majke otac i zato se prezivate Dumbledore..............................
Upozna mer i sa ostlim viješticama i čarobnjacima u kafiću.Razogarali smo tako već sat vremena ,a onda je moj dijed prekini i pogledao u sat već je bilo 10 morali smo krenuti djed je svoj plašt popravljao na sebi i svako ga samo pozdravili. Izašli smo na druga vrata ali tamo nije bilo ništa sam zid dije je svojim štapom lagano udario po zidu. I ona zidne cigle su se povukle ispred nas se pojavila duga ulica bila je puna čarobnjaka i viještica. Moj dijed je rekao" Napokon Zakutna ulica" u ulici su se dujeca veselila..................................................

03.06.2006. u 09:19 • 19 KomentaraPrint#^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< lipanj, 2006  
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



Komentari da/ne?

Opis bloga

-Lavender Dumbledore

-Nadimak:Lee
-Majka čistkrvna viještica
-Otac čistkrvni čarobnjak
-Djed Albus Dumbledore

-Roditelji razvedeni
-Griffindorka
-Sniježna sova Renny

-Najbolje prijateljice:
-Penelope Finnigen

-Carmen Lusia Elizabeta De la Vega

-Najbolji prijatelj:
-Jack Sloper
_Slytherin

-Najbolji predmet: čarobni napitcti i čarolija
-1.god

Linkovi

Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr