Izgubljeno nađeno

02 siječanj 2008

Uf, napisao sam post, objavio ga, isti bio online neko vrijeme i sad gledam kao da ga nikad nije ni bilo??

Tema posta je bila kako PRILIKA čini lopova od čovjeka, kako lopov ako mu se pruži prilika bude ukrao dok nema, kad bude imao onda će i on pazit...

No išlo je mnogo dublje u filozofiju a sada mi se jednostavno više NEDA ponovit tekst.

Što reći SRETNA VAM NOVA GODINA 2008 !

Proslavio sam ju na dvije lokacije, jednu fensi šmensi i jedna općenarodna veselica.

Tenutno se prepucavam s PEVECOM jer kupio sam kamin za koji osim računa nisam dobio garanciju?!
Nadalje ispostavilo se kako je kamin proizveden u BOSNI ?! i da je tako brzinski sklepan da nisu izvedene mnoge osnovne stvari koje se očekuju od peći!

1. drvo mora biti sitno sitno nasječeno kako bi stalo u peć
2. peć iako po deklaraciji 8KW trebala bi grijati 160m3, no kod mene nije u stanju ni zagrijati 90m3 !
3. kada se otvori prednje staklo da se dodaju nova drva uredno jer nema dubinu ložišta pepel ili još gore žar mi padne na parket !!!
ZA POPIZDIT, sve u svemu više smeća nego išta...
4. nebudi ljen nazvao sam nekoliko puta do sada tvornicu u Bosni, i bla bla, nije im jasno kako peć može biti hladna no znaju zašto bi mogla biti,

!! ? Navodno imam dobro izveden dimnjak (što je i službeno potvrdio dimnjačar) i zato što je dobar dobro vuče, eh sada TO JE PROBLEM, trebao bih imat loš dimnjak kako bi loša peć radila, ovako mi savjetuju da kupim jedno koljeno za cijev dimnjaka s "leptirom" što košta 400kn?!! kako bih mogao spriječit veliko povlačenje topline u dimnjak, ili opcija dva da dodam "štedišu" nešto kao radijator umjesto cijevi za dimnjak i da mi to dodatno grije s 1,5 kw ?! u biti ništa nije ispravno i trebam dodavat brdo novca kako bih od DREKA složio nešto što bi kao moglo grijat no i dalje 4 puta manje od deklariranog.

Kada sam se žalio u PEVECU oni tvrde da su prodali dosad takvih 50 peći i da se nisu žalili, i neka mi prvo dođe serviser iz BOSNE i da potvrdu kako peć "nije dobra" pa će mi dati neku drugu,

3 tjedna imam peć pokušavam ju NATJERAT da ugrije jednu sobu od 30 kvadrata, potrošio brdo drva a nisam se ogrijao ako nisam ispred nje.
Uključim li centralno eh tada ću se tek naplaćati a da se ne ogrijem kako spada. velika kuća, instalacija prolazi svuda dok dođe do vrha kuće rashladi se, za zimu da se ogrijem meni 2 sobe i mojim roditeljima još dvije sobe koštalo bi me oko 9.000kn za jednu zimu.

UH ŠTO MRZIM ZIMU,
najradije bih ovaj period proveo u tropskim krajevima, recimo frend mi šalje sms za novu godinu kako se jednom živi i kako je toga trena u HELIKOPTERU iznad Nijagarinih slapova ! Na samu novu bio je u LAS vegasu, (pozdravlja me on i fake Elvis...)
.

uf što mrzim zimu..

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>