Zašto jednostavnost ne zakomplicirati???

17.04.2007., utorak

Bosna i Hercegovina-->jedna država?!

Evo sam se ja vratia među žive;ovako prvo pozdrav svima koji slušaju Thompsona,a i ostalima koji ne;smrtnicima. Malo je čudno da Thompson može pjevati u Hercegovini, a u Bosni mu ne daju,tj. protive se. Sada ispada da ga Bosanci mrze više od Srba koji u srpskim selima kao Čačak ili Ovca pjevaju Čavoglave na pirevima. Kužite što oću reći...samo sam tia da to znate. Aj živili!

01.04.2007., nedjelja

Malo o ekipi

Našu ekipu čine same ljudine(osim mene,ja sam ''ljudina ipo'')! Svaki je poseban po nečemu;
BDP 1:to je Pajo,zvan Cannibal. Dječak sa mnogo iskustva u igranju biljara i ZAJEBAVANJU!Odličan frend,a i svaki muški bi ga tia stisnuti uz sebe.
BDP 2:pod tim brojem nalazi se muškarčina kojeg čije tijelo sadrži 5% krvi i 95% alkohola(FiLe)!Sretno je u vezi sa Ivonom,najseksipilnijom crnom ženom na svitu. Šou frend,isto bi ga svaki poželia.
BDP 3:taj broj označava Gobina,ČOVJEK mu je ime, a prezime SUDBINA. Ako vam triba nešto za vezu,on je taj.Srodna duša svakom tilu. Fixer za sve.
BDP 4:Šokre. Triba li još što reći?! Toliko romantičan da je ugožena vrsta. Partijaner sa kojim biste uvik zaplesali. Zna se sprdat i biti ozbiljan. Ljudina ipo!
BDP 5:ja.
Legenda:B-bunker,D-dućan,P-park.

Puzzle

Evo da bar imate nešto raditi na blogu! Dobiti ćeš činjenicu!




Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.