Cafukaka

27.05.2005., petak

Mitu se vraća u Dinamo?

NAPADAČ Rijeke i bivši Dinamovac Dumitru Mitu mogao bi od sljedeće sezone još jednom promijeniti boju dresa - iz bijele u plavu. Naime, nakon što je Mitu ključnim golovima u Kupu osigurao Rijeci prvi trofej nakon 26 godina, maksimirski klub ponovo se zainteresirao za napadača kojeg je svojevremeno otpisao.

Informaciju da je Mitu ponovo zanimljiv Dinamu je za Jutarnji list potvrdilo nekoliko izvora, a trener Varteksa Ćiro Blažević je u četvrtak potvrdio da se i sam Mitu u krugu bliskih prijatelja pohvalio novom ponudom Dinama.

No, Rumunj s hrvatskom putovnicom vezan je ugovorom za Rijeku na još godinu dana, pa nije vjerojatno da će predsjednik Rijeke, Robert Ježić, pustiti Mitua bez izdašne odštete.

"Na pitanje je li Mitu zanimljiv Dinamu, trenutačno ne mogu odgovoriti "da" ili "ne". Međutim, mogu kazati da je ovo prvi put kako čujem za tu kombinaciju. Mitu je svakako tema za razmišljanje." - kazao je za Jutarnji list Josip Kuže, koji će preuzeti svlačionicu "Modrih" na kraju sezone.

- 09:58 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

  svibanj, 2005  
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

SUBOTA

Lens-Toulouse 1 1,70
Dinamo-Zadar 1 1,60
FC Brugge-GB Antwer.(n.t.) 1 1,40
Bayern München-Schal(n.t.) 1 1,90
Celta Vigo-Terrassa 1 1,55
Sebatspor-Besiktas 2 1,40
Andrejev I.-Kiefer N. 1 1,65

UKUPAN TEČAJ:25,91

Linkovi

Marseille zainteresiran za Niku Kranjčara

Josip Sloblar, proslavljeni zadarski nogometaš i sportski savjetnik francuskog prvoligaša Olympique Marseillea zainteresiran je za Niku Kranjčara.
Na pitanje novinara Sportskih novosti zanima li ga Niko, Skoblar je odgovorio: "Zašto ne? Niko je najtalentiraniji, u međuvremenu je napredovao, sve je pred njim. Blažević najavljuje da će od ljeta pod njegovim nadzorom doživjeti totalnu eksploziju. To je u redu, Marseille je spreman i pričekati, to prije što se mijenja predsjednik, direktor, trener.."
Skoblar je izrazio zanimanje za Dinamovog napadača i hrvatskog reprezentativca Eduarda da Silvu, ali i žaljenje za mladim napadačem Osijeka Josipom Tadićem koji je već dogovorio transfer u njemački Bayer Leverkusen.
Hoće li Hajduk pustiti Niku Kranjčara, ovisit će, naravno, o ishodu sezone, ali i najavama Hajdukove "alfe i omege" Igora Štimca da će sljedeće godine stvoriti "atomski Hajduk" za pohod na Europu.
No, uzme li se u obzir stanje u hrvatskom nogometu, uvijek postoji mogućnost dogovora ako stigne kakva basnoslovna ponuda za Niku.