brijačipica

petak, 02.01.2015.

Grah i parizer nakoso

Nije lako u ovom vremenu biti stanovnik Hrvatske, nije lako ali mi u ovu novu godinu ulazimo s novim odricanjima, sa spremnošću za najnovije žrtve, sa jednim jakim i čvrstim motom koji glasi tri dana glad! četvrti dan opet glad! peti dan - pravo glad... šesti dan - agonija glad... ALI zato sedmi dan, biće bogami graha i parizera. nakoso!!! i to sve, radi obnove naše zemlje, radi povratka na put progresa!

Kad zbog jedne osobe ispadnete iz takta dogodi vam se ovo da morate sve negativne stvari izbaciti iz sebe, na koji način nego pisanjem najbolje je tako..
Nema smisla nastaviti pisanjem jednog započete teme za blog, bolje ovako krenuti iz početka, a tu drugu temu objaviti kada dođe vrijeme za nju.
Nema više smisla trošiti vrijeme na tu osobu, ali vrijeme će pokazati svoje, ali ima više osoba o kojima bi se dala biblija napisati, jedna je od njih i mlada poduzetnica iz Đakova, kodnog imena Otučak, ali ona si je sama kriva, što je vlak prošao! Da ne idem u nedogled jer, nova godina novi život, kao u Super Mariu, za one koje ne znaju to vam je jedna igrica!
Pa da rezimiramo 2014 godina izuzetno jako loša, što se tiče amabaš svega.
Kiše su doslovno padale svaki božji dan, na pecanje se slabo išlo, vodene bujice su sve pred sobom uništavale, i nekako mislim da je više manje to obilježilo 2014godinu.
Baš sad gledam zadnji post koji sam napisao, kritiziram druge o pisanju, a ja nikako da sam uhvatio vremena i da napišem post, mada imam jedan koji moram završiti, ali nikako da se poklopi puni mjesec koji mi je jako potreban.

Eto nadam se da će 2015godina, bita garant bolja nego 2014g.

02.01.2015. u 21:10 • 0 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

MALO O NAMA

IME:ANTE(JENS)
DATUM ROĐENJA:22.09.1991.
ŠKOLA:nekada
LJUBAVNO STANJE:SRETNO SLOBODAN!!


IME:NIKOLA(PRĐI,KUM,DJIBRIL)
DATUM ROĐENJA:20.08.1990.
ŠKOLA:Faks
LJUBAVNO STANJE:Sretno Oženjen !!

IME:JOSIP(KOVA)
DATUM ROĐENJA:02.08.1989.
ŠKOLA:Nekada pohađao
LJUBAVNO STANJE:SRETNO SLOBODAN!!

ŽIVIMO U S.S!!!!!!!