RATNE IGRE

16 studeni 2011


Ex šogorica radila mi je probleme u firmi, slala dopise i prijetila sudom iako sa njom nemam nikakve veze niti obaveze. Znate i sami kako je to kad guraš nos negdje dobiješ po njemu.
Nazvao ju i pitao da se nađemo da to rasčistimo i da više to ne radi, ona počela vrištat i vrijeđat na telefonu.
E pa gle kada te nađem odgojno ću te išamarat da to više neradiš.

Kako sam čovjek od riječi ;) to i napravio.

Drugi dan me zove njezin tata kao kao ja mogu njoj prijetit da ću je šamarat. E pa recite vi meni di ste pa ću ja doći sada i do vas da vam to pojasnim... sve u svemu malo se nasmijali i obojica ublažili svoje stavove.

Izašli smo ekipa cijela van.. većinom žensko društvo sa nama tako da nismo "prijetnja" nikome. bez obzira na frizure.
Kad stol do nas cure nas stalno gledaju, počele nas slikati- znam da nismo toliko ljepi ne zanosim se, frendicu jedna fufa gurnula na stol ima modricu.
i u trenutcima mog najvećeg pijanstva i kad sam stvarno bio HAPPY ja vidim ex šogoricu za susjednim stolom vjerovatno već duže vrijeme sjedi zaklonjena prijateljicama. I kažem to prijateljici - koja poluozbiljno kaže više u šali dali da ju šakom ili petom u glavu.
A ja pijan vesel nemože bolje biti !!

Ako nije provokacija onda neznam što je doći osobi na metar koja je rekla da će te zašamarat!?

Priđem joj bez ikakvih namjera ;) hahahah
i ljepo joj na uho kažem: gle to nije u redu što radiš imam problema na poslu zbog toga MOLIM te nemoj to više radit.
U tom trenutku KUJA skoči i krene vrijeđat. Meni se zamračilo i u sekundi od veselja prešao u agresiju i odmah dva odgojna šamara otvorenim dlanom.

Mene je primilo moje društvo i kao pusti ju tko ju J***!! U tome trenutku među 10 papaka s njezine strane nađe se jedan nadobudan. Malo mi je mutno no mislim da me šakom u glavu imam modricu ispod oka i prijelom nosa bez pomaka, primio sam ga za vrat i stresao na pod, jednom rukom davio a desnom zakucavao u pod.
Izderao mu majicu u komade i moja ekipa nas razdvojila. Toliko sam pripit bio i bez snage da ja jednostavno i da taj lik sjedi kraj mene nebih ga prepoznao ;(
Jedna od kokoši otišla po redare kao nešto će biti drugačije??
Dolaze oni i pomažu mi da operem krv, izvedu na zrak.
Primis se za vrh malog prst i osjetim neki krc.. dohvatim leda.. a moja ekipa me hvata da ne dohvatim bocu i ne ubijem nekog.
izađem van, kad evo redari izdvode cijelo društvo ex šogorice van, ova kokodače opet, umoljavam da ju udalje od mene ;)
Zamolim frenda jer ja niti sam u stanju da vozim a niti mogu da me odveze na traumatologiju.
Tamo dobijem dvije inekcije 2 sata su namještali prst - probušili mi kroz kost i stavili žicu strašno nešto !

Ah da ex šogorica prijavila policiji, kao trebao sam čekat valjda da policija dođe a ne otići sa mjesta događaja??
Svjedoka ima brdo i sad su razne verzije zato što imam slomljen prst to je teža ozljeda i samim time po službenoj dužnosti se goni počinitelj. Što znači da za lika koji se umiješao nepotrebno moze dobit od 3 mjeseca do 5 godina zatvora i privatno ga mogu tužit. Što je u tijeku.
Eh sada policija radila obradu pozivala moje svjedoke dolaskom kriminalističke policije kući a ne pozivom na svjedočenje, čisto bacanje poreznog novca slati kriminaliste da uruče poziv na informativni razgovor??? pa nismo mi sanader !

Ukratko policija na sve moguće načine želi iscenirati scenario da sam si sam slomio prst ili da su mi ga slomili iz moga društva razdvajajući nas ?!?! jer je lik tatin sinčić i sad još ni nije svjestan što će biti dalje.

Dok sam imao i indirektnih posljedica, npr doktori kazu da drzim ruku iznad ravnine srca zbog krvotoka i da mi ne stegne zavoj itd.. i tako zaspem u čudnoj pozi i uklještim leđa na dva mjesta.
tjedan dana nisam se mogao okrenut iz kreveta izlazio puzeći, terapija masaža, bazen, krema koja grije itd... KATASTOFA !!!

Ex žena pravi se kao da se ništa nije desilo niti to spominje, sinu smo prešutjeli kao povrijedio sam se jer nisam pazio. :)
Što je u biti : NEDAJ BOŽE GOREG ZLA ! sasvim dobro prošlo, to što sam bio pijan do besvijesti i bez snage. JEr u protivnom ja nemam tatu sa vezama sada bih sjedio u zatvoru zbog nanošenja težih ozljeda tom liku. Da znam koji je više nikad nebi ušao u niti jedan klub u ZG. ali policija je obavila razgovor i sa njim pa će se sve saznati na vrijeme.


Imao sam i show da mi se u auto zabio zetov AUTOBUS i za dlaku sam izbjegao sigurnu smrt !

BOŽE HVALA !

no to je pak tema za neki drugi post ;)





<< Arhiva >>