Oralno zadovoljiti muskarca - Stvarne djevojke

utorak , 18.12.2018.

TAJNE ORALNOG SEKSA: Kako jezikom da zadovoljite ženu










Click here: Oralno zadovoljiti muskarca






Ovaj članak pišem iz istog razloga kao i onaj o brijanju — mnoge cure ne znaju osnovne stvari vezane uz dotične teme. Ljubite je niz tijelo ili uz bedra, tako da se prigne prema vama. Pri tem ohranjajte vakuum, kot bi lica hoteli stisniti eno k drugemu.





Ova kombinacija, ako je dobro izvedena, može ženi da priušti. Zanima me stav muškarca koji voli svoju djevojku, i ona ga počne oralno zadovoljavati i sl. Neke osobe uživaju u davanju oralnog zadovoljstva, a neke u primanju, no kao i sve ostalo i za taj segment potrebno je određeno umijeće koje se stiče - praksom.





SVE O ORALNOM SEKSU: Evo šta se njoj gadi, a šta se njemu dopada! - Topao dah daće joj posebnu vrstu užitka dok joj uzbuđenje raste. Zato upoznajte svoj penis.





Mozda misli, aha meni pusi sigurno je i drugima, nije ona postena i dobra devojka za zenidbu i voljenje. Mislim nema logike, ako sam je voleo i postovao pre nego sto mi je pruzila oral, sto bi je manje voleo posle orala, kada sam uzivao i prizeljkivao oral? Mozda dobre i postene devojke to ne rade, ali sto se onda nije bunio tokom samog cina? Definisi molim te dobre i postene devojke? Zanima me stav muškarca koji voli svoju djevojku, i ona ga počne oralno zadovoljavati i sl. Pitanje je konzervativno, ali takvo nam je i društvo, nažalost. Molim iskrene odgovore, hvala. Naprotiv, ako nema oralnog zadovoljavanja to značajno umanjuje kvalitet sexualnog čina a i govori o tome da devojka nije spremna da se potpuni opusti i preda u vezi,a samim tim da nije spremna za brak. Zanima me stav muškarca koji voli svoju djevojku, i ona ga počne oralno zadovoljavati i sl. Pitanje je konzervativno, ali takvo nam je i društvo, nažalost. Molim iskrene odgovore, hvala. Zanima me stav muškarca koji voli svoju djevojku, i ona ga počne oralno zadovoljavati i sl. Pitanje je konzervativno, ali takvo nam je i društvo, nažalost. Molim iskrene odgovore, hvala. On nju stavlja na test preko orala pa ako mu ona odradi stojka misljenje vecine patrijarhalne sredine je da ona nije za brak? Morao sam da stavim znak cudjenja jer ako je neko patrijarhalan takvom zena ni ne radi oral. Znam za slucaj zene koja je otisla od kuce iz centralne Srbije u Svajcarsku i kada se vratila na ferje patrijarhalni muz je posumnjao da ona tamo radi neke dodatne aktivnosti ili da radi nesto sasvim drugo od onoga sto je pricala da regularno radi. Sumnja je nastala kad je krenula da mu radi oral sto pre toga u vezi njih dvoje nije bio slucaj. Rezime, u patrijarhalnim vezama oral je nepoznat pojam pa samim tim ovaj vid zadovoljenja nije relevantan signifikator za udaju devojke po kriterijumu patrijarhalnosti jer u samom startu devojka ukoliko je odradila oral patrijarhalnom decku otpada. Zanima me stav muškarca koji voli svoju djevojku, i ona ga počne oralno zadovoljavati i sl. Pitanje je konzervativno, ali takvo nam je i društvo, nažalost. Molim iskrene odgovore, hvala. Gluposti ko ti je to rekao? Zasto je nebi voleo ako mi da oral? Da li bi prestala voleti muskarca ako bi ti dao oral?



Znanstveno dokazano da 95% muškaraca ne može da pogleda video do kraja bez da im se digne
Penis nije vagina ni vodeni tobogan i ne vlaži se sam. Brada od dva-tri dana grebe do bola! Kako kažu naši savjetnici, staviti si cijeli partnerov penis u usta najveći je dokaz ljubavi, kojeg možete svojem partneru pružiti tijekom spolnog odnosa. Pa onda umesto uvoda u ono što bi mogao biti vatreni seks, možete završiti u Urgentnom centru. Koliko dugo, kojim tempom i kojom tehnikom zavisi od vas i vaše kreativnosti. Pogledajte u otvor na glaviću. Pokušajte opipati koren penisa, koji se nalazi ispod njih kako biste dobili osećaj njegove veličine. Pronađite međicu Oralni seks jednostavno ne može proći bez dodirivanja jednog od najosjetljivijih mjesta, a to je njegova međica koja se nalazi između mošnji i anusa. Pa i uz mnogo vježbe nema mnogo žena koje bi mogle izdržati do partnerovog orgazma. A da tebe nije vec oralno zadovoljio?????? Molim iskrene odgovore, hvala. Ako mislite da nećete jedno i drugo moći dobro koordinirati pokušajte s pravim prstenom za penis.

[Sexs sa psima|Youtube filmovi za odrasle|Bosnian chat room]






Oznake: kako, ga, dobro, oralno, zadovoljiti?, 2dio

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.