Grupne igre za upoznavanje - Dubrovnik

četvrtak , 27.12.2018.

Strategije za upoznavanje učenika










Dating Site: Grupne igre za upoznavanje






Sada kada smo objasnili koje su razlike, možemo vam predložiti nekoliko sjajnih aktivnosti koje će vam pomoći da izgradite, ojačate i ohrabrite svoj tim. Team building je sama izgradnja tima, na početku, dok se članovi jos uvek upoznaju, ostvaruju prve kontakte i rešavaju prve probleme kao tim. Zatim iz špila uzmite jednog asa i kralja i pomiješajte ih sa izabranim kartama. Kad stvaramo snažne veze s učenicima, stvaramo okruženje za učenje u kojem oni mogu riskirati i međusobno surađivati.



grupne igre za upoznavanje

Koga se ne možete sjetiti? Zbog toga, evo jedne kojoj će se većina vrlo rado pridružiti. Neka podijele s vama svoje školske i društvene ciljeve za ovu godinu.



grupne igre za upoznavanje

Strategije za upoznavanje učenika - Upozorenje: Ova igre nisu za maloljetnike, niti osobe koje ne podnose alkohol.



grupne igre za upoznavanje

Kad stvaramo snažne veze s učenicima, stvaramo okruženje za učenje u kojem oni mogu riskirati i međusobno surađivati. Napokon, što bolje poznajemo svoje učenike, možemo im više pomoći izgraditi iskustva učenja koja odgovaraju onome što oni jesu. U nastavku možete čitati o šest različitih ideja za upoznavanje učenika — jedna za svaki od prvih šest tjedana škole. Razmislite o svakoj kao o ideji igre bi mogla pomoći u ključnom dijelu školske godine. Neka vaš cilj bude zapamtiti sva imena do kraja prvog tjedna. Mnogo je praktičnih strategija učenja njihovih imena: nošenje oznaka s imenom, igranje raznih igara u kojima pogađate imena učenika, često korištenje imena učenika te naravno vježba, vježba i vježba. Neka podijele s vama svoje školske i društvene ciljeve za ovu godinu. Možete im dati da ispune upitnik ili napravite oglasnu ploču na kojoj će svaki učenik istaknuti jedan osobni cilj ili san koji bi želio ostvariti ove školske godine. Neka vaš cilj bude da nazovete svaku obitelji u prvih nekoliko tjedana škole. Iskažite pozitivne dojmove u vezi s njihovim djetetom, a zatim pitajte roditelje što biste trebali znati o njihovom djetetu a moglo bi vam upoznavanje pri poučavanju. Razmislite i o tome da ponudite roditeljima upitnik o njihovim grupne i ciljevima upoznavanje ovoj školskoj godini. Ako se grupa sastoji od mlađih učenika, vaš će se razred vjerojatno osjećati mlađe. Poznavanje te informacije može vam pomoći da bolje uskladite svoje upute s razredom kao cjelinom. Ti predmeti mogu poslužiti igre kao inspiracija za pisanje osobnih priča. Tako ćete naučiti mnoge dobre stvari koje će vam pomoći da prilagodite lekcije i gradivo interesima vaših učenika! Ova aktivnost je odličan test koji pokazuje koliko dobro smo upoznali svoje učenike. Koga se ne možete sjetiti? Marija živi sa svojom bakom. To nam pomaže da prepoznamo koliko dobro poznajemo svoje učenike, te — što je još važnije — koliko dobro oni znaju da ih mi poznajemo! Ovo je, naravno, samo nekoliko ideja. Mnogo je i drugih načina da upoznate svoje učenike i izgradite pozitivan odnos s njima. Koje su još dobre ideje koje ste iskušali? Mike ima više od 15 godina učiteljskog iskustva i šest godina iskustva grupne radu za edukacijske organizacije.



Farming Simulator 17-Upoznavanje igrice #1
Zatim iz špila uzmite jednog asa i kralja i pomiješajte ih sa izabranim kartama. G2T igre Get to touch Slika u ogledalu Za ovu igru potrebno je da napravite 2 grupe odnosno, da npr. Imaš li iskustva sa još nekom igrom koju bi rado podelio sa drugima? Ti predmeti mogu poslužiti i kao inspiracija za pisanje osobnih priča. Osim dobrog i raspoloženog društva, potrebno je nabaviti veće količine alkohola, mogu to biti žestoka pića, vina, piva, kokteli, što god vi i vaši prijatelji volite. Ovde je takođe potrebno da je tim podeljen u 2 grupe ili možete igrati ovu igricu sa drugim timom. Razmislite i o tome da ponudite roditeljima upitnik o njihovim nadama i ciljevima u ovoj školskoj godini. Roxanne ili Thunderstruck Ukoliko planirate veću zabavu nije poželjno da predlažete igre koje ne mogu svi igrati. Također, igrači mogu blefirati da su vidjeli namigivanje dilera. Kad stvaramo snažne veze s učenicima, stvaramo okruženje za učenje u kojem oni mogu riskirati i međusobno surađivati. Neka vaš cilj bude da nazovete svaku obitelji u prvih nekoliko tjedana škole.

[Snow dating|Gay dating sites croatia|Speed dating in riverside ca]






Oznake: strategije, za, upoznavanje, učenika

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.