Haljina na preklop - Stvarne djevojke

ponedjeljak , 17.12.2018.

Letnja haljina na preklop










Click here: Haljina na preklop






Dok su neke ukrasili razigrani i cvjetni uzorak, njegovo sofisticirano lice obogaćeno je sjajem satena. KONTROLOR PODATAKA: Punto Fa, SL. Jednostavni dnevni modeli ukrašeni cvjetnim i točkastim uzorcima će u kombinaciji s traperom i tenisicama stvarati udobne i ležerne dnevne kombinacije, dok će tamne boje i raskošni materijali biti rezervirani za večerenji look.



haljina na preklop

Zgodna haljina na preklop odlično izgleda u kombinaciji s tenisicama, kaubojskim čizmicama ili štiklama. Stil, konstrukcija, trend i nosivost proizvoda svrstavaju ovu modnu kuću na sam vrh modne scene u regionu.



haljina na preklop

Kako nositi haljinu na preklop ako imate veće grudi - Dok će modeli bez rukava i s tankim, delikatnim naramenicama u jarkim bojama vladati ljetnim tulumima, proljeće je zadržalo vrlo klasičan izgled wrap haljina.



haljina na preklop

Konfekcija ELIPSA je nastala 1987. ELIPSA danas predstavlja prestižan brend posvećen modernoj poslovnoj ženi. Konstantnim rastom i ekspanzijom ELIPSA je postala sveprisutna i zapažena na našoj modnoj sceni. Sa tri proizvodna pogona u Kraljevu, Vrnjačkoj Banji i Beogradu, i sa ukupno više od 250 zaposlenih, Konfekcija ELIPSA uspeva da svoje proizvode plasira u skoro 20 sopstvenih objekata, kao i kroz mrežu distributera u Srbiji, Sloveniji , Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori. Pored savremenih proizvodnih pogona smeštenih na preko 4000 kvadratnih metara, ELIPSA poseduje i najsavremeniju opremu kao i tim izuzetnih stručnjaka što joj omogućava da se uvrsti u sam vrh tekstilne industrije u regionu. Dobra organizacija i poslovna politika omogućili su da ELIPSA danas bude lider na tržištu. Kreativni tim predvode dva imena, ne samo poznata u svetu mode, već i mnogo puta nagrađivana, a to su tekstilni inžinjer Žana Pantović i magistar likovnih umetnosti i kreator Marija Pantović. Posvećena savremenoj poslovnoj ženi, ELIPSA nastoji da stvori proizvode koji su pre svega udobni i nosivi ali i u trendu. Prioritet predstavljaju dizajn, izuzetni materijali i neprikosnoveni kvalitet izrade. ELIPSA plasira svoje proizvode kroz mrežu sopstvenih prodavnica tako da dame od stila mogu da se obuku ženstveno, moderno i elegantno. Stil, konstrukcija, trend i nosivost proizvoda svrstavaju ovu modnu kuću na sam vrh modne scene u regionu. Žana Pantović Pored proizvoda za domaće tržište ELIPSA proizvodi i za izvoz. Svoje proizvode plasira uglavnom u Nemačku, što je svojevrsna potvrda da izrada i kvalitet proizvoda zadovoljavaju najstrožije standarde i najprobirljiviju i najprefinjeniju klijentelu. Jedinstvena elegancija za modernu poslovnu ženu je ono što danas simbolizuje ELIPSA.



mini cipkasta haljina
SVRHA: Upravljanje službom za obavještavanje o dostupnosti Mango odjevnih predmeta. Povoljan je period i za sudske procese. Iako mlada Dijana koja je studirala ekonomiju u Ženevi tada nije imala jasne ideje o svojoj budućnosti, sasvim sigurno je znala da želi da ode u Njujork. Ova haljina je ušla u istoriju kostima, takođe je predmet izučavanja u modnim školama, kao i što se danas čuva u muzejima kao simbol žene sedamdesetih godina. Kako da nosite ovu haljinu? Od Diane Von Furstenberg koja je stvorila taj kultni model do drugih prestižnih modnih kuća i high street brendova, u nastavku donosimo izbor 55 najboljih modela koji će savršeno nadopuniti svaku proljetnu garderobu, a koje ćemo nositi i nakon završetka sezone. PRAVA: U svakom trenutku možete ostvariti svoje pravo pristupa, ispravka, otkazivanja, prigovora kao i ostala zakonski utvrđena prava na sljedećoj adresi e-pošte: online mango. Danas, 15 odsto ukupne prodaje kreacija DVF čine zapravo ove haljine, čak i posle 40 godina postojanja. Kroz desetljeća, ikonična silueta haljine na preklop postala je klasik koji predstavlja simbol ženstvenosti i slobode koja prelazi granice ormara. Jednostavnost linija koje stvaraju siluetu laskavu na svoj figuri poslužio je kao savršeni početak brojnih modela. Bila je to samo jedna od ideja mlade dizajnerke koja se neposredno pre toga udala za princa Egon von Furstenberga i ostala trudna. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija.

[Zenidba udaja oglasi virovitica|Kupnja putem interneta |Dodirni Mi Srce by Radojka Šverko on Amazon Music]






Oznake: kako, nositi, haljinu, naš, preklop, ako, imate, veče, grudi

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.