Nekretnine Herceg Novi - Stranica za upoznavanje

utorak , 18.12.2018.

Nekretnine u Igalu










Click here: Nekretnine Herceg Novi






Raspored prostorija: ulazni hodnik, kupatilo, dnevna soba, kuhinja sa trpezarijom, terasa sa pogledom na more. Tek krajem Prvog svjetskog rata, cijeli zaliv postaje dio Crne Gore, a potom Kraljevine Srba Hrvata i Slovenaca.



Nekretnine Herceg Novi

Svaki sledeći oglas se naplaćuje. Najpoznatije su banjsko lječilište u Igalu, gdje se uz pomoć Balneoterapije morska voda i proizvodi morskog ekosistema kombinovane sa blatnim oblogama i mineralnim vodama liječe vaskularne i kožne bolesti U Herceg Novom se dešavaju mnogi festivali i svečanosti tokom cijele goidne: Festival Mimoze, Aprilske pozorišne svečanosti, Filmski festiva, Muzički festivali i drugo... Udaljen je od plaže 400m. Oglas će biti aktivan narednih 10 dana od prijema vašeg sms-a.



Nekretnine Herceg Novi

Rivijera Nekretnine, Agencija za prodaju Nekretnina u Crnoj Gori - Da pomerite oglas na prvo mesto u PREMIUM PONUDI Cene: mts: 183. Ovo malo naselje čuva i najviše mediteranskog duha Zaliva.



Nekretnine Herceg Novi

Ko su pravi vlasnici nekretnina u Herceg Novom. Godinama unazad se pominju različiti pripadnici džet seta kao vlasnici skupocenih nekretnina, kuća, vila, apratmana, poslovnog prostora u Herceg Novom. Roman Abramovič, Ralf Šumaher, Rudolf Đulijani, Serena i Venus Vilijams,a potom i Dmitrij Medvedev i Vladimira Putin, samo su neka od imena koja se provlače kroz crnogorske medije kao vlasnici skupocenih placeva i vila na Herceg Novljanskoj obali. Istina je malo drugačija. Ako se pogledaju zvanični podaci i zemljišno imovinske knjige, niko od ovih persona nije vlasnik nikakve nekretnine u Herceg Novom niti na teritoriji cele Republike Crne Gore... Abramovič, iako se o tome na sve strane šuškako nakon teatralnog pojavlivanja dve luksuzne jahte, i naleta helikopterima iznad teritorije crnogorskog primorja. Čemu onda tolika halabuka oko VIP Herceg Novljana. Grm u kome nejverovatnije leži zec zove se reputacija. Ako hoćete da imate lux cene nekretnina, onda je dobro da mislite da vam je u komšluku Džordž Kluni ili bar neka od sestara Vilijams. Sa novom klimom na tržištu nekretnina, Grad Herceg Novi može da očekuje bolje dana i veći priliv svežeg investicionog novca u novogradnji. I pored blagog pada cene stanova, kuća i zemljišta na teritoriji opštine Herceg Novi, potražnja je prilično slaba. I dalje su visoke cene novogradnje koje se kreću od 1100 do 1400 EUR po kvadratu. Trenutno najisplativija investicija je u placeve u neurbanizovanim zonama, čije su cene značajno pale u prethodnih par godina.




Rekonstrukcija manastira i izgradnja glavnog hrama počela je krajem 17. Stan sa pogledom na more Herceg Novi Crveni krst. Ukupna povrsina stana 41 m2. Svaki sledeći oglas se naplaćuje. Prosječna godišnja temperatura je 16. Zbog čega kupiti nekretninu u Herceg Novom?

[Rotkva bijela|Nekretnine > Stanovi|Sex u zg]






Oznake: rivijera, d.o.o.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.