boombaya-os

10.06.2004., četvrtak

Vruće mi je

Da istina poslije ovih nekoliko dana koje sam proveo na putu po cijeloj Slavoniji došo sam do toga da jednostavno ne mogu u toku dana smisliti svoj traktor (čitaj auto). Em što je ko jebena kozerva pa se zagrijava s promijenama godišnjih doba em što nemogu isključiti grijanje. Prvo što napravim kad dođem kući je da pobacam poljepljenu odijeću s sebe i dimim se na SVE otvore. Sranje.
Čari glupog posla.
No to je malo i kompenzirano prošlo veče. Došla mi curica pa eto...
Jedino što mi nikad neće biti jasno što joj pornići izazivaju takvo gađenje. Na kraju krajeva pokazao sam joj Seve a to nije bilo tko. Kasnije mi je rekla da skoro nisam dobio zbog toga. Hm...
No sve je dobro što se dobro svrši. Danas je neki praznik , što sam ja usput rečeno skonto tek kad sam pitao klijenta kada mogu do njega u četvrtak. Moš mislit njegovo iznenađenje. Stoga s obzirom na to da je praznik mislio sam si uzeti slobodan dan u potpunosti. Znači bez cure bez staraca i rodbine ja i pokoje pivce i možda malo surfanja. Ali ne naravno da se umješala viša sila u vidu frendice koja ima problema s koljenima pa s time i s hodanjem a tako bi htjela na neki šugavi koncert tipa neznam ko su al ću se nalizat ko krmača pa neće biti ni važno, a to je sve naravno javila mojoj dragoj pa je na kraju zaključak bio da furamo na dotični događaj. Ja vozim ero nema cuge mala je dobila plaću ergo nalizat će se a ja ću na kraju njih obe morat uvlačit u traktor i spakovati kući. Seks naravno ne dolazi u obzir jer kao smetale bi nam frendicine štake (e da i na taj prijedloga sam opet dobio šakom po ramenu i onako iz milja novo ime Majmun)
Još mi je sam to falilo. Morat ću mlatnit majmuna da se smirim prije nego krenem. Mrzim biti fleksibilan i mrzim se prilagođavati drugima samo da ih ne razočaram. bljak.
No dakle s obzirom na to da invalid ide s nama a i moja mala ne voli u autu kondome ne nosim. A baš se gradi neki parking u blizini, nigdje nikog uveče. Mala će garant nabacit neku minicu, kaže vruće joj je a onda i meni malo maše ispred nosa s guzom. Uživa u tome.
Vruće je i meni. Jebiga......
- 18:18 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>