Tjedan Dana do METALCAMPA

četvrtak, 13.07.2006.

Eto tako jos samo tjedan dana do događaja godine za ovaj bend, spremamo se fakat puno i na metalcampu planiramo svirati 4 naše pjesme ovim redosljedom:

1. Shadows
2. Game of Death
3. The Pain
4. Hear me Scream

Šta se tiče termina sviranja malo je čudan pa se može shvatiti dobro ili loše, ali sviramo u noći sa subote na nedjelju u 01:00, za sve vise detalja pogledajte službene stranice na www.metalcamp.com.


mi tamo krecemo idući četvrtak korz "jutarnje" sate, znaci oko 10, 11 ujutro i nalazimo se sa deckima iz COLD SNAP-a pa cemo putovati zajedno ako nam se netko zeli pridruziti nek nas mejla na mejl koji se može naći na službenim stranicama. I ujedno cemo na autima imati plakate od metalcamp-a pa ako nas netko vidi po putu slobodno nas pozdravi!


slika dijela kampa od prosle godine slika je jutarnja dok je još sve bilo prekriveno rosom:


eto toliko za sada.







P.S.

I specijalni pozdravi svima koji nas podržavaju ovim putem, bilo na dobar ili loš način, sve kritike su prihvacene od naše strane, ali bar ako imate kaj loše za reći o nama, molim da se potpišete i ostavite mejl. Svi ostali komentari zlih namjera biti će obrisani. A korisnici tih blogova ban-ani, Jer mislim da nema potrebe da nas se vrijeđa ovim putem, za to imate službeni mejl koji se nalazi na stranici pa šaljite svoje primjedbe tamo. Hvala. thumbup


| 11:19 | Komentari (0) | Isprintaj | # |

<< Arhiva >>