Youtube skrivena kamera - Susretit će se u sredini

ponedjeljak , 31.12.2018.

Najsurovija skrivena kamera ikad snimljena? 5 miliona pregleda za samo 2 dana










Click here: Youtube skrivena kamera






Noć veštica, pa sam odlučio da udružim snage sa Nikom Santonastasom da izvedemo ovu brutalnu šalu. Ovo je definitivno jedna od mojih omiljenih - napisao je Vitali.



youtube skrivena kamera

Noć veštica, pa sam odlučio da udružim snage sa Nikom Santonastasom da izvedemo ovu brutalnu šalu. Njega igra Santonastaso, tinejdžer koji ima Hanhartov sindrom, redak genetski poremećaj sa simptomima koji uključuju nedostatak udova.



youtube skrivena kamera

Najsurovija skrivena kamera ikad snimljena? 5 miliona pregleda za samo 2 dana - Njega igra Santonastaso, tinejdžer koji ima Hanhartov sindrom, redak genetski poremećaj sa simptomima koji uključuju nedostatak udova.



youtube skrivena kamera

K 4>;6=K 2K@C18BL ?8B0=85 3;02=>3> 10=:0 40==KE. - -B> =52>7<>6=>, - A:070; 48@5:B>@.  - K ?@54AB02;O5B5, :0:>2K 1C4CB ?>A;54AB28O. 60110 >B;8G=> 7=0;, GB> 48@5:B>@ ?@02.




Njega igra Santonastaso, tinejdžer koji ima Hanhartov sindrom, redak genetski poremećaj sa simptomima koji uključuju nedostatak udova. Noć veštica, pa sam odlučio da udružim snage sa Nikom Santonastasom da izvedemo ovu brutalnu šalu. Ovo je definitivno jedna od mojih omiljenih - napisao je Vitali. A da je šala brutalna verovatno će se složiti svi oni koji su naleteli na krvavog, isečenog muškarca.

[Chat croute oreille|Kako znati da joj se svidam preko poruka|Oglasnik varazdinske zupanije]






Oznake: Najsurovija, skrivena, kamera, ikad, snimljena, 5, miliona, pregleda, za, samo, 2, dana

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.