Zene za upoznavanje slavonski brod - Stranica za upoznavanje

ponedjeljak , 24.12.2018.

Masaža - Slavonski Brod










Click here: Zene za upoznavanje slavonski brod






Sa sunčanim, tamnim naočalama na očima trebao sam ispasti takav frajer da odmah sve pičke s Iskrice padnu na koljena kad me vide, a meni ostane samo da biram koju ću izabrati. Rekla mi je da sam prvi muškarac koji ju je otpilio, da to još nikad nije doživjela u svome životu, da je ona ta koja daje korpu muškarcima, a ne muškarci njoj. Komunikativan I otvoren za sve opcije. Aida -ZAGREB,mlada zavodljiva i vrckasta studencia,željna ludih provoda i zabava traži muškarca za provode bez granica.



zene za upoznavanje slavonski brod

Tražim muškarca koji ima hrabrosti ispuniti moju prljavu maštu. Ona je tada raščerupala nervozno celofan i onda me upita: -A šta je ovo? Oko toga što ga je kćer slikala i napravila profil, vi ste napravili dramu! Jedna se ozbiljno zakačila za mene.



zene za upoznavanje slavonski brod

Sex SMS Oglasi - BESPLATNI osobni kontakti Hrvatske - Žene Mamica za seks, to je dovoljno s...



zene za upoznavanje slavonski brod

Žene Gospoda iz zemlje i inostranstva... Žene POGLEDAJ MOJE TIJELO I VIDIŠ KOL... Žene Mamica za seks, to je dovoljno s... Žene ako stvarno to zelis onda mi se... Žene halo i kako si mi zasto nebi bas... Žene tek sam napunila 18god. Žene Djevojke same u stanu! Žene Rastavljena, vrlo njegovana crnk... Žene Nježna i mazna, mamica, voli uži... Dva-srca za PAULU 59 iz Siska... Žene 57g, dominantna i neukrotiva, tr... Žene Stroga i zahtjevna gospodarica č... Žene Riješi se briga, zaobiđi sudbinu... Žene Iskusna gospođa u najboljim godi... Žene Za zaigrane i maštovite muškarce... Žene UKLJUČI SE I UŽIVAJ SA ATRAKTIVN... Traži Ukupno 10864 korisnik a i 475 oglas a. Oglasi pročitani 233101 puta.



Agencija za poznanstva -VERONIKIN KLUB-
Bolje išta nego ništa. Isti je to k, i žene i muškarci na internetu, gubljenje vremena, dobra poanta teksta, najljepši je real life. A ja budala ponio sa sobom i već požutjele fotografije, da joj pokažem i slike svoje pokojne babe Mande. Njoj 35 godina, a meni 50. Usput postavlja i malo šire filozofsko pitanje, kako pronaći u životu svoju srodnu dušu, postoji li ona uopće? Kome to još danas treba ljubav? Sa sunčanim, tamnim naočalama na očima trebao sam ispasti takav frajer da odmah sve pičke s Iskrice padnu na koljena kad me vide, a meni ostane samo da biram koju ću izabrati.

[Inostranstvo Oglasi Posao Brak|Osobni kontakti• stranica 2 • Zagorski oglasnik|Katolicki online dating]






Oznake: sex, SMS, oglasi, &, besplatni, osobni, kontakti, hrvatske

Hrvatska besplatno dating web stranice, osobni oglasi, prijatelji, Prijatelji za dopisivanje - Susretit će se u sredini

Créez un blog gratuitement et facilement sur free!










Click here: Hrvatska besplatno dating web stranice, osobni oglasi, prijatelji, Prijatelji za dopisivanje






Manje frustracije dolazit će od obitelji iz koje potječete. Mnogi će poželjeti promijeniti posao, ali neće imati kamo.





Nije isto poslati nekome poznaniku čestitku ili zza ko nam toliko znači kao što je na primjer naša sestra, ne možemo iste želje željeti sestri deojku što želimo našem momku, ne možemo napisati istu rođendansku cestitku majci deovjku i najboljoj drugarici. Takođe olakšali smo vam napisavši i rođendanske čestitke gdje je bitno ko šalje rođendansku poruku, jer nije isto ako otac šalje sinu ili kad majka šalje sinu rođendansku čestitku, ne može brat bratu istu rođendansku poruku sastaviti kao sestra bratu. Hr-u Ovdje su i administratori i moderatori zabavni...





Créez un blog gratuitement et facilement sur free! - Klikni na ulaz 1 i upoznajte nove prijatelje!





Dobro jutro ljubavi moja. It appears that you have disabled your Javascript. Ako je bitnije sta oni kazu o meni od onoga sta ja kazem tebi, onda dovraga i mi Nisam ja ni dobra, ni lo. Naravno njih nije još niko izmisio. Dobro jutro ljubavi moja, -eh ljubavi moja,a zar najlepse sms poruke za devojku misliš da je uopšte moguće da ja ijednog trenutka budem bez tebe,ti u mome krilu,kosa ti rasuta najlepse sms poruke za devojku mome ramenu,usne spojene u najslađi poljubac na svijetu,i kupljena karta za sedmo nebo. Pored poklona, tu je najelpse sms poruka kojom ćete joj čestitati rođendan, obično odmah minut posle ponoći kako bi znala da ste vi osoba koja najviše misli na nju. U životu ne možeš sve da kontrolišeš, sudbina se pograva sa nama i baca na sve strane sveta. Ljubavi, srećan ti rođendan. I'm the girl who loves to end a hug with a kiss. Teško je voleti, još teže ne voleti, a najteže je naći volenog koji tebe voli. Možda neka od priloženih poruka može da vam posluži kako bi ste čestitali rođendan voljenoj osobi. Danas je postalo popularno da se sve više umjesto riječi upotrebljavaju slike. A ljubavne poruke za devojku, koje se lepo uklapaju u početak najlepxe su i: Najlepze si slatka kao med i lepa kao najlepši, sunčani dan. I uvek se tebe setim, tvojih zagrljaja, dodira, tvog daha na mojim usnama. Ja imam moju Veru,ona je najlepde ljubav,moj život,moje sve. Najbolje i nahlepse ljubavne sms poruke. Od mene ćeš opruke poljubac, od Boga traži zdravlje i sreću, a sve ostalo imas kod Kineza. Zato Vas molimo da uzvratite poruku na ovaj broj. Srećo, dođi da se ispričamo. Slikovne rođendanske naulepse Pored standardnih kod nas imate i slikovne čestitke za rođendan. Izvinjenje ne znači da ste bili u pravu, ili da je druga osoba bila u pravu. Ostvari ono sto želis i sačuvaj ono što voliš!! Jaje se stvara u jajniku. Takođe olakšali smo vam napisavši i rođendanske čestitke gdje je bitno ko šalje rođendansku poruku, jer nije isto ako otac šalje sinu ili kad majka šalje sinu rođendansku čestitku, ne može brat bratu istu rođendansku poruku sastaviti kao sestra bratu. Nije isto poslati nekome poznaniku čestitku ili zza ko nam toliko znači kao što je na primjer naša sestra, ne možemo iste želje željeti sestri deojku što želimo našem momku, ne možemo napisati istu rođendansku cestitku majci deovjku i najboljoj drugarici. Kada mi je život zatvorio vrata i bacio ključ u najmračnije predele planete, ti si došla i oslobodila me, zato ne želim da te izgubim nikada više. Vašoj devojci se bliži rođendan i želite da joj priredite nezaboravno iznenađenje. Kod nas nećete pronaći one čestitke koje se uvek i iznova ponavljaju jer smo se potrudili da budemo orginalni i da svojim rečima uveličamo ovaj lepi događaj. Ljubavi, srećan ti rođendan! Treba je prihvatiti jer je ona.



Dragnet: Big Kill / Big Thank You / Big Boys
Webmasters, use to promote your business. Možda neka od priloženih poruka može da vam posluži kako bi ste čestitali rođendan voljenoj osobi. Ne zaboravite, ulaz u chat sobe ne zahtjeva registraciju i chatanje u njima je potpuno besplatno! Naravno njih nije još niko izmisio. Lajkaj ako si za www. Chat, dopisivanje, sajt za upoznavanje putem interneta, upoznavanje cura. I'm the girl who loves to end a hug with a kiss. Treba je prihvatiti jer je ona. Članovi koji ne poštuju uvjete koritšenja biti će izbačeni od strane administratora ili moderatora! Klikni na ulaz 1 i upoznajte nove prijatelje! Na ovim Web stranicama donose se i linkovi na vanjske stranice koje nisu u sastavu ovog sitea. Le contenu des pages personnelles est réalisé par l'utilisateur, sous sa seule responsabilité.

[Foot fetish oglasi|Hrvatski Sex Kamere Uzivo i Besplatna Erotika|Sex u bjelovaru]






Oznake: hrvatski, web, imenik, &, popis, PORTALA, i, OSTALIH, stranica

Badoo upoznavanje slovenija - Lijepe djevojke

Erotsko Upoznavanje










Click here: Badoo upoznavanje slovenija






Sa novim prijateljima ti u Sloveniji nikad neće biti dosadno. Ako se dogodi match s obje strane, dopisivanje može početi.



badoo upoznavanje slovenija

Ukoliko nije tako, imate razloga za sumnju. Badoo je prostor za spoznavanje novih ljudi, za klepet, zabavo in tudi zmenke, ne glede na to, ali si iz Slovenije ali si tukaj samo na obisku.



badoo upoznavanje slovenija

Upoznavanje i druženje - Jedino što je neophodno da bi došli u kontakt sa svim tim super ljudima je da se registruješ na ovaj sajt u par vrlo jednostavnih koraka.



badoo upoznavanje slovenija

Ako se dosad niste skrasili i pronašli srodnu dušu, vjerojatno znate kako to može biti poput traženja igle u plastu sijena. Ovo su, prema broju korisnika i njihovim recenzijama, trenutno najbolje aplikacije za upoznavanje. OkCupid Jedan od najstarijih sajtova za upoznavanje partnera ima i svoju aplikaciju za pametne telefone. Ipak, s osnovnim, besplatnim pristupom možete puno toga vidjeti i jednostavno se s nekim povezati. Tinder Ovo je, barem u opisu, aplikacija zamišljena pretežno za zabavu. Ako se dogodi match s obje strane, dopisivanje može početi. PlentyOfFish Postoji još mnogo riba u moru. Vodi se tom uzrečicom i ova besplatna aplikacija za traženje partnera koja je u svijetu jedna od najpopularnijih, s više od 55 milijuna korisnika diljem svijeta. Aplikacija je jednostavna za korištenje pa je privlačna i mlađim i starijim korisnicama koji svoju sreću pokušavaju naći preko ovakvih servisa za upoznavanje partnera. Bumble Aplikacija u kojoj glavnu riječ vode — žene.



5 Načina Kako Znati Da Li Netko Želi Imati Seks S Vama !
Ovaj portal okuplja ljude iz cele Srbije koji ne sanjaju da će ovde da pronađu ljubav svog života. PlentyOfFish Postoji još mnogo riba u moru. Parovi koji su raspoloženi za romantični predah mogu da otputuju u Bled, šetnja oko nestvarno lijepog jezera i dvorca je očaravajuća i kupanje je prijatno u ljetnjim mjesecima. V Ljubljani lahko pohajkuješ po starem delu mesta in uživaš v umetniški kreativnosti prostora, nato pa si privoščiš kavo v prijetni kavarni v središču mesta. Vodi se tom uzrečicom i ova besplatna aplikacija za traženje partnera koja je u svijetu jedna od najpopularnijih, s više od 55 milijuna korisnika diljem svijeta. Badoo je idealno mjesto za sticanje novih poznanstava za čavrljanje, zabavu, flert i izlaske, bez obzira da li živiš u Sloveniji ili si samo u prolazu. Svi mi imamo u glavi tačno zamišljeno kako naš idealan partner treba da izgleda i često kada se upoznajemo s nekim i nesvesno tražimo njega u svim tim novim poznanicima.

[Najbolje sex scene|Chat bolchat|Dlakave zene slike]






Oznake: Erotsko, upoznavanje

Trosjed hr - Susretit će se u sredini

www.datingvr.ru.hr










Click here: Trosjed hr






Trajnost i solidnost okvira i okova. Dugotrajnost punjenja koja i sa vremenom zadržavaju prvobitni oblik. Scelerisque adipiscing bibendum sem vestibulum et in a a a purus lectus faucibus lobortis tincidunt purus lectus nisl class eros. Cjenovne grupe Vestibulum curae torquent diam diam commodo parturient penatibus nunc dui adipiscing convallis bulum parturient suspendisse parturient a.



trosjed hr

It is highly recommended that content of this web page should be compressed using GZIP, as it can save up to 50. Kad rezervirate artikle na internetu, JYSK Vam u roku od 1 sat potvrđuje da je Vaša narudžba spremna za preuzimanje. Consequat net Vestibulum parturient suspendisse parturient a.



trosjed hr

Elastične presvlake za sjedeću garnituru - UDOBNOST REspace zna točno što udobnost znači.



trosjed hr

Jastuci od poliesterskog vlakna izuzetno su otporni, što ih čini vrlo dugotrajnima. Poliestersko vlakno je lagano, može biti bilo koje boje, a ne blijedi. Usto, poliestersko vlakno odbija prašinu i vodu. Kad rezervirate artikle na internetu, JYSK Vam u roku od 1 sat potvrđuje da je Vaša narudžba spremna za preuzimanje. Kućna dostava malih paketa — uz naknadu Kada kupujete online na JYSK. Male pakete dostavlja Vam tvrtka specijalizirana za dostavu paketa. Veliki paketi — uz naknadu Prilikom kupovine većih i teških artikala, kao što su madraci, kauči i ostali veći namještaj, većina ih kupaca dobiva dostavom na kućnu adresu. JYSK surađuje s ovlaštenim prijevozničkim tvrtkama diljem svijeta da bi bili sigurni da je naša usluga dostave precizna. Kupac odabire hoće li mu se artikl dostaviti pred ulaz ili u dom, u prostoriju po vlastitom odabiru uz dodatnu nadoplatu. Artikli samo u trgovini JYSK Vam s ponosom nudi svoj širok asortiman i u trgovinama te u webshopu. U pravilu je riječ o lomljivim artiklima, artiklima koji imaju posebne prodajne brojeve, artikli koji izlaze iz asortimana ili koji su dostupni samo kratko vrijeme. Bez obzira na Vaš odabir, veselimo se što smo Vam u mogućnosti pružiti izvrsnu uslugu.



KRKAN-LooK #74 (Ruski Krkan)
Open Graph description is not detected on the main page of Trosjed Net. Bez obzira na vašu situaciju, mogućnosti su brojne i na vama je da odaberete. The most efficient way is to compress content using GZIP which reduces data amount travelling through the network between server and browser. This page needs HTML code to be minified as it can gain 6. Kupac odabire hoće li mu se artikl dostaviti pred ulaz ili u dom, u prostoriju po vlastitom odabiru uz dodatnu nadoplatu. Go to regular site trosjed. Jednaka pažnja obraća se svakom aspektu i fazi dizajna i proizvodnje. While the term is sometimes used to describe a disorder as diagnosed by polysomnographic or actigraphic evidence kaj smijem?

[Usamljene zene tuzla|Oglasi zenidba udaja virovitica|Dopisivanje za razgovor za posao]






Oznake: Elastične, presvlake, za, sjedeću, garnituru

Tajne oralnog zadovoljavanja muskarca - Susret s djevojkom

Net.hr










Click here: Tajne oralnog zadovoljavanja muskarca






To je mjesto na kojem se nalazi vrlo nježna i meka koža s mnogo živaca koje možete vrlo malo stimulirati — laganim masiranjem, pritiskom, škakljanjem i tapkanjem. Kod oralnog zadovoljavanja usredotočavaju se samo na klitoris, a na ostale površine oko njega zaboravljaju Žene savjetuju da ližite oko klitorisa, imate na raspolaganju i stidne usne, međicu i još brojne druge tačke genitalija koje pružaju užitak. Odmaknite se od misionarskog položaja Nove seksualne poze definitivno su potezi u krevetu koji će oduševiti muškarca, a i ženu.



tajne oralnog zadovoljavanja muskarca

Mnogi muškarci greše u oralnom zadovoljavanju upravo zato što ne poznaju anatomiju vagine i spoljnih genitalija. Jezikom počnite nežno gore-dolje trljati vrh glavića. Stidne su dlake u vašim ustima sasvim normalna stvar, što na znači da morate šutjeti ako vas to smeta.



tajne oralnog zadovoljavanja muskarca

Kako oralno zadovoljiti muškarca - Ali naslov je genijalan! Osnove oralnog seksa Kada ste penis razgledali i osetili da ste mu posvetili dovoljno pažnje, podignite ga, podignite i testise i vlažnim jezikom krenite na dugi put od anusa preko testisa pa do vrha penisa.



tajne oralnog zadovoljavanja muskarca

Izvor: , , 18:37 Kako ga oralno zadovoljiti Što mislite, ko je veći majstor oralnog zadovoljavanja, muškarci ili žene? Najbolji bi odgovor bio: Muškarci za muškarce i žene za žene. Pročitajte nekoliko muških saveta ženama za bolji oralni seks. Autor: Tadej Pačnik Izvor: Sexation Penis nije svakodnevna slika. Za muškarce je, ali samo odozgo. Vidimo ga svakoga dana i više nam nije zanimljiv. Međutim, penis je ženama obično vrlo zanimljiv i tajnovit. Zato ga, pre bilo kakvog odnosa, dobro razgledajte. Iz svih uglova, stisnite ga, vucite ga, informišite se o njemu. Dok je još sasvim malen gnječite ga među prstima, razvucite mu kožicu i gledajte kako se budi. Kako oživljava, kako pulsira pun krvi i energije, čekajući eksploziju. Ako ima kožicu gledajte kako klizi niz glavić i znaćete zašto ga neke nazivaju jednookim čudovištem. Pogledajte u otvor na glaviću. Stisnite spoj glavića i debla penisa i gledajte kako se glavić povećava. Prstima klizite niz žile. Istražite njegove granice boli, povucite mu kožicu na dole, dokle god to njegov vlasnik može izdržati. Nemojte se drznuti milovati penis pre nego što ga dobro upoznate. Neće vam ići i sav će vam trud biti uzaludan. Ne možete voziti auto, ako ne znate što se skriva ispod lima. Morate poznavati anatomiju svog penisa. Morate poznati njegove životne faze, njegov ciklus. Kada je u ratnom stanju i kada je malaksao, kada ga boli i kada uživa. Morate poznavati znakove koji nagoveštavaju njegovu eksploziju, zašto menja boju, pulsira i ispušta predejakulat. Inače će biti kao da se igrate zapetim pištoljem, a da ne znate gde je oroz i kada će opaliti. Njegovo milovanje započinje poštovanjem penisa, a ne možeš poštovati ono što ne poznaš. Zato upoznajte svoj penis. Upoznajte i par ispod njega. Bez straha ih dignite i dlanom odvagnite. Pogledajte gde se spajaju s telom, pogledajte kako su isprepletena krvnim žilama, kako reaguju na dodir. Poput puža su, koji se povlači u svoju kućicu. Kao živi organizmi su koji brinu o svojoj funkciji, svojom zadatku. Pokušajte opipati koren penisa, koji se nalazi ispod njih kako biste dobili osećaj njegove veličine. Tehnikalije Penis je sastavljen iz dva glavna dela: debla- stupa i glavića! Isprepleten je krvnim žilama koje dovode svežu crvenu krv, a odvode hladnu modru tekućinu. Glavić započinje zadebljanim delom, koji ponekada sprečava povlačenje kožice. Završava s otvorom, iz kojeg štrca kada to ustreba. Na deblu se nalazi kožica koja prekriva glavić i gore je pričvršćena pri korenu penisova glavića. Ta dodirna tačka je vrlo bitna, jer to je tačka užitka. Iako ga nema, na tom je mestu ostatak tog spoja, koji je sačuvao svoju funkciju. Drugi važan deo je rupica na vrhu glavića. Kada prestanete s razgledavanjem detalja čvrsto ga i snažno uzmite u ruku i osetićete dva snažna paralelna stupa koji nose glavić. Iako su neosetljivi, pružiće vam osećaj sigurnosti i napetosti. Pokušajte ih opteretiti, stiskati i gnječiti. Osnove oralnog seksa Kada ste penis razgledali i osetili da ste mu posvetili dovoljno pažnje, podignite ga, podignite i testise i vlažnim jezikom krenite na dugi put od anusa preko testisa pa do vrha penisa. Posmatrajte reakciju i tako ćete na svom putu upoznati najosetljivije tačke muške anatomije. Tim dugačkim lizanjem partnera možete izludeti. Na osetljivim se delovima možete malo zadržati, malo treptati s jezikom i dodati novu količinu sline. To je odlična tehnika za dugu predigru i za polagan intenzivan orgazam. Druga osnovna i vrlo popularna tehnika vrlo je jednostavna. Penis stavite u usta, tako da njegova glavica bude približno u sredini usne šupljine. Usnice držite malo rastvorenima. Započnite lagano kružiti glavom, malo na jednu a onda na drugu stranu. Pri tome će se glavić lagano trljati o sve delove usne šupljine, pa zbog toga pazite na zube. Mnogi se muškarci zaklinju na tu tehniku. Prema potrebi pokretima jezika dodajte i malo sline. Treća osnovna tehnika je zadržavanje ejakulacije. Penis pre erupcije postaje super tvrd, tamnije boje i počinje izlučivati svetlucavu tekućinu. Pratite te znakove i uvek ćete, na sekundu, tačno znati kada će doći do prvog vala mišićnih grčeva. Trenutak pre nego što nastupe, stavite palac na unutrašnju stranu penisovog korena. Pritisnite ga i time onemogućite ejakulaciju. Istovremeno snažno sisajte glavić, te nakon nekoliko trenutaka maknite prst kojim ste stisnuli semenovod. Njegov će orgazam biti silovit, a ejakulacija još silovitija. Nadogradnja oralnog seksa Osnove morate savladati pre nego što uopšte pomislite na zahtevnije tehnike. Samo vaša potpuna opuštenost i poverenje prema partneru omogućava te tehnike. Najpoznatije je duboko grlo. Kako kažu naši savetnici, staviti celi partnerov penis u usta najveći je dokaz strasti, koji možete partneru pružiti tokom seksualnog odnosa. Partneru ćete takođe prepustiti kontrolu, za šta je potrebno neograničeno poverenje na obe strane. Najveći problem kod guranja penisa u grlo predstavlja pravi ugao, koji penis mora savladati, kako bi mogao osetiti slatki užitak trljanja o tkivo grla. Drugi je problem refleks povraćanja. Kako je to refleks, ne možemo ga sprečiti na silu. Za to je potrebna maksimalna opuštenost. Problem pravog ugla možemo rešiti pravilnim položajem glave u odnosu na telo. Žena neka legne na leđa i pusti da joj se glava obesi preko ruba kreveta. Neka otvori usta i nastoji se što više opustiti. Partner joj priđe i umetne penis u usta, do u grlo. Za to je potrebno mnogo pažnje i vežbanja. Kako partnerica nad time nema nikakvu kontrolu partner treba biti oprezan i nežan. Pa i uz mnogo vežbe nema mnogo žena koje bi mogle izdržati do partnerovog orgazma. Zato se zbog neuspeha nemojte osjećati krivim, jer se niste dovoljno trudili. Grlo stvarno nije napravljeno za takve podvige. Leptirov let Usnama nežno obgrlite glavić. Stisnite ih odmah nakon ruba glavića, kako bi glavić bio u prednjem delu usne šupljine. Jezikom počnite nežno gore-dolje trljati vrh glavića. Ako to partneru odgovara, možete vrhom jezika raširiti otvor na vrhu glavića i nežno ga trljati jezikom. Ta bi metoda trebala izvući uzdahe i iz najtišeg muškarca. Ovim savetom završavamo muške savete ženama za bolji oralni seks, a nekoliko smo tajni ostavili za buduće savete. Nadam se da su vam ovi saveti koristili te vam dali ideje za bolji oralni seks, koje će vam obogatiti događaje u krevetu.



Zavodjenje
Naime, kontinuirano pritiskanje i opuštanje penisa na trenutke će prenuti dovod krvi u penis što će mu intenzivirati užitak, bez obzira što radili s ustima. Dok su vam usta zaposlena, možete i rukama da se dodirujete po telu. Da, postoje osnove dobrog oralnog seksa, no postizanje one više razine može se samo razgovorom s partnerom. Ako želite vrhunski da zadovoljite svoju partnerku, onda vodite računa o tome da budete sveže obrijani. Odmaknite se od misionarskog položaja Nove seksualne poze definitivno su potezi u krevetu koji će oduševiti muškarca, a i ženu. Molim iskrene odgovore, hvala. Menjajte pokrete Nemojte ga samo celog uzeti u usta i tako nastaviti sve do kraja. Učinite sve da zadovoljite svojeg muškarca. Zanimljivo je spomenuti da oralni seks ne treba značiti i ukrućeni penis, jer i bez erekcije, muškarcima oralni seks predstavlja veliki ugođaj, makar bez možda takvog intenziteta. Za dodatnu stimulaciju u usta stavite kocku leda ili pepermint.

[Sex maloljetnika|Poslovno dopisivanje: Hrvatsko engleski prijevod i rečenice » croDict|Transice u zagrebu]






Oznake: savjeti, za, dobro, oralno, zadovoljavanje, nje

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.