Šta nikako ne smete raditi na prvom sastanku - Stvarne djevojke

ponedjeljak , 17.12.2018.

13 jela koja nikako ne biste smeli da naručite na prvom sastanku










Click here: Šta nikako ne smete raditi na prvom sastanku






Čak i ako mislite da to možete izvesti dobro, ostataka kukuruza među zubima nećete se rešiti do kraja večeri. Ipak, nemojte ih ni sasvim sakriti previše svedenim odevnim izdanjem i potrudite se da između te dve krajnosti nađete neki balans i sredinu. Međutim, osim toga postoje neke stvari koje nikako ne bi trebalo da radiš na prvom sastanku, pa ti predlažemo da ih pročitaš i razmisliš o svemu ovom. Dakle, svojom garderobom koju obučete za prvi sastanak ostavljate utisak o tome šta ste i kakvi ste i nagoveštavate kako želite da vas partner prihvati i doživi.



Šta nikako ne smete raditi na prvom sastanku

Takvi detalji, kao što su broj bivših partnera i partnerki, opisi bivših odnosa i slično, mogu vas samo obostrano dovesti u neprijatne situacije i inicirati buduće konflikte među vama. Svojom tačnošću i preciznim poštovanjem vremena kada ste dogovorili susret, ostavićete utisak pouzdane osobe i podržaćete naklonost partnera. Ti ne poznaješ devojku i ako ona kaže da joj se ne ide na mesto koje si ti isplanirao, bolje je da se složiš sa njom i prepustiš joj da ona predloži.



Šta nikako ne smete raditi na prvom sastanku

Šta nikako ne smete raditi na prvom sastanku - Još jedan od razloga te čuvene frke je i nepoznavanje teritorije i osobe. Dovoljno će biti da od partnera saznate i da se vi izjasnite o tome kakve veze volite i preferirate i kakav odnos sa partnerom želite, ali detalje svojih prethodnih veza ne iznosite i od njega ne očekujte.



Šta nikako ne smete raditi na prvom sastanku

Kada je u pitanju prvi sastanak sa devojkom koja ti se zaista dopala, redovna stvar koja se dešava svakako jeste — frka! To je sasvim normalna pojava i svim normalnim ljudima se dešava jer svi želimo da ostavimo što bolji utisak a niko od nas nema čarobni štapić i sasvim smo svesni da je sve u našim rukama. Još jedan od razloga te čuvene frke je i nepoznavanje teritorije i osobe. Pre prvog sastanka potrebno je da se psihički pripremiš i opustiš što je više moguće kako bi ona mogla da te vidi u realnom svetlu — nemoj ni previše da svetliš a naročito nemoj da mračiš! Međutim, osim toga postoje neke stvari koje nikako ne bi trebalo da radiš na prvom sastanku, pa ti predlažemo da ih pročitaš i razmisliš o svemu ovom. Kašnjenje Deluje kao suvišan savet ali kada malo bolje razmisliš i nije toliko besmisleno. Ako je u pitanju prvi sastanak i ako ti se na putu do dogovorenog mesta zaista nije desila neka neverovatna situacija, ne postoji opravdanje za tvoje kašnjenje. Odavno svi znamo da kašnjenje znači nepoštovanje tuđeg vremena pa samim tim i osobe koja nas čeka, pa prema tome s igurno ne želiš da daješ takav znak osobi koju želiš da upoznaš i osvojiš. Ozbiljnost Sasvim je u redu da se ne ponašaš kao dete debil i cerekaš se na svaki mig, ali s druge strane ne bi trebalo ni da zvučiš previše ozbiljno. Devojke ne vole preozbiljne tipove jer sa njima nikad nema zabave. Nemoj puno o poslu, problemima, krizi u državi i svetu i slično. Teške teme ostavljaj za teške ljude oni to vole! Forsiranje Nemoj dozvoliti da ono što si ti isplanirao pređe u forsiranje situacije. Ipak je to prvi sastanak i treba pustiti da prođe što opuštenije. Ti ne poznaješ devojku i ako ona kaže da joj se ne ide na mesto koje si ti isplanirao, bolje je da se složiš sa njom i prepustiš joj da ona predloži. Ne znaš zašto ona tamo i tamo ne želi, ne treba odmah da se raspituješ a uostalom neke stvari je bolje i ne znati. Ukoliko počneš da forsiraš, biće neprijatno i njoj a posle i tebi — to je loš početak i ne treba dozvoliti tako nešto. Telefon Svi imamo mobilne telefone i znamo kako se sa njima rukuje, tako da nema foliranja. Ako si najavio društvu da se nalaziš sa tom i tom ribom i da ti je frka i da ne znaš šta će biti, prirodno je da ih zanima i kako se odvija sve i kako je prošlo. Međutim ukoliko tvoji prijatelji nemaju u glavi činjenicu da je prilično nekulturno neprestano se dopisivati dok si u društvu, onda makar ti imaj dovoljno obzira. Ako poruke stižu jedna za drugom, neprimetno isključi zvukove i povremeno proveravaj takođe neprimetno da li imaš možda neku poruku koja je bitna. Što se tiče poziva, važi isto — ne javljaj se na telefon svakih 5 minuta jer je bezveze. Postoje situacije kada zaista ne možeš da se javiš — kada si kod lekara, advokata, u teretani itd — u te situacije uvrsti i prvi sastanak. Prvi sastanak ne traje večno, javićeš se kasnije ili sutradan.



Sta ili kako pricati sa devojkom?
Prvi sastanak je uvek neprijatno i čudno iskustvo. Zbog toga je vaš zadatak jasan. Ovakve teme mogu da uplaše ljude jer se tiču budućnosti i trebalo bi ih ostaviti za neki drugi sastanak. Pritom, vodite računa da ipak ne pređete meru i granicu svoje i partnerove intimnosti i nemojte zalaziti u detalje, kada su u pitanju teme o predhodnom iskustvu u vezama i ljubavi. Kako biste izbegli neprijatne trenutke, držite se tema koje se tiču života osobe sa kojom ste kako biste mogli da otkrijete više o njoj. Kako se ponašati na prvom sastanku? Pesto sos Ako nemate o čemu pričati na večeri, onda slobodno naručite pesto, jer će vam onda on celo vreme moći da govori da imate nešto među zubima. Nemoj puno o poslu, problemima, krizi u državi i svetu i slično. Dovoljno će biti da od partnera saznate i da se vi izjasnite o tome kakve veze volite i preferirate i kakav odnos sa partnerom želite, ali detalje svojih prethodnih veza ne iznosite i od njega ne očekujte. Odaberite garderobu u kojoj se osećate udobno i koju umete da iznesete, ne dozvolite da garderoba nosi vas.

[Hrvacki seks|Oglasi dijaspora 2016|]






Oznake: 13, jela, koja, nikako, ne, biste, smeli, da, naručite, naš, prvom, sastanku

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.