Licno oglasi crna gora - Stranica za upoznavanje

srijeda , 26.12.2018.

Prodajem: Citroen - C4 1.6 hdi










Click here: Licno oglasi crna gora






To se postiže putem pritiska, s kružnim tokom motornog ulja, kojeg pokreće zupčasta pumpa, smještena u karteru. Ponude možete slati na viber.



licno oglasi crna gora

Ponude slati na viber. Dolazak na lice mjesta. Bez registracije, možete da postavite oglas u brojnim kategorijama: posao u inostranstvu, lični kontakti, brak u inostranstvu, sezonski poslovi, izdavanje i kupovina ili prodaja stanova i kuća.



licno oglasi crna gora

Prodajem: Citroen - C4 1.6 hdi - Ima značaj krvotoka benzinskih i dizelskih motora, kojim se sprječava trošenje vitalnih dijelova i sklopova, izloženih trenju.



licno oglasi crna gora

Imanja ima 160 kalemljenih lešnika sorte Enis u četvrtoj godini rasta, 30-ak bogatih smokava one čine ogradu severne strane placa. Imanje se nalazi 1 km od magistralnog puta za more ili Podgoricu. Pozicionirano tako da obezbedjuje privatnost. Imanje je pravougaono, ravno, ogardjeno. Plac je na dobroj lokaciji, pogodan i za gradnju kuce. Ravna parcela , sa asfalta se prolazi zajedničkim putem do imanja. Zajednički bunar, struja na susednom placu... Odlico imanje u srcu starog centra Golubovaca, blizu crkve i parohijskog doma. Imanje je pravougaono, ravno, ogardjeno. Ima zasad od 100 lesnika, 10-ak hrastova sa micelijom tartufa u korenu, 20 zbunova aronije, 6 paulovnija, 2 oraha, nekoliko razlicitih vocaka. Zapoceta je kuća, 64 m2 u osnovi, podignuta do pod krov. Izvedena je struja sa brojilom jos neregistrovanim za potrošnju. Obezbedjena je tehnicka voda sa dubine 14 m...



Oglasi licni kontakti
U cijenu je uključen i parking. Apartman se sastoji od sobe, kuhinje, kupaonice, hodnika i balkona te je opremljen klima uređajem, lcd televizijom te satelitskom antenom. Gosti se mogu posluziti kafom,cajem a u sezoni svjezim,organsk im vocem. Ukoliko nije tako, imate razloga za sumnju. Ponude mozete slati i na viber.

[Hd filmovi online|Oglasi sex|Kako se gubi nevinost kod djevojaka]






Oznake: upoznavanje, i, Druženje

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.