<Photobucket Photobucket Limač Brezić

Limač Brezić

utorak, 23.11.2010.

NK Kustošija - NK Brezovica 2 : 5

Komentar ove utakmice pišem samo zato, kako bi u evidenciji ostao zabilježen rezultat.
Dakle igrali smo prijateljsku utakmicu s Limačima NK Kustošije, koja inače igra u A ligi, znači liga je za par koplja ispred naše, dečki igraju prvenstvene utakmice protiv Dinama, Lokomotive, Hrvatskog Dragovoljca i ostalih jakih ekipa.
Photobucket
Da našim Limačima, zbog ove pobjede odmah nebi narastao nos do neba , moramo biti pošteni i napomenuti kako su Limači NK Kustošije igrali s igračima 2001. godište dok je u našoj ekipi bilo i onih 2000. godište. No kada u obzir uzmemo uvjete za rad naših protivnika te broj djece onda naša prednost i nije toliko velika. Naši su igrali čvrsto i borbeno kao i uvijek, te su zasluženo pobijedili. Golove su postigli Dominik Kontent, Tomislav Prahin, Karlo Šironja, Antonio Fabijanec i Ante Žanić. Dečki sve čestitke samo tako nastavite.
Pozdravwave

23.11.2010. u 08:46 • 0 KomentaraPrint#

nedjelja, 14.11.2010.

NK Zapruđe - NK Brezovica 0 : 4

Za početak, evo kako smo proveli noć nakon tekme.
Photobucket

Photobucket

Utakmica? Uh, u najmanju ruku čudna, baš kao i teren. Prvo poluvrijeme gotovo da nismo stvorili niti jednu polupriliku, a priliku da i ne spominjem. Jednostavno, fizički snažniji protivnici su nas, na malom terenu, gurali na našu polovicu. Vjetar koji je poprilično puhao, loptu je također nosio na našu polovicu. Tako da je prvo poluvrijeme završilo bez pogodaka i o njemu se baš nema kaj puno pisati. Drugo poluvrijeme je, već spominjani vjetar, bio naš deseti igrač, no mi smo to, za razliku od igrača NK Zapruđa, vrlo uspješno znali iskoristiti. Mrežu domaćina načeo je Domagoj Kulašević, udarcem gotovo s polovice, prebacio je golmana i 1 : 0 za naše limače.
Dakle, protivnik je uzdrman, mi smo ti koji napadamo. Luka Ištvančić je probio lijevu stranu NK Zapruđa, ubaćenu loptu u golmanskom je prostoru dočekao Tonček i "palicom" je poslao u mrežu, 2 : 0 za naše.

Povodom tog pogodka, Brezovicom kruži jedan vic, otprilike ide ovako
- Ide lopta prema Tončeku
Tonček kaže lopti - Lopto ajd reci osam
Lopta kaže - Osam
Na to će Tonček - Na pišonji te u gol nosam.


Tonček nas je razveselio i par minuta kasnije kada je, kroz noge protivničkog golmana, zabio i treći gol za našu ekipu. Konačnih 4 : 0 za naše postavio je je mladi gospon Šegota. Nikako se nemogu oteti dojmu, da našim igračima ovako mali teren nije pasao, nikako nisu uspijeli razvuči protivnika, što oni obično jako dobro čine.

Uglavnom, sijećam se pred početak sezone, kada su s raznih strana dolazile informacije o raznim favoritima, nas se svrstavalo oko šestog mjesta, to nas je ljutilo burninmad. Ono za čime možemo žaliti je kiks protiv ŠN Maksimir, jer da njega nije bilo tablica s vrha bi ostala ista najmanje do početka proljetne sezone, a ovako ajmo svi u Sesvete i navijati za Kašinu.

Pozdrav wavewavewave





14.11.2010. u 05:36 • 0 KomentaraPrint#

nedjelja, 07.11.2010.

NK Brezovica - NK Radnik Legea 3 : 1

Uh, kakav dan. Za ovaj ovaj događaj smo se pripremali nekoliko dana.Strepili smo, priželjkivali barem bod, kad ono pobjeda. Unaprijed se ispričavam što će u ovom teksu, inače posvećenom sportu odnosno nogometu, biti nešto i " kulturno umjetničkog" sadržaja. Dakle, dan je počeo vrlo rano, neki od nas roditelja buđenje je naručilo u 05,00 sati.Do 06,00 smo se okupljali kod gospona Iveka Fabijanca, gdje je bila pripremljena vatra za pečenje odojka
Photobucket
Lijepo smo se družili uz čaj, mlijeko i čokolino, ništa alkohola i teške hrane, pa čekala nas je utakmica. U posjet su nam dolazili razni gosti. Na sastanak smo pozvali i klupskog oružara, kako bi se dogovorili na kojem dijelu terena, treba ostaviti krtičnjake.
Photobucket
Nije nas poslušao, teren je bio solidno pripremljen. Uglavnom, da ne duljim jutarnje druženje je proteklo mirno i u molitvi. Bilo je super, hvala braći Fabijanec, a Iveku posebno.
Krenuli smo prema "stadionu", malo smo se podružili s ekipom i gospođama.
Photobucket
A sad nogomet.
Photobucket
Utakmica je počela, odmah se vidjelo zašto su igrači NK Radnik Legee zauzeli vrh tablice. Prvih petnaestak minuta djelovali su bolje, više su napadali, a konačno i prvi su zabili. Iz jedne polukontre, s lijeve strane došli su pred Petra koji je nogom uspio izbaciti loptu na cca 13 metara, tamo ju je prihvatio gostujući igrač, i vrlo lijepim golom, gornji desni kut, savladao našeg vratara. Pogodak je razljutio naše "lavove". Krenuli su žešće, utakmica se otvorila, napadalo se sa svih strana, pogađale su se vratnice, stvarale se prilike, vrlo lijep nogomet. Trud se isplatio u 19. minuti kada je nakon ubačenog kornera, Tomislav Prahin glavom poslao loptu pod prečku, vrlo lijepo i 1 : 1. S tim se rezultatom otišlo na odmor.
Drugo poluvrijeme također odličan nogomet, pregršt prilika za obje ekipe.
Photobucket
Photobucket
No mislim da je u našim dečkima bilo više žara i hrabrosti, bili su jednostavno "napaljeni" i željeli su pobijedu. Sve je i krenulo u tom smijeru kada je u 41. minuti Dominik Kontent dohvatio loptu, nakon gužve pred protivničkim golom, i poslao ju u donji desni kut 2 : 1 za naše. E Tada je počela vika " sudac vrijeme", " sudac sviraj kraj", " dečki polako izvedite taj aut" i slično. Ipak, da nebi bilo zabune naši su još jednom zabili, jednu odbijenu loptu je Luka Ištvančić, s cca 8 metara, poslao preko gostujućeg vratara u mrežu. Više nije bilo dileme, "bodovi su v žepu". Bravo dečki i hvala vam, usrećili ste nas i učinili još ponosnijima hvala, hvala. Znam trebao bih spomenuti i ostale igrače, ali danas ih stvarno gledam kao ekipu, što oni stvaro jesu. Oni koji su danas manje igrali zdušno su navijali i veselili se svakom ( naravno našem ) pogodku. BRAVO DEČKI.
Photobucket
Nakon utakmice svi smo se lijepo počastili, zahvaljujemo gosponu Šironji na trudu oko roštilja
Pozdrav, vidimo se u Zapruđu wave

07.11.2010. u 05:16 • 1 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

< studeni, 2010  
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Studeni 2010 (3)
Listopad 2010 (3)

Komentari da/ne?

Zagreb

Opis bloga

Praćenje limača NK Brezovica

Linkovi

limac-zagic.hr
Udruga roditelja LIMAČ ZAGIĆ

Igrači.com
Rezultati i tablice svih liga ZNS

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Igre.hr
Najbolje igre i igrice

Forum.hr
Monitor.hr