Žena zmija - Pronađite djevojku

ponedjeljak , 24.12.2018.

OD ISTOG AUTORA










Click here: Žena zmija






Njihova ambicioznost je tolika da oni ne umiju da prihvate neuspjeh, nikada i ni pred kim ne popuštaju a nisu sposobni ni spremni da sebe uljuljkuju lažima i samosažaljenjem. Materijalistička priroda je vidljiva u kući zmija gdej uglavnom vole dobar namještaj, garniture i lijepo sređen stan. Zmijom Ko će koga staviti u okove?



žena zmija

METALNA ZMIJA — 1941, 2001. Zato je za nju 2018.



žena zmija

OD ISTOG AUTORA - Javno će izliti svoja osjećanja.



žena zmija

Zena zmija sedi za sankom, pije svoj viski s ledom igra se vatrom. Zena zmija gleda te krisom i nazdravlja casom prema ljubavi bivsoj. Nevero veruj mi,sve ces da mi platis, nesec ti vise meni u oci lagati. Kad najmanje nadas se,sve cu da ti platim, ko neka zena ces,zbog mene plakati. REF: Zena zmija sedi za sankom, pije svoj viski s ledom i gra se vatrom. Zena zmija gleda te krisom i nazdavlja casom prema ljubavi bivsoj. Zena zmija osvetu sprema, igra na obzira i milosti nema. Zena zmija nece reprize, nocas je ovde da te za srce ugrize. Nevero veruj mi,sve ce da mi platis, neces ti vise meni srce lomiti. Dosta je lutanja do sitnih nocnih sati, necu ti vise ja,to dzvoliti. REF: Zna zmija,sedi za sankom, pije svoj viski s ledom igra se vatrom. Zena zmija gleda te krisom i nazdravlja casom prema ljubavi bivsoj. Zena zmija nece reprize, nocas je ovde da te za srce ugrize.



Tina Ivanovic - Bambus - (Audio 2007)
Pouka je jasna: zmija nije sama po sebi dobro ili zlo, već posjeduje obje valencije jer biće zmije bilo je velika sila. Kao takav urezan je na rub svih prvih slika svijeta, poput onog iz diska iz Benina, bez sumnje najstarije imago mundi u Crnoj Africi — na kojoj svojom zavojitom linijom, udružujući suprotnosti, obuhvaća prvotne oceane, sred kojih pluta četvorina zemlje. No ona sigurno ne može podnijeti da svira drugu violinu. On bi mogao da je uništi. Naoružana zapanjujuće oštrim pogledom ova Zmija može da bude tipičan usamljenik. Zanimljivo je ovdje istaknuti da prema nekim znanstvenicima u Abrahamskim religijama — , i — zmije predstavljaju seksualnu želju. Ali sve su to samo supstituti ili teriomorfni komplementi zmije u njezinoj prvobitnoj funkciji. Pjesništvo, umjetnost, medicina djeluju na tome, a te su djelatnosti uvijek za atribut imale zmiju.

[Badoo bih|Hrvatski pornici video|Online dopisivanje bih]






Oznake: od, istog, AUTORA

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.