Vodič: Kako instalirati Viber na mobitel Samsung - Susret s djevojkom

četvrtak , 20.12.2018.

Kako instalirati WhatsApp na Android mobitel?










Click here: Vodič: Kako instalirati Viber na mobitel Samsung






Naveli su i da ne znaju o čemu se radi i da oni nisu povukli aplikaciju sa Play Store-a. Kontakti s kojima želite komunicirati na ovaj način također moraju imati instaliran i podešen Viber na svom mobitelu. Zašto biste imali Viber samo na mobitelu, kada ga možete koristiti i dok surfate internetom na vašem računalu?



Vodič: Kako instalirati Viber na mobitel Samsung

Na ekranu će vam biti ponuđene tri ikone na kojima možete pronaći i skinuti aplikaciju za mobitel: Andorid, iOS ili Windows phone, ovisi koji mobitel koristite. Uz neke ćete registrirajte korisnički račun sa njima u ovoj fazi i postaviti korisničko ime i lozinku - ovo je za pristup vašem Online Dashboard.



Vodič: Kako instalirati Viber na mobitel Samsung

Instalacija Vibera na kompjuteru: Otkrijte kako instalirati Viber - Logično, da biste instalirali aplikaciju treba tu i dodirnuti.



Vodič: Kako instalirati Viber na mobitel Samsung

Naravno da većina korisnika pametnih telefona zna kako se Viber instalira, kako na pametnom telefonu, tako i na ostalim uređajima. Ipak, to ne znači da apsolutno svi to znaju. Čak šta više, naše video uputstvo za instaliranje Vibera na telefon ima preko 50. Budući da znamo da se ovim tekstom obraćamo grupi korisnika koji najverovatnije nije vešta sa današnjom tehnologijom, mi ćemo malo detaljnije opsiviati korake. Prvo, potrebno je imati postavljen Viber na telefonu kako bi ga kasnije postavili na tabletu ili računaru. U slučaju da do sada niste to uradili, imate detaljno uputstvo. Kada to rešite, potrebno je preuzeti aplikaciju za laptop i tablet. Klikom na priložene likove to možete da uradite: E sada ide onaj zanimljiv deo. Priložićemo vam posebno uputstvo za svaku ređaj i za obe platforme. Kako instalirati Viber na Windows 7 laptopu? Potom unesite svoj broj telefona koji ste inače koristili prilikom postavljanja Viber aplikacije na telefonu. Kada vam se pojavi QR kôd, uzmite svoj telefon i skenirajte ga. Na telefonu će već biti pokrenuta Viber aplikacija tj. Sve što treba da uradite je da kamerom telefona uperite ka QR kodu koji se prikazao na ekranu laptop-a. Kako instalirati Viber na Windows 8. Ako pločice nema, to znači da nije automatski pinovana. To možete i sami uraditi na sledeći način: a. Zatim na listi pronađite Viber aplikaciju i desnim klikom inicirajte padajući panel. Sada kada imate Viber pločicu, kliknite na nju kako bi pokrenulil Viber aplikaciju. Unesite svoj broj telefona koji ste inače koristili prilikom postavljanja Viber aplikacije na telefonu. Kada vam se pojavi QR kôd, uzmite svoj telefon i skenirajte ga. Na telefonu će već biti pokrenuta Viber aplikacija tj. Sve što treba da uradite je da kamerom telefona uperite ka QR kodu koji se prikazao na ekranu laptop-a. Kako instalirati Viber na Android tablet-u? Budući da ste već preuzeli aplikaciju, pokrenite je i unesite svoj broj telefona. Tada će vam se pojaviti QR kod koji treba da skenirate telefonom na koji ste ranije već postavili Viber. Skenirajte QR kod i spremni ste za korišćenje!



Kako instalirati spijun mobilnih telefona na Android
Skenirajte QR kod i spremni ste za korišćenje! You Can Download: ©2013 By EXACT LLC, Sva prava pridržanaOdricanje: ExactSpy is designed for monitoring your children, zaposlenici ili drugi na smartphone ili mobilnom uređaju koju posjedujete ili imate odgovarajuće suglasnosti za praćenje. Android špijun softver ne može se instalirati na iPhone! U pretrazi ukucajte Viber. Na ekranu će vam biti ponuđene tri ikone na kojima možete pronaći i skinuti aplikaciju za mobitel: Andorid, iOS ili Windows phone, ovisi koji mobitel koristite. Mobitel špijun softver bez instalacije Kako instalirati Spy Software na mobitel Sjeti se kako bi neke stvari mogu nešto promijeniti između različitih programa, ali ovdje je ono što će se dogoditi. Sjedište kompanije je na Kipru sa razvojnim centrima u Izraelu i Bjelorusiji. Share photos and videos, enjoy emoji icons and cool stickers, record audio messages, and even send files.

[Sms muvanje: dopisivanje i upoznavanje|Cure za dopisivanje preko vibera|Trazim muskarca banja luka]






Oznake: instalacija, Vibera, naš, kompjuteru:, otkrijte, kako, instalirati, Viber

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.