Jedina ljubav tekst - Datiranje za seks

nedjelja , 30.12.2018.

Jedina










Click here: Jedina ljubav tekst






Kad me lome, nek me slome tebe nek ne diraju I za zivot kraj tebe sad spreman sam ja Nek nas radost nosi u raj. Kad te sretnu teske tuge znaj da uvijek bit cu tu kad me lome, nek' me slome tebe nek' ne diraju I za zivot kraj tebe sad spreman sam ja nek' nas radost nosi u raj ako treba cu dat' zadnji kap ljubavi samo nikad ne zaboravi Ref. Ali moglo bi zvučati iznenađujuće, nisam odustala od ljubavi. Pa sam prestao da brinem kako da joj zvezde skinem, postala mi je daleka.



jedina ljubav tekst

Tada smo se zadnji put u zivotu videli. Kad ti vjetar prozor otvori pomisli na me,ja cu doci, dusa mi je golub promrzli, i zna sve price o samoci.



jedina ljubav tekst

Jedina Moja - Volio bih da si tu, da ti priznam suzama, da si u mom svakom snu, u svim mojim mislima.



jedina ljubav tekst

Došla sam na ovaj svijet da ga iskusim kroz prizmu ljubavi. Dobru, čistu a u isto vrijeme srceparajuću LJUBAV. Međutim, nisam uvijek dobijala šta zaslužujem. Ali moglo bi zvučati iznenađujuće, nisam odustala od ljubavi. Ja nepokolebljivo vjerujem da tamo negdje, prava ljubav čeka svaku osobu. Samo je pitanje vremena. I uprkos patnji koju sam iskusila u određenom periodu života, vrijedno je. Vrijedno je svake suze, svakog bola, svake sekunde najgoreg razočarenja. Dakle, ako planirate voljeti, volite kao da sutra ne postoji. Radite to iz dna vašeg srca. Pokažite svojoj osobi koliko ih volite, svaki dan, svaki sat, svake sekunde. Život je prekratak da bi se potrošio u tišini i neiskrenosti. Volite tu osobu kao da na svijetu ne postoji osoba koja vam bolje pristaje. Jer možda ne postoji. Volite ih kao da vam nije dovoljno njihovog mirisa, sjaja u očima, njihovog nježnog dodira na koži. Volite ih kao da ne možete zamisliti život bez njih. Ako ćete voljeti, volite ih sa svim što imate. Volite čak i kada se svijet okrene naopako. Čak i u olujnim danima. Ako planirate voljeti, volite s posvećenošću. Pokažite im da ćete uvijek biti na njihovoj strani, slušati ih. Saznajte šta im budi dušu i sjaj u njihovim očima. Naučite o njihovim strastima i podržavajte ih. Budite zainteresovani, ulažite i budite strpljivi da naučite više svakog dana. Pokažite im koliko vam znače. I molim vas, kada se zaljubite u nekoga, volite ih svim srcem. Ne radite to samo da budete u vezi. Nemojte voljeti na pola srca. Ili dajte sve od sebe ili se odmaknite i gledajte kako ljubav prolazi kraj vas. Ali, šta je život bez ljubavi svejedno? Samo tamo gdje ima ljubavi, ima i života.



Dalmatino - Jedina ljubav
Prva ljubav - Djordje Balasevic Tad još ništa nisam znao i još nisam verovao da na svetu tuge ima. Sto godina ti treba. Došla sam na ovaj svijet da ga iskusim kroz prizmu ljubavi. Ali jos uvek se nadam jer zivot bez ljubavi nema smisao, a ja se cesto osetim prazno i nepotpuno. Ako ćete voljeti, volite ih sa svim što imate. Ref 1x Kad te sretnu teske tuge znaj da uvijek bit cu tu.

[Hrvatski dating app|Najnovije vesti u parovima|Agencija sunce spajanje partnera]






Oznake: Jedina, ljubav, lyrics

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.