brijačipica

utorak, 08.06.2010.

Pod utjecajem monsunskih kiša nepreostaje ništa drugo nego naškrabati menje bitan ali svakako manje kvalitetan post. Pa tako bih napisao post o tome kako smo rajko i ja krenuli u ribolov. Pa da krenem redom prije neki dan prije ovih silnih kiša, tako smo mi krenuli u ranu zoru.

Tako smo mi došli do pozicije, založili vatru, bacili gajbu piva na hlađenje i lagano zabacili, i uz miris pecenog mesa privukli smo i ostale ribice koji u se nama prodružili, nama nepoznati ljudi ali nakon njihove gajbe piva, upoznali se i krenula je prica da je na nekom dijelu živi nekakvo čudoviše sa glavom do krave, ono mislimo si da još toci pivo.

Kako je krenula prica tako smo zaboravili i na štapove i sve, sve dok nešto nije lupilo, odjednom nastala je tišina i pogledali oko sebe i shvatili smo da su prazne boce od piva. I tako smo nekog poslali po još piva. Polako je padao mrak i odlučili smo polako pakovati se, još pod dojmom raznih priča od čudovištu, mislimo višak piva je učinilo svoje, kad ono velika zvjer iskočila i vratila se nazad u vodu...

Toliko o tome.

Znam da je post glup. Ali što se može.

Za prodaju jedan dio dionica bloga.

08.06.2010. u 13:31 • 0 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

MALO O NAMA

IME:ANTE(JENS)
DATUM ROĐENJA:22.09.1991.
ŠKOLA:nekada
LJUBAVNO STANJE:SRETNO SLOBODAN!!


IME:NIKOLA(PRĐI,KUM,DJIBRIL)
DATUM ROĐENJA:20.08.1990.
ŠKOLA:Faks
LJUBAVNO STANJE:Sretno Oženjen !!

IME:JOSIP(KOVA)
DATUM ROĐENJA:02.08.1989.
ŠKOLA:Nekada pohađao
LJUBAVNO STANJE:SRETNO SLOBODAN!!

ŽIVIMO U S.S!!!!!!!