SofijaBG 40 g. - Lijepe djevojke

utorak , 18.12.2018.

Ovako je Ceca prokomentarisala ismevanje Anastasijinog 18. rođendana na Fejsbuku!










Click here: SofijaBG 40 g.






Pretpostavimo da svako dete ne dobije nista vise nego jednu jedinu kutiju Lego kockica srednje velicine oko 860 grama. Sali, dete ce ti postaviti to pitanje i ako tvoj odgovor ne bude zadovoljavajuci, postavice jos 100 potpitanja. NE MOGU da osuđujem i pričam iz iskustva jer imam samo bebu, ali znam da sam sve ono što sam govorila u trudnoći ostvarila i nakon nje jer nisam promenila mišljenje, dala bih primere, ali neću da spamujem sopstvenu temu naravno, ako ispadne da lažem, izvol'te pa ću nabrojati par stvari rado al' tek ću onda popiti kritike kako sam nenormalni antihrist i bogapitajšta Pitanje je jednostavno - dokle idete sa tim pričama o dobroćudnom dekici? Vazno je da dobije osecaj sigurnosti, veze i kontinuiteta u svom i tvom zivotu.



SofijaBG 40 g.

Prednji par jelena apsorbirao bi oko 14,3 kvintilijarde dzula energije u sekundi. Nepravda i to je, a tako je to i doživela. Iz navedenog proizlazi da je brzina Deda Mrazovih sanki oko 1080 kilometara u sekundi 3200 puta veca od brzine zvuka!



SofijaBG 40 g.

Ovako je Ceca prokomentarisala ismevanje Anastasijinog 18. rođendana na Fejsbuku! - Samo devojke i žene iz Srbije se prijavljuju na ovaj sajt u kojem će ostaviti tražene podatke sa svojim slikama.



SofijaBG 40 g.

Kako bi se vi osecali da vas neko tako omalovazava i ismeva? Majka joj je poznata licnost i zbog toga su mediji toliko naporni sa njenim punoletstvom. Njih da ne zanima to punoletstvo,ne bi smarali sa tim. Posate se kao kreteni. Sta vas briga kako ce da slavi? Kao sto je i sloboda medija da pisu o cemu hoce. Koliko ima dece u Srbiji koja ne mogu da proslave svoj 18. Nego lepo, ili slavite taj rodjendan i cutite, ili ako nam vec stavljate do znanja kako ste bogati i imate, 'ajde ulozite i u neko drustveno dobro pa da bar imamo nesto od toga. Licno znam ljude koji su pozajmili pare da bi proslavili 18. Rodjendan sinu, na pitanje dali ste normalni rekli su mi da se ispracaj u vojsku vise ne pravi Ali zato to sada svi nadohnadjuju za 18. Kamermani, forografi, cudo od torti, pevacice mogli su ladno i da ga ozene odmah i zato pogledaj te prvo oko sebe pa onda komentarisite sta tek radi onaj koji ima para! Oni su u zizi javnosti kao sto je i sama rekla ona njihova majka! I mi koji manje novca imamo sve sto slavimo gledamo da to cio komsiluk vidi a ne jos da smo popularni kao oni vjerovatno bi i o nama pisale novine... Besposlen narod pa nema o cemu nego o necijem rodjendanu!



Bauer BG-40
Prema proseku od 3. Ipak, posto Deda Mraz ne posecuje Muslimane, Hinduse, Zidove i Budiste, kolicina posla za Novu godinu se smanjuje na 15%, odnosno sveukupno 378 miliona dece prema Saveznom zavodu za statistiku. Iz navedenog proizlazi da je brzina Deda Mrazovih sanki oko 1080 kilometara u sekundi 3200 puta veca od brzine zvuka! Da nema izmisljenog prijatelja, da sa 4 godine zna da su mama i tata imali seksualni odnos u kom su se spojile njihove genitalije bukvalna sam jer te tad dete sve pita , da telo truli u grobu i da ne postoji deda mraz ili bozic bata. I mi koji manje novca imamo sve sto slavimo gledamo da to cio komsiluk vidi a ne jos da smo popularni kao oni vjerovatno bi i o nama pisale novine... Grad: Beograd Razvojem inteneta i telefonije razvijen je novi vid komunikacije sa drugim osobama u cilju uspostavljanja prijateljskih i ljubavnih veza.

[Dame starije|Sedmo nebo-Upoznavanje, veza, brak :: Blog|Uporedjivanje telefona telenor]






Oznake: Ovako, je, ceca, prokomentarisala, ismevanje, Anastasijinog, 18, rođendana, naš, Fejsbuku

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.