Linkovi
Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr

Born On The Bayou-BONO

29.02.2008., petak

Bono-21.02.08.

Nakon par dana bilo mi je nezgodno i tijesno boraviti u malom hodniku, pa mi je Robi ogradio lijep komad prostora u prizemlju gdje sam se mogao igrati. U prizemlju kuće gdje stanujem moji vlasnici imaju Ured i prostor koji su predvidjeli da jednog dana bude konoba, a sada je to moj dnevni boravak.
Vani je dosta hladno pa me ne mogu pustiti u dvorište na duže, nego se samnom poslije svakog hranjenja poigraju u dvorištu, pa kad se umorim vrate me u moju sobicu.
Danas sam ponovo putovao autom do veterinara Henrija. Trebao me je cijepiti i pregledati. Nije bilo neugodno, a bio sam jako hrabar. Pravio sam se da nisam ni osjetio kada mi je Henri dao cjepivo u kožu na šiji. Pa naravno, ja sam dečko, a dečki ne cvile ko curice. To je ipak pitanje časti i nisam se mogao osramotiti cvileći. Cvilenje i lajanje koristim samo kad se pokakam na pelenu a nitko ne dođe to odmah počistiti, a ta kakica uopće nema ugodan miris, fuj.
No dobro, sve je prošlo a za nagradu sam dobio novu igračku, debeli šareni konop sa čovorovima na oba kraja koji tako divno masira moje desni kad ga grizem. baš me gnjave ti moji zubi, jedva čekam kada će narasti.
I da, kako dobro i redovno jedem (četiri puta na dan po 75 grama Royal Kanina-Baby dog 30) dobio sam na kilaži pa sada težim 10,7 kg.
Image Hosted by ImageShack.us

- 22:37 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Bono-15.02.08.

Od dana svog rođenja pa sve do 15.02.08. godine živio sam u uzgajivačnici Old Yeller sa svojom mamom Fridom i svojom braćom. Igrao sam se, rastao i uživao. I onda, kada je prošlo osam tjedana, došao je dan kada sam morao krenuti u svijet.Toga dana, Željko, vlasnik uzgajivačnice stavio me je u box i odnio na veliki brod Petar Hektorović koji je plovio na redovnoj liniji za Split. Dan je bio vjetrovit i hladan. Ukrcali smo se oko 11.30 a u Split smo stigli oko 13.15 gdje su me čekali moji novi vlasnici.
Ja sam bio zbunjen i nisam znao da ostavljam moju mamu, braću i sestre zauvijek. Moji budući vlasnici su također bili zbunjeni nakon vožnje iz Pule, lagano se smrzavali na rivi čekajući mene. Nisam htio izaći iz boxa pa me je Željko morao izvući, bilo mi je hladno i drhturio sam.
A Jasna, moja buduća gazdarica i prijateljica, uzela me je odmah u naručje i zagrlila me tako da mi je bilo toplo i ugodno pa mi se nije cvililo. Stisnuo sam se uz nju. Kako sam, iako beba, bio težak 10 kila, Željko me je odnio do njihovog auta. Tamo je Jasni i njenom mužu Robiju dao upute kako će me hraniti i paziti pa smo nakon sat vremena krenuli na put u Pulu.
Većinu puta prespavao sam Jasni u krilu i ona je kad smo stigli rekla da sam zaista bio dobar. Godila mi je pohvala, ali sam još uvijek bio zbunjen novom okolinom i ljudima, jer tamo me je dočekalo još dvoje njih, Dunja i Marin, tj. Jasnina i Robijeva djeca.
Bio sam umoran pa su me stavili spavati u pseći krevetić u hodniku, no budio sam se par puta po noći i bilo me malo strah samog pa sam cvilio i molio da netko dođe kod mene. Jasna bi svaki put u pidžami došla kod mene pa bih mirno nastavio spavati, no svaki put kad bi se probudio nje nije bilo i onda sam je morao zvati.
Tako smo se dozivali par dana dok nisam shvatio da je Jasna umorna i da sam siguran u kući, pa sam u svom krevetiću spavao cijelu noć.
Image Hosted by ImageShack.us


- 17:37 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  veljača, 2008 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29    

Travanj 2009 (1)
Studeni 2008 (1)
Rujan 2008 (1)
Kolovoz 2008 (1)
Travanj 2008 (2)
Ožujak 2008 (4)
Veljača 2008 (2)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Ja Bono
Free Image Hosting at www.ImageShack.us



Rodio sam se u
Starom Gradu na otoku Hvaru 14.12.2007. u uzgajivačnici Old Yeller

Moja mama se zove Fisherman's Friend Soul Rhytm-Frida
Free Image Hosting at www.ImageShack.us



a tata
Dastin Golden Drop-Roki
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Moj tata je šampion, a to možete provjeriti na stranici njegove uzgajivačnice
NAVIGO-LABRADOR


Moje ime je Old Yeller Born On The Bayou-BonoImage Hosted by ImageShack.us

NAVIGO-LABRADOR
a ovo su SLIKE MOG LEGLA , a ja sam onaj mali psić sa crnom vrpcom.

Kada kliknete na plavo boldana slova otvorit će vam se foto galerija slika.