3:09 i dosadno mi je

ponedjeljak, 17.04.2006.

THE END IS NEAR

jebesh trechi svjetski rat, jebesh bolesti, aids, teroriste, kataklizmichke promjene klime, meteore, gashenje sunca, armagedon i sva ta sranja, kako ja vidim, a to je jedino shto je bitno, postje tri varijante kako che postojanje ljudskog roda biti okonchano.

pod 1
biloshto od ovog gore navedenog che se dogoditi pa che amerikanci rech: "mi mozhda imamo svu potrebnu tehnologiju da spasimo chovjechanstvo od ovoga strashoga zla, al jebiga, jednostavno nemamo para"

pod 2
netko che se pravit pametan i ubiti me, premda je to nemoguche, ili chu krepati prirodnom smrchu, premda je i to nemoguche, pa kad vishe mene neche biti na ovome svjetu chitavo postojenje che prestati...............postojati.
kao shto rekoh: krepam, end of story.

i pod C
zapravo ova ima dvije podvarijante:

I
mushki rod che, usavrshivanjem robotike, stvoriti savrshenu zhenu koja radi sve shto mushkarci zhele, npr kuha samo burek, jebalo te povrche, sluzhi kao otvarach za flashe te prjenosni frizhired, ne smeta nas kad treba promijenit zharulju, ubit pauka, proshetat psa, zapravo ne smeta nas uopche, pere, ne chekaj, to nam netreba, ne sere shto smrdimo po pivi i cigaretama, ne sere opchenito, ne smeta nam dok seremo, ne tjera nas na razne bespotebne gluposti tipa iznoshenje smecha i korishtenje dezodoransa...
te che jednog dana mushki rod shvatiti da nam netrebaju zhene te da nam samo smetaju i sve ih pogubiti.
nakon toga sljedi doba bezbrizhnog chohanja po mudima, ispijanja gajbi i gajbi i gajbi i gajbi pive, hodanja po stanu u gachama, cjelonochnog gledanja rituala parenja sjevernoamreichkih moruzgvi, zato kaj nema nikaj bolje na telki a spavanje je za pedere...
idila misli si svaki poshteni mushkarac, ali naravno postoji i dno na flashi pive.
naime u moru testosterona koje che izroditi iz ovog kataklizmichkog gencida mushki che jednostavno zaboraviti na razmnozhavanje i ode sve ukurac.
jedini koji che prezhivjeti su pederi jer neche imati kaj bolje radit na takvome svijetu nego se brinuti za nastavak rase te che razviti nachin da se kloniraju i ljudski rod che postati asexualan.
zatim che pofarbati mjesec u rozo jer im je tako ljepshi, al to je druga pricha...


II
zhene che razvojem znanosti otkriti nachin da radjaju bez mushke intervencije, iliti klonirat che sjemena, zatim che skuzhit da im mushki vishe nisu potrebni te ih isto, na nashu veliku zhalost, sve pogubit.
sljedi era zhenske vladavine.
opisao bi je detaljno al jebiga, nisam ni ja toliko vulgaran.
losha strana ovoga, osim ochitog, je chinjenica da bi u nedostatku mushkaraca vladarice svih drzhava bile zhene te bi svaka drzhava redovno ishla u rat jednom mijesechno kad bi vladarica te drzhave imala pms.
malo pomalo sve bi se medjusobno pobile i jedne koje bi ostale zhive su lezbe koje bi bolio kurac za njihove ratove i samo bi sjedile doma i chohale se po pichki.
kad bi skuzhile da vishe nama normalnih zhena samo bi se one pochele klonirati i svijet bi opet bio asexualan.


sve u svemu zginut chemo kad tad, zato ja kazhem svaki dan iskoristite najvishe vremena, cjeli dan ako ste u stanju, za najveche moguche zadovoljstvo koje smo sposobni dozhivjeti na prirodan nachin, jebite se.

<< Arhiva >>