Dosadan brak - Stvarne djevojke

četvrtak , 27.12.2018.

Dosada u braku










Click here: Dosadan brak






Ako nisi baš sigurna ili nije tvoj partner , će vas oboje razuvjeriti: 1. Ovdje možete saznati više o i Vjerojatno ste se barem jednom našli u situaciji da vam je seksualni život postao prilično dosadan.



dosadan brak

Odlazite u krevet u različito vreme Krevet je vaš beg. Jako je dobro ako partneri vole iste stvari i rade nešto zajedno, vode zajednički biznis, imaju isti hobi, treniraju ili se možda zalažu za iste društvene ciljeve koje vide kao značajne i smislene. Ono što jedan odnos čini zadovoljavajućim jeste razmena emocija i uključenost u zajedničke aktivnosti.



dosadan brak

Dosada u braku - Međutim, kada počnu da žive zajedno, opuštaju se, nisu uvek u top raspoloženju i nisu usmereni samo jedno na drugo, već se bave i svojim poslovima.



dosadan brak

Angažovanjem se uključite u razgovor i pokažite radoznalost: postavljanjem pitanja na temu razgovora ili postavljanjem pitanja o datoj situaciji — možete probuditi svoja osećanja radoznalosti prema partneru. Na ovaj način možda ćete biti motivisani za zajednički život i zajedničke teme, a to vas može izvući iz trenutne apatije i nezainteresovanog odnosa — onda treba aktivno negovati to što ste postigli. Pitajte o iskustvima i osećajima svog partnera-partnerku o kojima ne govori. Takođe, možete pitati kako situacija utiče na njega i kako bi želeo da se stvari odvijaju. Dok istražujete ove oblasti, pokušajte da vidite svet kroz oči svog partnera. Ako osećate da vam nešto nedostaje ili da nemate obostrano razumevanje, jednostavno postavite još pitanja. To može povećati vašu empatiju i interesovanje za vašeg partnera i obrnuto. Drugi način za angažovanje vaše radoznalosti jeste pronalaženje novih iskustava, ohrabrenje vašeg partnera da to uradi ili da uradite to zajedno. Ako jedan ili oboje imate i pratite različite lične interese, ta iskustva mogu da vam pomognu da uvežete svoj odnos sa novom energijom. Na primer, zajedno radite u bašti, zajedno farbajte ogradu, zajedno idite u šoping, zajedno šetajte, iako to do sada niste često radili. Iako nije jedini važan faktor u uspešnim odnosima, radoznalost o iskustvima drugih neophodna je kako biste ostali emocionalno povezani. Kada shvatite da postoji mogućnost da još nešto saznate o svom partneru, vaša radoznalost može vas navići da želite više da saznate i da podelite više iskustava i razmišljanja sa osobom koju volite.



Grammar's great divide: The Oxford comma - TED-Ed
Teško je izgraditi stabilan brak i zbog promena koje su se desile u shvatanju uloge žene. Ona pokusava da ga trgne vec dve godine ali nista, on se covek ucaurio i ne mrda.. U njihovom sistemu vrednosti veći značaj dobija nezavisnost nego bliskost. Probajte novi sport, ples ili barem se bavite organizacijom porodičnog putovanja. U ispovesti za Daily Star ispričala je da ne želi da ostavi supruga jer se boji da će on umreti od tuge, ali ne planira da prekine vezu s ljubavnikom zbog kojeg se oseća živom. Kako ljudi odrastaju menja im se ukus i više ne žele iste stvari, pa ni isti seks kao sa 20 godina. Preporučujem svima da ove probleme rješavaju bez optužbi i kroz korišćenje humora, jer je tako lakše biti skroz otvoren, a sagovornik se neće uvrijediti jer nema optuživanja i prebacivanja.

[Erotske price lezbe|Sex slovenia|Avaz tower]






Oznake: muka, posla, zašto, oženjeni, varaju

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.