Iznajmljivanje decka za 50 evra. - Lijepe djevojke

četvrtak , 27.12.2018.

IZNAJMILA SAM DEČKA ZA 6.000 DINARA: Evo kako sam se s njim!










Click here: Iznajmljivanje decka za 50 evra.






Sada je stigao do toga da radi kao lekar i ne da moze da zivi pristojno nego zivi onako kako u Srbiji 99% lekara nikada nece ziveti. Polovna knjiga, izuzetno očuvana, pojedine crno-bele vinjete obejene drvenim bojicama.



 Iznajmljivanje decka za 50 evra.

Dok cerku u Londonu muci nostalgija i zelja za porodicom o materijalnom, poziciji na poslu, mogucnostima, ne zelim da pricam, mislim da je u mnogo boljem polozaju nego 80% Britanaca i cilj je da se vrati sto je prije moguce, cim zavrsi sa papirima i dobije jos referenci, cerka u Beogradu mi salje clanke o vojnim vjezbama. Pomenuo je neko i nove automobile, preko 60% novoregistrovanih automobila u Nemackoj su sluzbeni automobili i tu se vrte najvece pare u autoindustriji, ispada da sami za sebe proizvodimo i sami sebi dajemo te automobile na lizing. To smatram svojom duznoscu.



 Iznajmljivanje decka za 50 evra.

trazim decka srbija - Australija, za razliku od Amerike, jos uvek nudi neverovatne mogucnosti kako za pokretanje sopstvenog biznisa, tako i za pronalazenje pristojnog, dobro placenog posla sa vise nego fer uslovima. On se vratio i pomogao Srbiji.



 Iznajmljivanje decka za 50 evra.

U Srbiji sve više žena iznajmljuje muškarce po ceni od 50 do 80 evra da glume njihove momke na slavljima i svadbama. Postoje čak i agencije u kojima dame mogu da izaberu muškarca koga će predstavljati kao svog momka. Jedna od dama koje su odlučile da iznajme dečka je Beograđanka Jovana M. Njen stil života podrazumeva mnogo posla, putovanja i neobavezan seks jer ona nema vremena za stalna putovanja. Toliko su naporne da sam odlučila da se polsužim malom prevarom. Od drugarice sam čula za agenciju za iznajmljivanje dečka, pozvala sam ih i s njima skovala pakleni plan. Naočit mladić u kasnim tridesetim, besprekorno obučen i sjajnih manira pojavio se sa mnom na nedeljnom ručku. Mama i tetka su bile oduševljene. Javio im se muškarac koji se predstavio kao Nikola S. On ima 45 godina i kao najstariji u timu, bavi se organizacijom posla. Najčešće nam se javljaju devojke koje dobro zarađuju, ne žele da se vezuju, a dečko im treba samo da ga lažno predstave familiji. Sve zajedno isplaniramo unapred, našimomci su vešti u improvizacijama i svoje uloge odigraju bez greške — kaže on. On kaže da njihovi momci ne dobijaju nepristojne ponude, jer svojim klijentkinjama na prvom sastanku stave do znanja da seks ne ulazi u aranžman. Koncept naše priče je da nezavisnim ženama olakšamo onaj deo tereta koji se odnosi na pritisak porodice i da pritom zaradimo neki dinar — objašnjava Nikola S. Socijalna dešavanja podrazumevaju svadbe, godišnjice mature, slave, kompanijske proslave, krštenja i dečje rođendane. Za dešavanja koja počinju u 11 sati ujutru i traju do kasno uveče naplaćujemo 80 evra, a za ona koja počinju posle 15 sati, cena je 50 evra — kaže Nikola S.



Da li biste pomogli devojci (Eksperiment)
Ne kažem da nije moguće izgraditi dobar život u Srbiji, ali svi ljudi koje poznajem, a koji su u tome uspeli žive u nekoj vrsti unutrašnje imigracije: rade sa stranim klijentima pa zarađuju dovoljno za srpske uslove, druže se sa ljudima koji dele njihova shvatanja, izbegavaju vesti jer je to svakodnevni podsetnik na sve apsurde srpske stvarnosti, ako se dovoljno potrude, deluje kao da u Srbiji i ne žive. Mislim da je sve relativno. Kako bi rešio ovaj problem devojaka, a pri tom i sam zaradio, jedan Beograđanin otvorio je agenciju za iznajmljivanje dečka. Njen stil života podrazumeva mnogo posla, putovanja i neobavezan seks jer ona nema vremena za stalna putovanja. MOgucnosti u nekim zemljama su vece, u nekima manje. Sama si rekla da kad čuješ ovako nešto prvo se jave predrasude da smo žigolo klub ili slično. Besplatni oglasi mogu vam pomoći da Vaš oglas bude vrlo brzo viđen od velikog broj posetilaca. Vozim stari auto ,nemam mobilni od 300e imam samo jedne patike i zbog toga napustam Srbiju? Stan je u prizemnoj kući, kompletno namešten, odmah useljiv. Mama i tetka su bile oduševljene. Zato se niko ne vraća.

[Croatian amateur porn|Upoznavanje za pravoslavni brak|Sexy oglasnik]






Oznake: Srpkinje!, IZNAJMLJUJU, deka, za, 50, evra, nova, moda, MEĐU, neudatim, ženama

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.