brbljaonica by rosa l https://blog.dnevnik.hr/brbljaonicabyrosal

četvrtak, 28.06.2007.

kruha, gospodo, kruha; dosta je bilo igara....

Ivanišević promovira HDZ
Piše: N. Božić
Goran Ivanišević, Dino Rađa, Zdeslav Vrdoljak, Lino Červar, Franjo Arapović, Slavko Goluža i Stojko Vranković samo su neke od legendi hrvatskog sporta koje će se, na poziv HDZ-a, prekosutra u deset sati družiti s građanima na zagrebačkom Trgu Dražena Petrovića.

Druženje HDZ-u privrženih sportskih zvijezda s građanima vladajuća stranka organizira kako bi dodatno uveličala svoj 11. stranački Sabor koji se u subotu održava u Ciboni. Ivo Sanader najavio je kako će na tom izvještajnom Saboru predstaviti "novi HDZ za novo vrijeme".
jutarnji.hr

28.06.2007. u 22:12 • 1 KomentaraPrint#^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  lipanj, 2007 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Srpanj 2007 (1)
Lipanj 2007 (8)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

heroina tjedna

Clara Zetkin
"The proletarian woman fights hand in hand with the man of her class against capitalist society."

stup srama

lucija čikeš
"Biološka majka je nezamjenjiva."

živko kolega
"Pod istom tom zvijezdom koja je bombardirala naš grad ja danas ne mogu polagati vijenac. Anifašizmu sve počasti, ali totalitarističkim simbolima ne. Ova država stvorena je na tekovinama Domovinskog rata, nikako na simbolima totalitarizma"

zdenka babić petričević:
"Sjedite i razmislite što ćete u Hrvatskom saboru govoriti o nečemu što nemate"

bez komentara

Andrija Hebrang, također član Predsjedništva, kazao je da je HDZ "najmudrija, najhrabrija i najdomoljubnija stranka u Hrvatskoj, koju je utemeljio najveći sin hrvatskog naroda, kojega ne priznaju samo povijesni slijepci, naš utemeljitelj dr. Franjo Tuđman".

-Hrvatska država nije stvorena na antifašističkim temeljima, nego na krvi i muci ove naše generacije. Oni su stvarali drugu državu, Jugoslaviju, i mi smo je srušili. Ako je budu opet stvarali, opet ćemo je rušiti - poručio je Marko Perković Thompson.

virtualna pošta

brbljaonica@gmail.com

******************

Rosa Luxemburg
"Without general elections, without unrestricted freedom of press and assembly, without a free struggle of opinion, life dies out in every public institution, becomes a mere semblance of life, in which only the bureaucracy remains as the active element."