Česte tinejdžerske kratice za šifriranje poruka - Pronađi pratnju

četvrtak , 27.12.2018.










Click here: Česte tinejdžerske kratice za šifriranje poruka






Kratica također katkada ima sarkastičan prizvuk, za osobe koje su isključivo prijatelji na mreži. Uglavnom se koristi u ironičnom kontekstu, kada se nekoga nastoji ismijati. Kratice su vrlo popularan vid internetske komunikacije, radi praktičnosti, ali i uštede vremena.





Kratica također katkada ima sarkastičan prizvuk, za osobe koje su isključivo prijatelji na mreži. Ovaj izraz veoma se ukorijenio i u svakodnevnom govoru, toliko da se rijetko više obraća pozornost na njegov vulgarni kontekst. Isprva se kratica koristila, za konstrukciju lots of love.





- Kratice uglavnom imaju podrijetlo iz engleskog jezika, što ne iznenađuje, obzirom na popularnost ovog jezika na mreži. Koristi se za ekspresiju različitih emocija poput začuđenosti, divljenja, uzrujanosti i sl.





Kratice su vrlo popularan vid internetske komunikacije, radi praktičnosti, ali i uštede vremena. Osim zbog praktičnosti, mladež na ovaj način uspijeva kodirati svoje poruke, kako bi ih roditelji i staratelji teže dešifrirali, eventualnom špijunažom. Kratice uglavnom imaju podrijetlo iz engleskog jezika, što ne iznenađuje, obzirom na popularnost ovog jezika na mreži. Poslije Drugog svjetskog rata u hrvatski razgovorni i standardni jezik, upravo iz engleskog, dospjele su neke kratice poput LP, BMX, PVC, IQ, TV ili DJ. Uglavnom se koristi u ironičnom kontekstu, kada se nekoga nastoji ismijati. Isprva se kratica koristila, za konstrukciju lots of love. Kratica također katkada ima sarkastičan prizvuk, za osobe koje su isključivo prijatelji na mreži. Koristi se za ekspresiju različitih emocija poput začuđenosti, divljenja, uzrujanosti i sl. Da, i za ove teške i značajne riječi postalo je previše napisati više od tri slova. Ovaj izraz veoma se ukorijenio i u svakodnevnom govoru, toliko da se rijetko više obraća pozornost na njegov vulgarni kontekst. Kratice se koristi za izražavanje iznenađenja, nevjerice i sličnih emocija.



Week 8, continued
Kratice uglavnom imaju podrijetlo iz engleskog jezika, što ne iznenađuje, obzirom na popularnost ovog jezika na mreži. Poslije Drugog svjetskog rata u hrvatski razgovorni i standardni jezik, upravo iz engleskog, dospjele su neke kratice poput LP, BMX, PVC, IQ, TV ili DJ. Kratica također katkada ima sarkastičan prizvuk, za osobe koje su isključivo prijatelji na mreži. Isprva se kratica koristila, za konstrukciju lots of love. Kratice se koristi za izražavanje iznenađenja, nevjerice i sličnih emocija. Da, i za ove teške i značajne riječi postalo je previše napisati više od tri slova. Ovaj izraz veoma se ukorijenio i u svakodnevnom govoru, toliko da se rijetko više obraća pozornost na njegov vulgarni kontekst. Uglavnom se koristi u ironičnom kontekstu, kada se nekoga nastoji ismijati. Koristi se za ekspresiju različitih emocija poput začuđenosti, divljenja, uzrujanosti i sl. Kratice su vrlo popularan vid internetske komunikacije, radi praktičnosti, ali i uštede vremena. Osim zbog praktičnosti, mladež na ovaj način uspijeva kodirati svoje poruke, kako bi ih roditelji i staratelji teže dešifrirali, eventualnom špijunažom.

[Evo kako do posla u Švajcarskoj: Procedure za dobijanje radne dozvole|Sex oglasi njemacka|Erotski filmovi za odrasle]






<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.