utorak, 08.08.2006.

malo perverzija od mene...i to je prakticni dio ljubavi

cerek

LISIČINE-KAKO, KADA, GDJE I S KIM

Promatrajući civilizaciju od spilje do danas, 21. stoljeća, mogla bih zaključiti da se uglavnom sve svodi na jednu od čovjekovih potreba – seks. Kako bismo to mogli definirati?
Možda kao praktičan način izražavanja ljubavi, ne bas u svih slucajeva ove planete. To je samo nešto što u nama zapravo budi životinje, jer slijedimo nagon.
Tolike knjige o pozama, raznim pomagalima, a čemu sve to, kad je zadovoljstvo prolazno. Nakon toga postajemo samo gladne životinje koje lutaju uokolo u potrazi za žrtvom. Naposljetku, kad žrtvu iskoristimo, u nama opet ostaje praznina, osim ako se ne pojavi nešto što smo mi ljudi nazvali – zaljubljenost.
Tako opčinjeni sposobni smo za sve i svašta jer nama ta tzv. zaljubljenost odnosno opsesija daje energiju za pothvate za koje nismo ni pomislili da smo u stanju napraviti kad se nalazimo u tzv. normalnom stanju. Žene obično postaju glupe i opsjednute, a muškarci djeca koja će napraviti sve da dobiju «lizalo».
No, vratimo se na pomagala. Gledajući razne krimi serije, filmove, knjige, pa čak promatrajući i policajce, ne možete da ne uočite i LISIČINE.
Kao da iz njih izvire seksualna energija koja nas sve tjera u horizontalu, ili ako neki više vole to u sjedećem položaju. Zamislite sebe i partnera na stolici. Vi ste mu, naravno, u krilu, njegove noge su lisičinama pričvršćene za stolicu, a vaše ruke za gornji dio stolice.
Dok on svršava u vas, zglobovi na njegovim nogama i vašim rukama postaju krvavo ljubičasti, imate osjećaj kao da ste zvijer koja želi pobjeći iz kaveza.
To je za one koji više vole sado – mazo.
Za one koji to vole na manje bolan način mogli bismo to predstaviti ovako: vi ste, naravno, gore, on je vezan za željezne cijevi radijatora, mogu preporučiti bič za vas.
Budući da ste mu nadređeni, a ne vjerujem da bi se on žalio, jer ovako ipak troši manje snage, možete se zadovoljavati koliko vi želite i koliko dugo to želite. Dakle, sve je u vašim rukama. Bič eventualno možete upotrijebiti ako on zaspe.
Preselimo atmosferu u vašu kupaonicu. Bilo bi dobro da imate jacuzzi. Vibriranje vode pojačava vašu zelju. Partneru stavite lisičine i kroz njih provučete crijevo od tuša. Zatim legnete na njega i prepustite se užitku. U kuhinji je to malo komplicirano, ipak je sve tvrdo i ravno, a vi ste na to navikli. Ništa za to, vi samo lezite na stol i neka vam partner veže ruke za noge stola. Bilo bi u redu da i on nekad bude iznad vas. Pazite da je stol dovoljno dugačak. U ovom slučaju ste prepušteni njegovim željama što će on, naravno, znati dobro iskoristiti. Nadam se da su vam pomogli neki od savjeta, najbolje da to odmah isprobate. Najbliži seks shop je vaša lokalna policijska postaja.






- 23:32 -

Komentari (3) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

< kolovoz, 2006 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off