< lipanj, 2008 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Siječanj 2009 (1)
Prosinac 2008 (2)
Studeni 2008 (3)
Listopad 2008 (2)
Rujan 2008 (2)
Kolovoz 2008 (3)
Lipanj 2008 (7)
Svibanj 2008 (5)
Travanj 2008 (3)
Ožujak 2008 (7)
Veljača 2008 (8)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


by klik`n`visit


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com



Blog uređuje Luka (Bozicko) iz osnovne škole "Siniša i Zrinko Rendulić" iz Oštarija. Neke informacije iz moje škole i mojeg razreda te mojim prijateljima.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

''Moji zakon bubnjevi!!''

ImageChef.com - Custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more

Samo za sveznalice!! Bozicko je autor, kupite knjigu samo za...


Cool Myspace Generators

Linkovi



Koliko vas je upravo sada na mome blogu!!thumbup

visitor stats

Liy_Ayza

Glazba


Posjete

Counter
Counter







Ako zatrebam tu sam!


Za zaljubljene!!
00:00 STVORENI STE JEDNO ZA DRUGO
01:01 ČESTO TE SANJA
02:02 VARA TE
03:03 SIMPATIČNA SI MU
04:04 IGRA SE TOBOM
05:05 NOĆU GRLI JASTUK ZBOG TEBE
06:06 NE VOLI TE
07:07 SPREMA TI IZNENEĐENJE
08:08 ZABORAVI GA
09:09 NE ZANIMAŠ GA
10:10 LJUBOMORAN JE
11:11 VOLI TE
12:12 SVIĐAJU MU SE TVOJE OČI
13:13 ČEKAJ NJEGOV TELEFONSKI POZIV
14:14 SVIĐA MU SE TVOJA FRENDICA
15:15 ČEKA SVOJIH 5 MINUTA
16:16 SVAKO ČE IMATI SVOJU VEZU
17:17 ZABRLJAT ČETE
18:18 IMAŠ SUPARNICU
19:19 SVAĐA
20:20 NEZABORAVNO TE VOLI
21:21 BIT ČEŠ SRETNA
22:22 PROHODAT ČETE
23:23 ŽELI DA ZAUVIJEK OSTANETE ZAJEDNO



green day!!!





CERTIFIED ROCKER

nedjelja, 29.06.2008.

Ovaj tjedan

Ovaj tjedan i prošlo je bilo spavanja i igranja Pes-a. Prošli petak smo se kupali u Crikvenici. Evo sada ću vam reći kako je bilo. Ujutro smo u 7. sati krenuli u Crikvenicu. Kada smo došli morali smo se prošetati do plaže i naći mjesto u hladu. Onda je bilo kupanje, kupanje i kupanje. Poslije kupanja bi se namazali, nešto pojeli i nazad u more. Tamo se bila strašna vrućina, ali kada smo došli u Ogulin bilo je tako zima i padala je kiša. Morali smo na sastanak je smo u subotu na nedjelju primali 3 dečka. Poslije sastanka otišli smo sako svojoj kući. Sutra u jutro kada sam se probudio leđa su mu bila vruća i ispucana. Jedva sam ustao iz kreveta koliko me je peklo. Sestra me je mazala s kremom poslije sunčanja, a ono meni ništa bolje. Trebao sam ići u pola 7. u Zagreb sa kud-om, ali nisam mogao. Sestra mi otišla po ta dva dečka. Kada je stigla vidio sam jednog dečka koji se je zvao Marko, a drugog nije bilo. Igrali smo Pes 2008 i gledali TV. Za 3. sata morao je ići nazad u Ogulin, a ja na svadbu. Da vam ne pričam puno, ustvari srušio sam se na svadbi. Morao sam na hitnu kada su me dopeljali na hitnu primio sam dvije boce infuzije i tri igle. Kasno navečer sam se vratio doma, a doma me je čekao Marko. Sutra dan Marko je morao doma, a ja sam ostao u krevetu igrati Pes 2008. Tako mi je prošao tjedan.

- 23:46 - reci (6) - stavi na papir - anarhija


četvrtak, 26.06.2008.

Duga počinje

Počeo je Dječji međunarodni festival folklora „Duga“ u Ogulinu. Sada ću vam ispričati kako je to bilo, pozorno čitajte. U 9. sati u jutro smo imali malu probu u kuli. Poslije probe morali smo čekati ''vinkovčane'' da dođu u Ogulin. Došli su oko pola jedan, bio je doček i razvrstavanje po kućama. Kod mene su bili Marin, Matej i Ninoslav. Kada smo došli kući raspakirali su se i odmah smo krenuli na klopu. Poslije jela smo odmah na računalo i TV. Igrali smo Pes 2008. i dokazalo se da sam ja najbolji u nogometu. U 15. sati krenuli smo nazad u Ogulin jer smo imali probu. Poslije probe morao sam obući Ogulinsku nošnju i čekati u kuli nastup. Nastup smo čekali u znoju i raznoraznim sokovima. Nastup je bio odličan, a i ostali kud-ovi su bili super! Poslije Nastupa je bio party dobrodošlice. Uz party bila je i muzika svirali su Ogulinski tamburaši, KUD - ''Šumari'', Makedonci i Poljaci. Posebno su nas iznenadili KUD – Capelia iz poljske koji su nam na Hrvatskom jeziku otpjevali pjesmu „Bože čuvaj Hrvatsku“. Poslije zabave smo išli kući, dočekalo nas je pun stol palačinki. Kada smo se najeli otišli smo spavati i zajebavati. Zaspali smo u 4. sata. Danas je novi dan. Kada smo se ustali krenuli smo na doručak i gitaru. Kada je doručak završio krenuli smo na jezero Sabljake da im pokažem naše ''čisto'' jezero. Kada smo došli na jezero Sabljaci krenuli smo odmah se slikati i provjeravati jeli voda mrzla. Ne znam tko je rekao, ali je rekao ovako: ''Bzzzzzzzzzzz, uh ali je mrzla''! Kada smo došli u Ogulin bio je polazak, ja sam im darovao Klečku vješticu. Pozdravili smo se i oni su otišli za Vinkovce. Kada sam došao doma počeo sam pisati ovo, tako da ću vam u sljedećem postu reći šta je bilo navečer.

- 13:06 - reci (13) - stavi na papir - anarhija


utorak, 24.06.2008.

Početak Duge

Početi će Dječji međunarodni festival folklora „Duga“. Počinje od 24. do 30. lipnja.
Biti će u Frankopanskoj kuli i trgu kod učilišta (kod „Golubice“) Nastup će djeca iz Makedonije i Poljske i naravno mi domaćini KUD – a „Kleka“. Toliko o programu.

- 06:03 - reci (0) - stavi na papir - anarhija


nedjelja, 22.06.2008.

Praznici

Hvala bogu završila je i ova godina ''školovanja''. Mama mi opet govori :''Stišaj tu gitaru!!'' Nema veze , nego idem ja odmah na naše velike praznike. Ovaj tjedan je bilo svega, npr. veselja, fešte ,nogometa. Počet ću iz ponovna. Pred tri dana dogovorili smo se da ćemo igrati završni nogomet u školi. Bilo je svega. Rezultati idu ovako: 1 mjesto-8 razred, 2 mjesto-5 razred ,a 3 mjesto-6 razred. Tako je prošao nogomet, idemo na feštu. 8 razred je imao je prije dva dana feštu. Fešta je bila super, a i tekma. Ja sam proveo tekmu s njima. Ja, Mario i Leon smo se cijelo vrijeme smijali dok su drugi gledali pozorno nogomet. Nasmijavali smo Marija tako da je sav onaj sok šta je stavio u usta vraćao u čašu. Kako kaže vid morao je da bi ''materija'' kružila. Smijah nije bilo dosta. Ovaj tjedan što na dolazi biti će pun iskustava, ispričati ću vam drugi put. Vidimo se, komajte mi!! yes

- 23:47 - reci (18) - stavi na papir - anarhija


četvrtak, 12.06.2008.

Navijanje

Opet me evo nakon dosadnog i učeničkog tjedna. Dosta ste komali primijetio sam. Tata mi govori: ''Pa kada ćeš učiti, svaki dan ti je proba sa kudom! Nema veze, jučer smo se dogovorili da ćemo kod Romana pogledati i navijati za Hrvatsku. Ovako vam je počelo? Navijali smo i derali se tako da je kuća skakala od nogometa. Igrala je Hrvatska vs Njemačka! Na poluvremenu sam ja sviral električnu gitaru i cure su pjevale, ali i dečki. Nakon što smo pogledali utakmicu ustanovilo se da smo pobjedili Njemačku. Skakali smo od sreće jer je bilo 2:1 za Hrvatsku. Nakon utakmice još smo se zabavljali uz gitaru koju sam ja svirao. Utakmica je bila odlična, a društvo još bolje. Nakon šta bi došao doma odmah bi otišao na komp i dopisivao se s njima preko msn-a. Trebali ste to vidjeti koliko je bilo za piti i jesti, ali nismo otišli doma gladni nego LUDI!

- 14:42 - reci (6) - stavi na papir - anarhija


utorak, 03.06.2008.

Izlet

Evo me nakon, nakon dugog tjedna. Vidim da ste mi puno komali. Ovaj tjedan mama mi stalno govori ''Luka odi učiti jer se bliži kraj škole''. Nema veze idemo odma na vikend. Išli smo na izlet. Prepričat ćemo sve iz ponova. Krenuli smo u osam ujutro na ludi izlet. Bilo je smijeha i pitanja '' Kaj će se tamo delati''? Krenuli smo prema Gospiću. Prvo smo došli u neki muzej. U muzeju je bilo dasadno i umorni. U nutra je bilo jako vruće. Mi smo pričali ''Ma komu ova baba govori''? Zatim smo krenuli u Smiljan. Posjetili smo rodnu kuću Nikole Tesle gdje nam se najviše sviđao tavan. Voditeljica nam je pokazala njegove izume. Puno bolja i zanimljivija od onog što smo zamišljali. Zatim smo gledali film o Tesli. Film je bio dosadan. Zatim smo išli na ručak u Gračac. Za jednim stolom su bila samo nas četvero, a sjedili su Tonka, Doris, Romano i ja. Došao nam je konobar i naručili smo sokove, ali Danijeli je došao i pitao ih što hoće piti. Kada je donio sok rekao je tko je naručio Coca - Colu? U tom trenutku prasnuli smo od smijeha i smijali se 10 minuta bez prestanka. Danijeli nije bilo ništa jasno zašto se mi smijemo. Poslije dugog odmora u restoranu krenuli smo u Cerovačke pećine. Kako je to mračno i čuveno. Prvo smo tamo došli i podjelili su nas u dvije grupe. Prvo je krenul naš razred sa Josipdolcima. Morali smo još hodati pet minuta dok dođemo do pećina. Bilo je strahovito hladno i sklizavo. Al nema veze, ekipa bila super i nisu nam ni najmanji stupnjevi smetali. A vodić je bio zabavan i super ''naoružan''. Kada smo sve to pogledali krenuli smo doma. Uglavnom smijali smo se cijelim putem do Oštarije. Naš voditelj Saša je lud i zabavan čovjek. Pjevali smo, škakljali se, smijali i ludovali. Zasigurno je bila najbolja ekipa u zadnjim redovima, jer smo pokrenuli cijeli autobus u zabavu. Bili smo skroz na skroz ludi. U zadnjim ekipama su bili Ivan, Romano, ja, Rea, Marija, Doris, Tonka, Danijela, i još mnogo nas. Ovo je bio jedan od najboljih izleta na kojima smo bili. Najglavnije je da smo se zabavili, i cijelim putem smijali. Mi (dečki) smo u muzeju svima podmetali noge i zezali ih s ''banana''. Na putu do doma Doris i ja su završili u kazni jer smo se zezali i smijali otraga. Falili su nam još i Ana, Ana i Zeko. Tjedan nije bio dosadan, trebali smo puno učit . Razveselio nas je izlet. Drugo ništa nije bilo zanimljivo...

Napisal sam post, ali sada ste vi na redu, komajte mi puno!! mah

- 15:37 - reci (11) - stavi na papir - anarhija


Tuča

Jučer je padala tuča!! Ovako je bilo. Imali smo probu sa folkloru u kuli. Odjednom meni kapne kap na ruku, i ja pogledam gore a ono velike kapi padaju niz nebo. Markov je tata došao po nas. U Oštarijama nije padala kiša, ali sam ja odlučio da ću na motoru doma od Marka. Do doma sam ostao suh, ali me je kiša pred garažom malo oprala. Kada sam se presvukao pogledao sam van i vidio munje i tuča. To je bilo nevrjjeme!! Zadnji čas sam došao kući! naughty

Ovo vam je slika poslje tuče!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

QuickPost Quickpost this image to Myspace, Digg, Facebook, and others!

- 15:29 - reci (0) - stavi na papir - anarhija


<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.