drago boric

utorak, 20.05.2008.

Flasa POGLAVNIKA 7 evra!

U Sirokom Brijegu se proizvodi i prodaje vino s likom Ante Pavelica

Porodica Boze Pinjuha iz Sirokog Brijega vec godinama proizvodi i prodaje crno vino POGLAVNIK,na cijim naljepnicama se nalazi lik ustaskog poglavara NDH-a Ante Pavelica.
Vino je,kako tvrdi vecina ugostitelja u ovom gradicu,odnjegovano na stari hercegovacki nacin,onako kako su to cinili tezaci prije nekoliko vijekova.
"Zaista je kvalitetno,iako ne zelim da komentarisem zasto je vlasnik dao to ime.Da li je nekakav marketing ili licni razlog,ne znam",kazala je Ana Blagojevic iz Banja Luke,koja je prije nekoliko dana boravila u Sirokom Brijegu i iznenadila se kad joj je konobar donio flasu vina s Pavelicevim likom.
Prema rijecima Boze Pinjuha iz Sirokog Brijega,nije postojao nijedan problem prilikom proizvodnje i registracije vina te istice da je zadovoljan prodajom.
"Ima tu svasta da se isprica,ja imam svoje razloge zasto sam dao bas to ime.Nisam bio ni rodjen kada je Pavelic bio na vlasti,ali vam mogu reci da sam zbog njega imao probleme cijeli zivot.Vi ne znate kako je nositi tudju proslost na ramenima",rekao je kratko Pinjuh.On je,pak,dodao da se vino,koje kosta 7 evra,prodaje i pod drugim imenom i to po potrebi,kad je namijenjeno za sire podrucje BiH ili van njenih granica.
"Nema tu problema,to je jednostavno iz licnih razloga uradjeno,ali trebate doci kod mene da k`o ljudi sjednemo i popricamo o svemu.Pozivam vas u Siroki Brijeg da probate ovo vino i da prosudite sami o kvalitetu",porucio je Bozo Pinjuh.

IDEALAN POKLON ZA SVAKOG HRVATSKOG DOMOLJUBA

Na velikom broju italijanskih i njemackih veb-stranica posvecenim kvalitetima vina,svoje mjesto naslo je i crno vino POGLAVNIK.Predstavljeno je kao"vrhunsko vino hrvatskih ustasa"koje se proizvodi u malom mjestu Cerigaj u malim kolicinama,300000 flasa godisnje,i moze se kupiti samo u Sirokom Brijegu.Kako u reklami stoji,predstavlja
"idealan poklon za svakog hrvatskog domoljuba".
("Nezavisne novine")

- 17:02 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< svibanj, 2008 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • rokenrol

Linkovi