Ljubavne izreke - Datiranje za seks

petak , 21.12.2018.

O ljubavi – Citati i izreke










Click here: Ljubavne izreke






Jon Kabat-Zinn Ako želiš ići brzo, idi sam. Ti si moja želja, moj anđeo sa neba, ti si taj koji je poseban i koji me čini srećnom. Pročitajte najzanimljivije citate i izreke uspešnih ljudi, koji su tokom svog života ostvarili uspešne sportske rezultate, stvorili vodeće svetske kompanije, dokazali se u oblasti umetnosti, poezije i dr. I naučiš da možeš mnogo toga pretrpjeti.



ljubavne izreke

Nadam se da nikada neće pronaći nikakav lijek, jer te želim voljeti zauvijek! Mislila sam na tebe i prekjučer, i još danima prije toga. Ona se najčešće razotkriva u tihoj riječi ili nježnom osmijehu. Halil Džibran Ljubav je magla napravljena od pare uzdaha.



ljubavne izreke

ROMANTIKA S POUKOM: Najlepše ljubavne poslovice - Francois de La Rochefoucauld Pravi način da se nešto voli je kada shvatiš da to može biti izgubljeno. Jer je najsnažniji naš osjećaj!



ljubavne izreke

Ljudski rod održavaju životinjski porivi. Ona će ostati uz tebe još dugo nakon što svo tvoje zlato i dobro zdravlje nestanu. Ali kad ga počnemo ljubiti zbog njegovih mana, onda je to ljubav. Čuvati, opraštati, tješiti, to je sva umjetnost ljubavi. Odzvanja samo prazna posuda. Ne mogu voljeti zato što hoću, a još manje zato što moram, stoga je obavezna ljubav glupost. Ali, hoće li vam zagrijati srce ili zapaliti kuću, nikada unaprijed ne možete znati. Ona se uvijek rađa. Ta riječ mi zvuči tako čudesno da mislim da, sve što izvire iz ljubavi mora i biti isto tako čudesno. Ako je nešto ne uzburka, ona postane bara. Ljubav samo pati, nikada se ne kaje i nikada se ne sveti. Ljubavlju se ono što je bezvrijedno pročišćuje; kroz ljubav bol iscjeljuje. Ljubav mrtve u život dovodi; ljubavlju kralj robom postaje. Ali nikad ne znate hoće li vam zagrijati srce ili zapaliti kuću. Ona se najčešće razotkriva u tihoj riječi ili nježnom osmijehu. Ljubavnicima trenutak može biti vječnost, vječnost tek otkucaj sata. Otvorenih ruku dopuštate ljubavi da dolazi i odlazi kako želi, slobodno, jer bi ona to ionako činila. Ako pokušate zarobiti ljubav, shvatit ćete da držite samo sebe. Žene su pametnije: one žele biti posljednji roman jednog muškarca. Ako se pak ne promjeni, to znači da vatra nije bila dovoljna jaka. Zrela ljubav kaže: Trebam te jer te volim. Smij se zato što se dogodilo. Kad je ljubav na izmaku, govore o prošlosti. Nažalost, oženjeni muškarci takvu ljubav nikad ne sreću. Uvijek možeš jeftinije da ga pozajmiš. Teško je to znati reći. Mnogo šta što je zlo u nama iščezava, a ono što je dobro ustrostruči se. Nušić Prva ljubav je veoma velika i veoma mala. Muž, žena i televizor. Ali to je za njih kazna. Nemogućnost da se međusobno iskorištavamo nazivamo — mržnjom. To je boja ljubavi. Poznaje sve predmete, a ipak nije uvjeren da će obaviti ispit. U svakoj drugoj strasti čovjek ne sumnja više u ono što je jednom dokazano. Zašto se onda čudimo ljudima koji nalaze zadovoljstvo da češće počinju iznova? Zato što je brak tako važna stvar da nije suvišno razmišljati o njoj čitav jedan život.



Za voljenu osobu...
Na početku plamen, veoma lijep, često vruć i bijesan, ali ipak samo svijetlost i svjetlucanje. Bayque Život je crtež bez gumice za brisanje. Antoine de Saint - Exupery Veće je zadovoljstvo voljeti, nego biti voljen. Hvala ti što me zasmejavaš i činiš najsrećnijom na svetu. Njih je moguće iskusiti samo srcem. I što više ti ih dajem, više ih ima u meni.

[Neobvezni sex oglasi|Gole stare babe|Two drustvena mreza]






Oznake: o, ljubavi, &, citati, i, izreke

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.