Jelena karleusa ana bekuta dopisivanje - Bjelovar

utorak , 22.01.2019.

AKO Jelena Karleuša pokazala NEZNANJE i pokušala da SPUSTI Viki Miljković, pa joj ona ŽESTOKO UZVRATILA










Dating Site: Jelena karleusa ana bekuta dopisivanje






Veoma ste gotivni, a pitanje za vas je: da li biste poklonili nešto svoje, a da ja to poklonim svojoj drugarici? Zašto Dragana, a ne Ceca? E, ćaos Jeci, moram da ti kažem da izgledaš fantastično!



jelena karleusa ana bekuta dopisivanje

Milena, Varvarin — Hvala, Milena! Pozdrav i poljubac tebi i tvojim preslatkim anđelima Atini i Niki! Biti supruga fudbalske zvezde i profesionalnog sportiste je veoma teško. Tolerancija je ključ naše budućnosti.



jelena karleusa ana bekuta dopisivanje

Karleuša i Bekuta usred emisije počele da pričaju o vagini, Marija posle JEDNOG komentara ustala, opsovala i izašla napolje! (VIDEO) - Dragana Mirković izjavila je da joj je žao što nije kao ti da svima skreše u lice.



jelena karleusa ana bekuta dopisivanje



JELENA KARLEUSA [feat. Teca]
Ili je vreme za neke naočare, hmmm? Iz ovog odgovora proizlazi odgovor na prvo pitanje. Bolje to nego da oni meni skaču po grbači, a ja da ćutim, zar ne? Dragana Mirković izjavila je da joj je žao što nije kao ti da svima skreše u lice. Ako nosiš broj 39, dođi, pokloniću ti jedne po izboru, jer ja obožavam da poklanjam garderobu i cipele devojkama. Kada bi ti koleginica Seka Aleksić predložila da se pomi- rite, da li bi pristala?

[Original headlines for dating sites|Blind dating watch online|Dating camp baguio]






Oznake: ako, Jelena, Karleuša, pokazala, neznanje, i, pokušala, da, SPUSTI, VIKI, Miljković, pa, joj, ona, ŽESTOKO, UZVRATILA

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.