Osječki besplatni oglasnik - Datiranje za seks

ponedjeljak , 31.12.2018.










Click here: Osječki besplatni oglasnik






Vrtna oprema-ponuda Prodajem kace: -od 70 akova, tj... Primjerice, za humanitarne akcije ili slč.



osječki besplatni oglasnik

Brisanje sadržaja ili isključivanje članova se u pravilu provodi bez prethodne najave. Rubrika Oglasa: posao; Tip Oglasa: potražnja; Oglas ima 0 bodova. Zbog povećanja obima poslovanja u Osijeku i regiji ukazala se potreba za samostalnim rukovoditeljem podružnice te ovim putem raspisuje natječaj za popunu...



osječki besplatni oglasnik

- U pitanju je objavljivanje ISKLJUČIVO malih oglasa, ne reklama.



osječki besplatni oglasnik

Zvuči kao šala, ali nije: osječko naselje Vijenac Ivana Meštrovića ima najbrži besplatni kvartovski internet na svijetu! Autor je dobro poznati osječki inovator Valent Turković, koji živi na Vijencu, te je osmislio i projektirao otvorenu mrežu kojom stanovnici i gosti Vijenca surfaju velikim brzinama. Tim povodom smo ga kontaktirali i upitali o čemu je tu zapravo riječ. Valent nam je pojasnio kako je najbrži kvartovski internet na svijetu — 700 Mbpsa — razdijeljenna 20 hot spotova postavljenih po cijelom kvartu. Valent je napomenuo odmah u startu kako njegova mreža nije spojena na zgrade u kvartu i ne služi kao zamjena za kućni internet. Na Internet se u svakom trenutku može spojiti do 500 ljudi po lokaciji, a veza će biti pouzdana i jednako brza i dostupna u svakom kutku kvarta. Internet je otvoren za sve građane i ono što je najvažnije - potpuno je besplatan. Cijelu stvar pokrenula je Gradska četvrt Tvrđa na čiji je prijedlog Grad raspisao javni natječaj za postavljanje mreže na koji se Valent javio i s najpovoljnijom ponudom od oko 70. Mreža je u funkciji godinu dana i do sada nije bilo nikakvih kvarova ili problema, a prema Valentovim riječima ovo je idealan model i za druge gradske četvrti koje žele brz i pouzdan pristup Internetu a ne mogu ga ostvariti putem postojećih hot spotova gradske wi-fi mreže Bežični Osijek. Inače, Valent je novu mrežu koncipirao na iskustvima iz izbjegličke krize 2015. A na pitanje je li doista riječ o najbržem kvartovskom Internetu na svijetu ili je to samo reklama, Valent odgovara da je mnogo pratio iskustva drugih gradova koji su se uključivali u ovakve projekte ali da nigdje nije našao podatak da je to organizirano tako kao na Vijencu. Pa eto, iako smo po većini pokazatelja obično uvijek negdje na začelju, Osijek i njegova četvrt Vijenac bar po nečemu su prvi na svijetu.



Božićne Led Lampice - Šarene
Primjerice, za humanitarne akcije ili slč. Oglas može biti u formi teksta ili kao slika s opisom. Postavite besplatno Vaš oglas danas. Potrudite se da oglas dobro opisuje što nudite ili tražite. Pogledajte galeriju fotografija sa sajma... Takve poruke će biti obrisane, a onaj tko ih bude pisao trajno isključen iz grupe. Isto tako, povremeno pregledavaju oglase te sve oglase ili komentare koji krše pravila i preporuke, ili duh pravila i preporuka, brišu. Cijelu stvar pokrenula je Gradska četvrt Tvrđa na čiji je prijedlog Grad raspisao javni natječaj za postavljanje mreže na koji se Valent javio i s najpovoljnijom ponudom od oko 70.

[Kako kreirati plaćeni oglas na Facebooku|Matorke klipovi|Upoznavanje u bosni i hercegovini]






<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.