Glitter Text @ Glitterfy.com

Šta smo sve u stanju drugima (NE)učinit....

Video za ovu pismu mi je presavršen-zapravo govori o tome šta je sve čovjek u stanju učinit drugome. Sve je tu sažeto:



Na ovaj post potaknula me,osim ovog spota,i Tedica koja je napisala predivan post o svome didi... Jebiga,rasplakala sam se cry . Zbog svega. Tuge ,ljutnje ,osjećaja nepravde ....Rat uvik sve razjebe i za sobom ostavi ožalošćene obitelji, razrušene domove... Ali ipak uvik kad pročitam ovakvi tekst ili vidim ovaki video,sve sam odlučnija da postanem političarka-jednostavno imam osjećaj da je previše nepravde u svijetu,pa zašto je ne bi suzbila-barem na lokalnom nivou...Ja znam da nema savršenog svijeta jer su to pizdarije koje se priča dici,pa onda dica misle da je politika nužno zlo i tako se stvara generacija malih idiota koje ne zanima politika i koji ne glasaju na izborima,a onda se žale kako im se ne sviđa sustav.
Potaknuo me i članak u "Slobodnoj" o djeci koja umiru,a nemaju lijeka-zapravo imaju,ali niko neće da ga plati,a roditelji nemaju novaca ,a i ne znaju da li je ministarstvo uopće odobrilo lijek .Došlo mi je da svih 2000 kuna ušteđevine dam tim jadnim ljudima. Nema ništa gore nego gledati kako ti dijete umire ispred očiju,a ti ništa ne možeš ništa.
Ovo tako nije fer,a posebno me razljućuje što crkva,koja bi trebala štitit najmanje(kako je Isus reka) ne jebe te ljude po posto. Ima onih koji će pomoć gladnima i gubavima,al nema smisla donirat tim ljudima kad će sutra opet doć Ameri i razjebat im zemlju . To je ka da ti se priliva voda iz sudopera,a ti brišeš pod umisto da prvo ugasiš vodu-triba spriječiti da se te stvari događaju,a onda radit na razvoju tih zemalja. Triba djelovat u političkom smislu-spriječit te ratove,naučit ljude o poslu,obrađivanju zemlje, podučit ih ljudskim pravima... Jer,kako kaže poslovica: daj čoviku ribe i sit je 1 dan,nauči ga lovit i sit je cili život!
ALIPROBLEM JE U TOME ŠTA SVI SAMO GLEDAJU ZA SVOJU DOBIT. Zar vi mislite da se rat na Bliskom istoku vodi zbog demokracije?? NE, vodi se radi američke žudnje za naftom(čitaj:bogatstvom).Ne možeš doć ljudima,razjebat im zemlju,krast im naftu,silovat im žene i dicu,zapalit im selo i još se prema njima ponašat ka šta ne bi prema beštijama-sve pod nazivom"demokracija" i onda očekivat da će tu "demoraciju" prihvatit.

SVIT PO AMERIKANCIMA
Image and video hosting by TinyPic

10.11.2007. u 19:59 | 2 Komentara | Print | # | ^

<< Arhiva >>

  studeni, 2007 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Rujan 2008 (1)
Kolovoz 2008 (1)
Srpanj 2008 (2)
Lipanj 2008 (2)
Svibanj 2008 (2)
Travanj 2008 (3)
Ožujak 2008 (1)
Veljača 2008 (2)
Siječanj 2008 (4)
Prosinac 2007 (10)
Studeni 2007 (10)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



Komentari da/ne?

Opis bloga

Ovo nije tipični blog jedne tinejđerice- ne morate mi ostavit 600 komentara-rađe ću jedan pametni komentar nego 15 glupih!!! Ako se želite svađat i iskaljivat frustracije izazvane nedostatkom zdravog razuma koji je ishlapio dok ste gledali Big Brother molim vas da odmah kliknete na iksić u gornjem desnom kutu i da se ne vraćate ikad više!!!

zubo greedy party smijeh thumbup

Moj banner:
Oni koji nas ne mogu pratiti uvijek kažu da smo zalutali.




Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


Cursors




Think About It!


E Kiro naš....
Image and video hosting by TinyPic



Linkovi blogova koje čitan

@dorisol life:
Friendly

ovo ću reći samo vama

hevn en hel

Kathrin Z.

Eurosmijeh

PAKŠU BLOG



Kanibalka

svinjce













Crno ispod mozga i Ahilova škemba

VICEVI>FUNFUN

help blog




Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje - Nekomercijalno