Image Hosted by ImageShack.us

< veljača, 2008 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Opis bloga

Blog o nogometnom klubu iz Virovitice i navijačkoj skupini Lude Babe.

managed fund
managed fund Counter
posjetitelja

e-mail adresa:
luda.baba@yahoo.com

Sljedeće utakmice

Finale županijskog rukometnog kupa:
Rk Viro Virovitica
- Rk Slatina
Dvorana tehničke škole
10.12.2009 u 19 sati

Tablica 2. HRL sjever

11. kolo:
1. Brod Konstruktor...20
2. Spaćva...................15
3. Vidovec..................13
4. Trnovec..................13
5. Viro Virovitica.....12
6. Petrijevci.(-1).........12
7. AG Dinas...............10
8. KTC Križevci.........10
9. Koprivnica...............9
10. Požega................8
11. Borovo.(-1)..........8
12. NEXE 2...............0

Arhiva

23.02.2008., subota

Otišao Zenon Vidović, došao Franjo Meter...

U posljednje vrijeme imam sto drugih stvari za napraviti tako da nikako ne stignem bilo što napisati ovdje na blogu. Dobro da je polusezonska stanka tako da nema puno događanja. Ukratko, prvenstvo 2. HRL sjever ponovno kreće u nedjelju 24. 2. kada Viro Virovitica igra u Slavonskom Brodu protiv momčadi Livade Broda.

Novost koja već i nije novost, barem meni koji sam za nju saznao prije dva mjeseca, jest da je došlo do smjene na trenerskom mjestu Rk Viro Virovitice na kojem je smjenjen Zenon Vidović. Dogodilo se to krajem mjeseca prosinca, prije Nove Godine, a razlozi smjene nisu toliko ležali u nezadovoljstvu njegovim rezultatima (premda se mogao osvojiti koji bod više) nego u nekim drugim stvarima. Neki od razloga smjene bili su ti što je njegova plaća klubu bila previsoka, odnosno bio je preskup, također među igračima bilo je nezadovoljstva njegovim načinom treniranja. Njegovi treninzi smatrani su prežestokima uslijed čega je dolazilo do ozljeđivanja igrača.

Za novog trenera postavljen je Franjo Meter, rukometni stručnjak s brojnim angažmanima u zemlji i inozemstvu, također i bivši trener Rk Viro Virovitice koji je prošle godine kratko vrijeme trenirao ŽRK Tvin Trgocentar koji je ove sezone u silaznoj putanji. U klubu su i uprava i igrači zadovoljni njegovim izborom. Neki stariji igrači kojima je Franjo Meter već bio trener hvale njegov rad tvrdeći da su puno napredovali pod njegovim trenerskim vodstvom.

Odlaskom Zenona Vidovića izvjestan je bio i odlazak igrača koji su s njim došli u klub, a to su Mostovac, Šibarić i Trajkovski. Što je bilo očekivano to se i dogodilo te je Viro Virovitica ostala bez ponajboljih igrača, stupova momčadi koji su postizali najviše golova i donosili bodove.

Pojačanja su stigla iz domaćih redova od uglavnom relativno starijih igrača (relativno zbog toga što je momčad Viro Virovitice vrlo mlada, a isti bi igrači u npr. momčadi Slatine koja je stara te koju iz šale zovu gerijatrija bili mladi). Tako su momčadi Viro Virovitice pristupili igrači u srednjim dvadesetim godinama: vratar Darko Kovačević i vanjski Saša Kukić. Također je pristupio lijevoruki Ivan Gverić od kojega se nadamo dobrim igrama. Uz oporavljenike od ozljeda nadamo se kako bi momčad mogla zaigrati dopadljiv i efikasan rukomet.

Realno, kada bi se stvari stavile na vagu, čini se kako će Viro Virovitica u proljetni dio sezone ući igrački oslabljena u odnosu na jesenski dio, pogotovo u vanjskoj liniji. Ipak, rukomet je momčadski sport i nadam se kako će trener Franjo Meter uspjeti homogenizirati momčad i učiniti od nje pobjedničku ekipu. Prvi je na redu Brod u nedjelju, zatim Borovo kod kuće.